Canım soğan kürü üst üstte kulllanmamalısın. 15 bittikten sonra 6 ay geçmeli aradan.Ben geçen ay denedim adet bitikten 2 gün sonra başladım 15 gün yaptım ama gebelik oluşmadı. Bu ay adetim bitti 2. Kez bugün tekrar başladım ama salı günüde HSG çekiliyorum acaba soğan kürü ters etki yapar mı kanama gibi ?
Bnde de olmuştu ilaç fayda etmedi doğal yoldan 3 günde çözdüm şükür ama naparsak yapalım tekrarlıyor sanırım bu illet çok dikkat etmek bile sorunmuş meğerseTekrarlamaz biraz ben sorumsuz davranıyorum iç çamaşırımda yumoş kullanmazdımunuttum attım olsun bi kereden birşey olmaz dedim hemen oldu
Pisss bırakmak lazımBnde de olmuştu ilaç fayda etmedi doğal yoldan 3 günde çözdüm şükür ama naparsak yapalım tekrarlıyor sanırım bu illet çok dikkat etmek bile sorunmuş meğerse
6 ay aralıklarla yapılacak diyorGeçen ayki adetimin bitiminden 2 gün sonra yaptım. Bu ayki adetimin bitiminden sonra yeni başladım Saraçoğlunjn bütün videolarında 2 ay peşpeşe yapılacak diyor.
Pisss bırakmak lazımnütfen florasını bozmayalım şeylerimizin temizlik sevmiyor o kendini temizlermiş ve ben bunu unutup onu çok temizledim yani ellemeye gelmiyo
Bu doktorla diyalog önemli birde hemen çekmeyebilir çünkü ilk hormon testlerini yapmak isteyebilir direk filme kabul etmesi zor gibi sankim.Kızlar ben Devlet Hastanesi'nden sıra aldım adetimin 12. günü gitmiş olacağım. Hsg çekilmek istiyorum ama hemen çekilmek istiyorum acaba bana sıra verirler mi yoksa bidahaki adetimden sonra mi olur ben gecikmeden bu ay çekilmek istiyorum.
İbrahim Saraçoğlunun tüm videolarını izledim peşpeşe yapılacak diyorCanım soğan kürü üst üstte kulllanmamalısın. 15 bittikten sonra 6 ay geçmeli aradan.
o zaman harika, artık bekleme stresine girmeyeceksin. Rabbim inşallah bir an önce herşeyi yoluna koyar ve hamilelik haberi alırsın canımÜcretsiz canım bebek genetik bozukluk ile doğduğu için kanı Ankara ya yolladılar Adana’da başka hastane de farketmeyecekti eşim hastaneyi aradı sonuç gelmiş güya Çarşamba günü eşim alıp kadın doğum a götürecek bakalım
Sağol canım inşallah geçerBende yasadim acillik.oldum o enfeksiyon yuznden dogum sancisi gibiydi tabi bobrek tasida cabasi o şaseyi ic mumkum mertebe idrara cikma rahatlayacaksin birde gun icinde bol.su ic enfeksyinu.atsin vucudun gecmis olsum canim
Siz pco mu var ki?İbrahim Saraçoğlunun tüm videolarını izledim peşpeşe yapılacak diyor
Benim birkaç ay önce başka hastanede yapılan testlerim var bir tek amh bakılmadı onu da isteyeceğim hadi ona bakar da inşallah hsg yi de hemen çekerBu doktorla diyalog önemli birde hemen çekmeyebilir çünkü ilk hormon testlerini yapmak isteyebilir direk filme kabul etmesi zor gibi sankim.Ben adetken gittim testler yapıldı 9.gün gel çekeceğiz denmişti korona olayı çekmiyoruz ama seni çekicem diyerek çekmişti doktorum. Git şansını dene canım belki çekerler.
Canım belirtilere pek takılma benim geçen ay adete yakın yumurtalamadan sonra öyle bir belim ağrıdı ki. Ama sonra adet oldumGünaydın arkadaşlar nasılsınız ya size bisey sorabilirmiyim bende gec yumurtlama oluyormuş doktorum oyle soyledi onun dediğine göre benim 20ci günümde yumurtlamam oluyormuş yani ayin 26si benim yumurtlama dönemimdi sizce eger dolenme olduysa beli olurmu bide 2 3 gündür karnımın alt kismi bide kaşiklarim agriyor bugun de uyandığımda belim ağrıyordu hala devam ediyo agrisi sizce bunlar donlenme oldugunami işaret yada adetim yaklaştığı için mi ama adetimede 1 hafta var rica etsem biriniz bana yardım edebilirim kafam çok karışık cunku
Çok doğru söylemişsinO kadar doğru soylemissin ki canım ben ilk hamileligimde 4 haftalık öğrendim doktorumu aradım 6. Haftada gel daha erken gelmene gerek yok dedi
2 gün sonra kanama oldu ve aşırı bir ağrı ben düşük yapıyorum sandım doktoru aradım gel dedi testleri yaptı ustten kese bile gözükmüyordu. Kimyasal gebelik herhalde dedi. Sonra anlaşıldı ki sistitmiş(o zamana dek hiç sistit olmamıştım)
Haftaya gel keseye bakalım dedi gittim 2 kese varama belli olmaz dedi bekleyelim dedi
8. Haftada gelmemi söyledi gittim 2 kese biri dolu biri boş
Dolu olanda kalp atışı duyulmadı. Yine bekledik. 9. Haftada sadece dolu kese kalmıştı diğeri yoktu kalp atışını duyduk
Anlattığım 5 hafta 5 yıl gibi gelmişti. Bu iş o kadar sabır işi ki; zaten çocuk büyütmekten hiç bahsetmiyorum bile.
Ama şaka değil yalan değil dünyanın hem en zor en güzel şeyi Rabbim tüm hak edenlere ve isteyenlere nasip etsin.
Valla ben hiç ovulasyon testi yapmadığım için bişey yazamadımBana da öyle geldi emin olamadım canım ondan fikir alayım dedim. Sat’ım 16 mart, bat’ım da 15 nisan gözüküyor. Sanırım pazartesi ya da salı pik olur di mi ?28-29 günde 1 adet döngüm.
İnsallh nar gibi kizarsinEvet bende bukadar cabuk beklemiyordum bakalim hcg testindede bu kizarmis iki cizgiyi gorecekmiyiz
Aynı yaştayız ama ben de tedirginimBenimde 37 amh de dusuk ama ben moralimi hep yuksek tutmaya calisiyorum . Bugun bi arkadasimin arkadasiyla tanistim , kadin 40 yasinda sanirim ve tupbebek yapmaya karar versiklerinde oluvermis. Yani henuz havlu atmak icin erken
Valla ben öyle pek Bi belirti yaşamadım diye düşünüyordum ama şimdi kızımda hatırlıyorum da baya Bi turşu yedim hamile olduğumu daha bilmiyordum hatta böyle ekşi ekşi ne güzel geldi diye düşünmüştümTsk ederim inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız çok korkuyorum ya adet belirtileriyse diye ya gelirse diye bide ne zaman beli olur hamilelik belirttileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?