Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence normal arada oluyor öyle değişiklikler. Yeni bat söyleyin güncelleyeyim tabloda varsınız.

Zaten olmuyor ne kaybederim ki birde böyle olsun bakalım az önce ovu testi yaptım pik olur akşama gücüm yeter inşallah birde ben calisiyorum umarım bir yerdr yığılıp kalmam eğer hamiş kalrisam seni etiketleyecegim

biz de ikimiz de yoğun çalışıyoruz. bir de işten geliyoruz 3 buçuk yaşında asla yerinde durmayan bir kızımız var onunla oynuyoruz derken gece pek gücümüz kalmıyor, pert olmuş vaziyette yatağa giriyoruz
önceleri hergün yapmayalız derken baktık olmayacak.. günaşırı da olabiliyormuş dedik, o da olmayınca amaaan üç günde bir yaparız nasılsa spermler 4-5 gün kadar canlı kalabiliyormuş dedik e yaşımız da pek genç sayılmaz ben 34 eşim 38 yaşında bakalım hayırlısı..

Çalışırken hamile kalmıştım :) bir kaç denemeyle hiç canım istemezdim yorgunuktan :))) İnşallah sende o ışık olur :) birşey kaybetmezsin ama yaparsan helal olsun bol şanslar tamam etiketle canım bu arada bende dahalık pik birşey yok hafif koyulaştı salı gününde gözüm

Bugün regl olmam gereken gün 2 gün önce doktora gittiğim için 100% biliyorum hamile olmadığımı ama regl olamadım deli gibi de akıntım var. Bir dahaki ay zaten psikolojik olarak gecikecek reglm kesin hamile olmasam bile şiştim şiştim

Eklentiler

• IMG_20210328_153427.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…