Benimde 37 amh de dusuk ama ben moralimi hep yuksek tutmaya calisiyorum . Bugun bi arkadasimin arkadasiyla tanistim , kadin 40 yasinda sanirim ve tupbebek yapmaya karar versiklerinde oluvermis. Yani henuz havlu atmak icin erkenHımm sen geç olmuşsun operasyonu. Neyse Allah şifa versin ikimize de. Rahim belkide dinlenmiş oldu haklısın.Yaş 38 olunca işte insan tedirgin oluyor ister istemez. Demekki regl günüm de değişti. Bugün de hala olmadım çünkü. Nisan ayında da denemeye devam demekki
Bende yasadim acillik.oldum o enfeksiyon yuznden dogum sancisi gibiydi tabi bobrek tasida cabasi o şaseyi ic mumkum mertebe idrara cikma rahatlayacaksin birde gun icinde bol.su ic enfeksyinu.atsin vucudun gecmis olsum canimKızlar acile gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış o yüzden oyle baskı
hissediyorum muhtemelen. Artık yarın şase verdi gece yatmadan onu içeceğim "
Çok şükür tabikiCnm gec dollenme olabilir kanda cikip testte cikmayan var buna da sukur et
Ee kimse bana bir şey dememişKızlar ovulasyon testlerim 4 günlük, sizce yumurtanın çatladığı gün bugün mü, nerdeyse 2 çizgi de aynı koyulukta ?
Canım bana sankim bu daha koyu olacakmış gibi geliyorKızlar ovulasyon testlerim 4 günlük, sizce yumurtanın çatladığı gün bugün mü, nerdeyse 2 çizgi de aynı koyulukta ?
Sperm 3-5 gün canlı kalıyormuş ama yumurtanın ömrü 24 saatbiz de ikimiz de yoğun çalışıyoruz. bir de işten geliyoruz 3 buçuk yaşında asla yerinde durmayan bir kızımız var onunla oynuyoruz derken gece pek gücümüz kalmıyor, pert olmuş vaziyette yatağa giriyoruz
önceleri hergün yapmayalız derken baktık olmayacak.. günaşırı da olabiliyormuş dedik, o da olmayınca amaaan üç günde bir yaparız nasılsa spermler 4-5 gün kadar canlı kalabiliyormuş dedike yaşımız da pek genç sayılmaz ben 34 eşim 38 yaşında bakalım hayırlısı..
Olabilr canım ben erkeklerde duymuştum :) kızlarda olblr testesteron yükselişe geçti demek kiBenim kızdı
Tamam ama 3 - 5 günlük spremi 24 saatlik yumurtaya verdiğimzde hamiş olamaz mıyızSperm 3-5 gün canlı kalıyormuş ama yumurtanın ömrü 24 saatbu küçük ama önemli detayı hatırlayalım bence kızlar !
Bana da öyle geldi emin olamadım canım ondan fikir alayım dedim. Sat’ım 16 mart, bat’ım da 15 nisan gözüküyor. Sanırım pazartesi ya da salı pik olur di mi ?Canım bana sankim bu daha koyu olacakmış gibi geliyorpik için az değil mi koyuluğu sence?
3-5 günlük spermin kalitesi bekledikçe düşüyordur belkiTamam ama 3 - 5 günlük spremi 24 saatlik yumurtaya verdiğimzde hamiş olamaz mıyızbenim kafamı karıştırma :))))
Beraber takip edicez bu ay kuzumBu öyle bir şey ki bende geçen ay direk kan verdim senin gibi düşündüğüm için kan verince daha bi ümitlendim sanki keşke evde yapsaydım dedim sonra@roseanne bu ay beni tutacak kan vermeye gitmek yok
Seninle birlikte pik yapacağız gibi hissediyorum o daha da koyulaşacak bende salı günü bekliyorum pikBana da öyle geldi emin olamadım canım ondan fikir alayım dedim. Sat’ım 16 mart, bat’ım da 15 nisan gözüküyor. Sanırım pazartesi ya da salı pik olur di mi ?28-29 günde 1 adet döngüm.
Nasıl düşüyor gızzz sprem öyle düşse kimse kalamaz herkes 12 den vurmaz ya hedefleri3-5 günlük spermin kalitesi bekledikçe düşüyordur belki24 saatlik yeni oluşmuş yumurtaya taze ürün vermek gerekebilir
Benimde batim 15 nisan benimde böyle cikti bugun pik gibi sankiKızlar ovulasyon testlerim 4 günlük, sizce yumurtanın çatladığı gün bugün mü, nerdeyse 2 çizgi de aynı koyulukta ?
Öğlen 13.30 da yaptım canım...eşime fındık yediriyorum sabahtan beriSeninle birlikte pik yapacağız gibi hissediyorum o daha da koyulaşacak bende salı günü bekliyorum pikama yarın da olblr seninki öyle koyuluğa gelmiş kaçta yapmıştın bu son attığını?
Yarın erken 10.30 gibi yap istersen derimÖğlen 13.30 da yaptım canım...eşime fındık yediriyorum sabahtan beri
Seninki bence pik olmuş canım çok net çizgisiBenimde batim 15 nisan benimde böyle cikti bugun pik gibi sanki
Hevet canım benimde 3 gün lekelemmem olöuştu zaten doktor 3 gün ilişki yok demişti, 3 gün sonrahem lekelenme bitii hem ağrısı geçtiBugün 3.gün devam etmesi normal mi peki kaç gün sürer demişti size
Bikac gunu degerlendirmek lazim takvimde ayun yumurtlama.diyor ilk kez yapiyorm ama.erkenden yumurtlamisimSeninki bence pik olmuş canım çok net çizgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?