Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar. Ben de sanırım 1 nisanda regl olacağım. Ondan sonra gebelik planlamaya başlayacağız inşallah. İlk denememiz olacak. Ovulasyon testleri de aldım bakalım inşallah bu ay hızlı geçer tavsiye verebilecek olan varsa süper olur. Şimdiden heyecanlı hissediyorum

Hayırlısı olsun canım ovulasyon testi hiç yapmadım ama bacakları diktik yukarı gün aşırı stres yapma olumlu pozitif düşün Allah her isteyene bir an önce nasip etsin daha yolun başındasın

Bir sonraki adet tarihimiz yumurtanın oluştuğu günden sonraki 14. gün mü, yoksa yumurtanın çatladığı günden sonraki 14. gün mü?

Hayırlısı olsun canım ovulasyon testi hiç yapmadım ama bacakları diktik yukarı gün aşırı stres yapma olumlu pozitif düşün Allah her isteyene bir an önce nasip etsin daha yolun başındasın
İnşallah her şeyin hayırlısı olsun teşekkür ederim

Tavsiye ne açıdan dediniz? Testle mi ilgili yoksam genel mi?

Kızlar merhabalarr, bende gonal f kullandım bu ay ilk defa. 20 martta doktor kontrolümde solda 2 yumurtam olduğunu söyledi. ( bu arada gonal f i 15gün kullandım) Biri 18.5 diğeri 17mm çok kaliteli dedi. Ertesi gün 21 martta öğlen 12de çatlatma iğnesini yap dedi. (Çatlatma iğnesinden 1hafta öncesinde göğüslerm çoook acımaya başladı el değmiyordu, hala da öyle 14 marttan beri hassas iç çamaşırım değse acıyor) 22-23mart ilişki önerdi sonrasında da gün aşırı. Biz eşimle 21-22-23-25 Martı değerlendirdik sonra hiç ilişki olmadı. Ve iğneden beri kasık ağrılarım var sağlı sollu batma şeklinde hatta dünden beri adet olacak gibi ağrım var. 5nisan bat günüm. Aynı şeyi yaşayan oldu mu? İlişki kaçırmış mıyım? Sonrasında da girseymiydik?. Dediğim gibi çok ilginç ama göğüs ağrım çatlatma iğnesinden 1hafta önce başladı hala devam ediyor.

Hiç hesap etmedim. Bu ay 18 inde yumurtlama 20 sinde çatlama oldu. Gebelik testini ne zaman yapmam lazım bilemedim
Onu canım 9.gün yapıp görende var görmeyen. Ama genelleme 12.gün yapıp gören daha fazla şansını denemek istersen eğer deneyebilirsin. Ama geç de öğrenebilirsiniz bunun net birşeyi olmuyor. Şundan eminim var olanda çok geçikmiyor 12.gün şansını dene olmadı bat beklersin

Yani böyle bir teşhis koyulmadı bana hiç hayatımda geçen yıl ocak ayında doğum ederek düşük yaptım 4 aylık bebeğimi ve sonrasında çok adet gecikmesi yaşadım adet düzenim bozuldu.
Anladım adet düzenliiği için 1.50 ay diyor ama siz hsg gideceksiniz bırakın derim ondan sonra deneyin düzensiz olursanız

Yusra-61 canım sütle enfeksiyona nasıl çare buldunuz, bazen ihtiyacım oluyor
Canım son bat günümden önce benim akıntım olmaya başladı 1 hafta önceden bende iyi birşey sandım beyazdı ilk sonra adet gününe yakın bu sarı hal aldı o ara kasık batmam ve bel ağrım aşırı oldu iyi birşey sandım. Sonra adet çok olamadım ama hiç adet ağrım olmadı. Daha sonra adet bitince sarı akıntım aralıklı olmakla arttı. İşte buradan yesll nickli arkadaşım süt ile maydanoz kürü yap dedi çok mantıklı geldi yaptım çok iyi geldi hatta netten araştırdım tüpleri bile temizlermiş. Google yaz çıkar eğer anlamadığın yer olursa tekrar sor olur mu

Benimde 37 amh de dusuk ama ben moralimi hep yuksek tutmaya calisiyorum . Bugun bi arkadasimin arkadasiyla tanistim , kadin 40 yasinda sanirim ve tupbebek yapmaya karar versiklerinde oluvermis. Yani henuz havlu atmak icin erken
Kuzu havlu atmak değilde kızım 8.5 yaşında. Özel durumlu üstelik. Onun için çok istiyoruz kardeşi olmasını. Geç alınmış bir karar üstelik. İsteyince de olmuyor ya işte insan üzülüyor. Tüp yapalım Nisan da dedi eşim. Valla regl yi bekliyorum. Regl olur olmaz tüp e gidicez görünen o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…