- 24 Ağustos 2016
- 3.752
- 6.293
- 158
Bence hamilesin, kan da ver canım kesinleşsin...gayet net çizgi belli oluyorKızlar ben test yaptım ama gece lavaboya kalkmıştım saat kaçtı hatırlamıyorum kaset test yaptım bakar mısınız baya hayalet gibi çizgi emin olamadım bat 2 gün geçti buarada
Hayalet cizgi deil bana baya belirgin geldiKızlar ben test yaptım ama gece lavaboya kalkmıştım saat kaçtı hatırlamıyorum kaset test yaptım bakar mısınız baya hayalet gibi çizgi emin olamadım bat 2 gün geçti buarada
Benimki de peynir gibi beyaz kuzu bilerek siyah iç çamaşırı giyorum belli olsun diyeCanım beyaz veya şeffaf geliyor yapışkan
Yarın olsun da kan vericem canım zaten kasık ağrılarım da var inş herşey yolundadırBence hamilesin, kan da ver canım kesinleşsin...gayet net çizgi belli oluyor
İlkinde erken gebelik testi yaptığım için çok belirgindi bunda böyle olunca emin olamadımHayalet cizgi deil bana baya belirgin geldi
Kan ver kuzu kan inşallah vardır şimdiden hayırlı olsunKızlar ben test yaptım ama gece lavaboya kalkmıştım saat kaçtı hatırlamıyorum kaset test yaptım bakar mısınız baya hayalet gibi çizgi emin olamadım bat 2 gün geçti buarada
Bence normal arada oluyor öyle değişiklikler. Yeni bat söyleyin güncelleyeyim tabloda varsınız.Kızlar merhaba geçen gün bahsetmiştim reglim ilk defa 4 gün erken geldi. Bugün asıl gelmesi gereken gün. Normalde 4. Gün baya azalırdı ama şuan hala ilk günler gibi fazla fazla geliyor. Bir terslik olabilir mi yoksa normal midir size danışmak istedim.
Zaten olmuyor ne kaybederim kiAaa 7 gün için gücüm yeterse diyorsun gücün yeterse 7 gün daha gün aşırıya takat kalır mı canımayyy ben yoruldum sen derken birde istek lazım ortam lazım 7 çok ya Valla başarırsan bilmek isterim hamiş kalıyor musun bakacam sonra aynısını bende yapacam
Cnm gec dollenme olabilir kanda cikip testte cikmayan var buna da sukur etİlkinde erken gebelik testi yaptığım için çok belirgindi bunda böyle olunca emin olamadım
Çalışırken hamile kalmıştım :) bir kaç denemeyle hiç canım istemezdim yorgunuktan :))) İnşallah sende o ışık olur :) birşey kaybetmezsin ama yaparsan helal olsun bol şanslarZaten olmuyor ne kaybederim kibirde böyle olsun bakalım az önce ovu testi yaptım pik olur akşama gücüm yeter inşallah birde ben calisiyorum umarım bir yerdr yığılıp kalmam eğer hamiş kalrisam seni etiketleyecegim
Canım reflün artabilir içme fazla olur muHe he kiz benim reflum var zaten. Bana dokunuo cok
Hamilelikte erkek çocuğu olursa cinsel istediğin arttığını duymuştumHamile kalınca cinsel istek artıyor benden söylemesi
Çalışırken hamile kalmıştım :) bir kaç denemeyle hiç canım istemezdim yorgunuktan :))) İnşallah sende o ışık olur :) birşey kaybetmezsin ama yaparsan helal olsun bol şanslartamam etiketle canım bu arada bende dahalık pik birşey yok hafif koyulaştı salı gününde gözüm
Hamilelikte erkek çocuğu olursa cinsel istediğin arttığını duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?