Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım soğan kürü üst üstte kulllanmamalısın. 15 bittikten sonra 6 ay geçmeli aradan.

Tekrarlamaz biraz ben sorumsuz davranıyorum iç çamaşırımda yumoş kullanmazdım unuttum attım olsun bi kereden birşey olmaz dedim hemen oldu
Bnde de olmuştu ilaç fayda etmedi doğal yoldan 3 günde çözdüm şükür ama naparsak yapalım tekrarlıyor sanırım bu illet çok dikkat etmek bile sorunmuş meğerse

Bnde de olmuştu ilaç fayda etmedi doğal yoldan 3 günde çözdüm şükür ama naparsak yapalım tekrarlıyor sanırım bu illet çok dikkat etmek bile sorunmuş meğerse
Pisss bırakmak lazım nütfen florasını bozmayalım şeylerimizintemizlik sevmiyor o kendini temizlermiş ve ben bunu unutup onu çok temizledim yani ellemeye gelmiyo

Kızlar ben Devlet Hastanesi'nden sıra aldım adetimin 12. günü gitmiş olacağım. Hsg çekilmek istiyorum ama hemen çekilmek istiyorum acaba bana sıra verirler mi yoksa bidahaki adetimden sonra mi olur ben gecikmeden bu ay çekilmek istiyorum.

Bu doktorla diyalog önemli birde hemen çekmeyebilir çünkü ilk hormon testlerini yapmak isteyebilir direk filme kabul etmesi zor gibi sankim. Ben adetken gittim testler yapıldı 9.gün gel çekeceğiz denmişti korona olayı çekmiyoruz ama seni çekicem diyerek çekmişti doktorum. Git şansını dene canım belki çekerler.

Benim sormak istediğim aslında Hsg olurken soğan kürü yapan var mı aranızda arkadaşlar?

Bugün araştırdım yumurtlama akıntısı ne zaman başlar diye? Yumurtlama akıntısı ovulasyondan birkaç gün önce başlarmış ve benim şuan başladı 2 gün sorma pik görmeyi umut ediyorum benden başka bilgisi olan var mı bu konuda paylaşırsa sevinirim

o zaman harika, artık bekleme stresine girmeyeceksin. Rabbim inşallah bir an önce herşeyi yoluna koyar ve hamilelik haberi alırsın canım

Benim birkaç ay önce başka hastanede yapılan testlerim var bir tek amh bakılmadı onu da isteyeceğim hadi ona bakar da inşallah hsg yi de hemen çeker

Canım belirtilere pek takılma benim geçen ay adete yakın yumurtalamadan sonra öyle bir belim ağrıdı ki. Ama sonra adet oldum

Çok doğru söylemişsin

Tsk ederim inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız çok korkuyorum ya adet belirtileriyse diye ya gelirse diye bide ne zaman beli olur hamilelik belirttileri
Valla ben öyle pek Bi belirti yaşamadım diye düşünüyordum ama şimdi kızımda hatırlıyorum da baya Bi turşu yedim hamile olduğumu daha bilmiyordum hatta böyle ekşi ekşi ne güzel geldi diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…