çok erken canım ya, 20si çatlama olduysa 8 gün geçmiş, en az 12 gün sonra test yapın diyorlar, normal pozitifi görememen.. relden 14 gün sonra yumurtlama günün senin aklında bulunsun canım...28 günde bir oluyorum kuzum ovulasyon testi yaptım 19 u pik 20 si çatlamaydı dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bat 2 Nisan dün ıslaklık ta oldu iç çamaşırında sanki suyla ıslatmışım gibi kafam çok karışık olsaydı çıkardı ama ya akşam yaptım ilk idrar değildi testi de karartıp koydum
Pik gibi değil pik olmuş bence yarında devam edebilir bu pik hali.Benimde batim 15 nisan benimde böyle cikti bugun pik gibi sanki
Evet canım erken yumurtlamışsın gibi gözüküyor, değerlendir bugünü atlama bence..Bikac gunu degerlendirmek lazim takvimde ayun yumurtlama.diyor ilk kez yapiyorm ama.erkenden yumurtlamisim
Bende hasta oldum maalesefBence normal arada oluyor öyle değişiklikler. Yeni bat söyleyin güncelleyeyim tabloda varsınız.
Ben geçen ay denedim adet bitikten 2 gün sonra başladım 15 gün yaptım ama gebelik oluşmadı. Bu ay adetim bitti 2. Kez bugün tekrar başladım ama salı günüde HSG çekiliyorum acaba soğan kürü ters etki yapar mı kanama gibi ?Soğan kürü deneyen var mı?? kaç gün yapıyorsunuz bir de yumurta çatlayana kadar mi yoksa catladıktan sonra devam mı ediyorsunuz?
Pik bu canımBenimde batim 15 nisan benimde böyle cikti bugun pik gibi sanki
Canım bence pik gibi 2.si ama yumurtlamadan önce sürekli ilişli sperm kalitesini çok düşürür gün ara vermek daha iyi diye biliyorumÖğlen ve akşamüstü yaptığım ovulasyon testlerim kızlar ..bugünü de değerlendirmeli ne olur ne olmaz ama yarın pik olacak gibi..
Ücretsiz canım bebek genetik bozukluk ile doğduğu için kanı Ankara ya yolladılar Adana’da başka hastane de farketmeyecekti eşim hastaneyi aradı sonuç gelmiş güya Çarşamba günü eşim alıp kadın doğum a götürecek bakalımçok ilginç acaba diğer hastanelerde de mi bu test sonuclanma süresi bu kadar sürüyor... pahalı bir test mi peki?
Canım çok sevindim inşallah tekrarlamaz geçmiş olsunM mavili_yeshll sana bir kez daha minnetle teşekkür ediyorum süt ile çözdüğüm için enfeksiyon durumumu çok mutluyumbirde akşam bir bardak kaynatıp içtim maydanozu süperim
Tmm cnm çok saol bilgilendirmen içinHevet canım benimde 3 gün lekelemmem olöuştu zaten doktor 3 gün ilişki yok demişti, 3 gün sonrahem lekelenme bitii hem ağrısı geçti
Anladım canım...beklesem mi acaba yarınıCanım bence pik gibi 2.si ama yumurtlamadan önce sürekli ilişli sperm kalitesini çok düşürür gün ara vermek daha iyi diye biliyorum
Üstüste yapmamalısınız. Başlayalı çok olmamıştır umarımBen geçen ay denedim adet bitikten 2 gün sonra başladım 15 gün yaptım ama gebelik oluşmadı. Bu ay adetim bitti 2. Kez bugün tekrar başladım ama salı günüde HSG çekiliyorum acaba soğan kürü ters etki yapar mı kanama gibi ?
Seninle tarihlerimiz ayni canim bir iki gün daha negatife kesin diyemeyiz. Hamileysen bile şuan cikmama ihtimali yüksek28 günde bir oluyorum kuzum ovulasyon testi yaptım 19 u pik 20 si çatlamaydı dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bat 2 Nisan dün ıslaklık ta oldu iç çamaşırında sanki suyla ıslatmışım gibi kafam çok karışık olsaydı çıkardı ama ya akşam yaptım ilk idrar değildi testi de karartıp koydum
Bir anda kizarmis yaBenimde batim 15 nisan benimde böyle cikti bugun pik gibi sanki
Geçen ayki adetimin bitiminden 2 gün sonra yaptım. Bu ayki adetimin bitiminden sonra yeni başladım Saraçoğlunjn bütün videolarında 2 ay peşpeşe yapılacak diyor.Üstüste yapmamalısınız. Başlayalı çok olmamıştır umarım
Evet bende bukadar cabuk beklemiyordum bakalim hcg testindede bu kizarmis iki cizgiyi gorecekmiyizBir anda kizarmis ya
Tekrarlamaz biraz ben sorumsuz davranıyorum iç çamaşırımda yumoş kullanmazdımCanım çok sevindim inşallah tekrarlamaz geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?