Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 37 amh de dusuk ama ben moralimi hep yuksek tutmaya calisiyorum . Bugun bi arkadasimin arkadasiyla tanistim , kadin 40 yasinda sanirim ve tupbebek yapmaya karar versiklerinde oluvermis. Yani henuz havlu atmak icin erken

Kızlar acile gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış o yüzden oyle baskı
hissediyorum muhtemelen. Artık yarın şase verdi gece yatmadan onu içeceğim "
Bende yasadim acillik.oldum o enfeksiyon yuznden dogum sancisi gibiydi tabi bobrek tasida cabasi o şaseyi ic mumkum mertebe idrara cikma rahatlayacaksin birde gun icinde bol.su ic enfeksyinu.atsin vucudun gecmis olsum canim

Sperm 3-5 gün canlı kalıyormuş ama yumurtanın ömrü 24 saat bu küçük ama önemli detayı hatırlayalım bence kızlar !

Canım bana sankim bu daha koyu olacakmış gibi geliyor pik için az değil mi koyuluğu sence?
Bana da öyle geldi emin olamadım canım ondan fikir alayım dedim. Sat’ım 16 mart, bat’ım da 15 nisan gözüküyor. Sanırım pazartesi ya da salı pik olur di mi ? 28-29 günde 1 adet döngüm.

Bana da öyle geldi emin olamadım canım ondan fikir alayım dedim. Sat’ım 16 mart, bat’ım da 15 nisan gözüküyor. Sanırım pazartesi ya da salı pik olur di mi ? 28-29 günde 1 adet döngüm.
Seninle birlikte pik yapacağız gibi hissediyorum o daha da koyulaşacak bende salı günü bekliyorum pik ama yarın da olblr seninki öyle koyuluğa gelmiş kaçta yapmıştın bu son attığını?

3-5 günlük spermin kalitesi bekledikçe düşüyordur belki 24 saatlik yeni oluşmuş yumurtaya taze ürün vermek gerekebilir
Nasıl düşüyor gızzz sprem öyle düşse kimse kalamaz herkes 12 den vurmaz ya hedefleri yoksam bundan mı kaybediyorum yavrularım tutmuyor

Kızlar ovulasyon testlerim 4 günlük, sizce yumurtanın çatladığı gün bugün mü, nerdeyse 2 çizgi de aynı koyulukta ?
Benimde batim 15 nisan benimde böyle cikti bugun pik gibi sanki

Eklentiler

• 20210328_131237.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 44
Seninle birlikte pik yapacağız gibi hissediyorum o daha da koyulaşacak bende salı günü bekliyorum pik ama yarın da olblr seninki öyle koyuluğa gelmiş kaçta yapmıştın bu son attığını?
Öğlen 13.30 da yaptım canım...eşime fındık yediriyorum sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…