- 21 Ocak 2021
- 108
- 228
- 18
Hayırlısı olsun canım ovulasyon testi hiç yapmadım ama bacakları diktik yukarı gün aşırıMerhabalar. Ben de sanırım 1 nisanda regl olacağım. Ondan sonra gebelik planlamaya başlayacağız inşallah. İlk denememiz olacak. Ovulasyon testleri de aldım bakalım inşallah bu ay hızlı geçertavsiye verebilecek olan varsa süper olur. Şimdiden heyecanlı hissediyorum
İnşallah her şeyin hayırlısı olsunHayırlısı olsun canım ovulasyon testi hiç yapmadım ama bacakları diktik yukarı gün aşırıstres yapma olumlu pozitif düşün Allah her isteyene bir an önce nasip etsin daha yolun başındasın
Genelde hep yumutlamanın oluştuğu 14.gün oluyorum. Hesap ettiniz mi peki sizin nasıl oluyor 14.gün?Bir sonraki adet tarihimiz yumurtanın oluştuğu günden sonraki 14. gün mü, yoksa yumurtanın çatladığı günden sonraki 14. gün mü?
Tavsiye ne açıdan dediniz? Testle mi ilgili yoksam genel mi?Merhabalar. Ben de sanırım 1 nisanda regl olacağım. Ondan sonra gebelik planlamaya başlayacağız inşallah. İlk denememiz olacak. Ovulasyon testleri de aldım bakalım inşallah bu ay hızlı geçertavsiye verebilecek olan varsa süper olur. Şimdiden heyecanlı hissediyorum
Hiç hesap etmedim. Bu ay 18 inde yumurtlama 20 sinde çatlama oldu. Gebelik testini ne zaman yapmam lazım bilemedimGenelde hep yumutlamanın oluştuğu 14.gün oluyorum. Hesap ettiniz mi peki sizin nasıl oluyor 14.gün?
Yani böyle bir teşhis koyulmadı bana hiç hayatımda geçen yıl ocak ayında doğum ederek düşük yaptım 4 aylık bebeğimi ve sonrasında çok adet gecikmesi yaşadım adet düzenim bozuldu.Siz pco mu var ki?
Şimdi baktım. Geçen ay 16 şubatta yumurtlama olmuş. 2 martta regl olmuşum. Dediğiniz gibi yumurtlamadan sonraki 14 günmüşGenelde hep yumutlamanın oluştuğu 14.gün oluyorum. Hesap ettiniz mi peki sizin nasıl oluyor 14.gün?
İnşallah canım Allah razı olsun hepimizin kucağını doldursun rabbimo zaman harika, artık bekleme stresine girmeyeceksin. Rabbim inşallah bir an önce herşeyi yoluna koyar ve hamilelik haberi alırsın canım
Onu canım 9.gün yapıp görende var görmeyen. Ama genelleme 12.gün yapıp gören daha fazla şansını denemek istersen eğer deneyebilirsin. Ama geç de öğrenebilirsiniz bunun net birşeyi olmuyor. Şundan eminim var olanda çok geçikmiyor 12.gün şansını deneHiç hesap etmedim. Bu ay 18 inde yumurtlama 20 sinde çatlama oldu. Gebelik testini ne zaman yapmam lazım bilemedim
Genel anlamda söylemiştim.Tavsiye ne açıdan dediniz? Testle mi ilgili yoksam genel mi?
O zaman çok merak edersiniz 12.gün yaparsınız isterseniz..Şimdi baktım. Geçen ay 16 şubatta yumurtlama olmuş. 2 martta regl olmuşum. Dediğiniz gibi yumurtlamadan sonraki 14 günmüş
Anladım adet düzenliiği için 1.50 ay diyor ama siz hsg gideceksiniz bırakın derim ondan sonra deneyin düzensiz olursanızYani böyle bir teşhis koyulmadı bana hiç hayatımda geçen yıl ocak ayında doğum ederek düşük yaptım 4 aylık bebeğimi ve sonrasında çok adet gecikmesi yaşadım adet düzenim bozuldu.
Canım son bat günümden önce benim akıntım olmaya başladı 1 hafta önceden bende iyi birşey sandım beyazdı ilk sonra adet gününe yakın bu sarı hal aldı o ara kasık batmam ve bel ağrım aşırı oldu iyi birşey sandım. Sonra adet çok olamadım ama hiç adet ağrım olmadı.
Kuzu havlu atmak değilde kızım 8.5 yaşında. Özel durumlu üstelik. Onun için çok istiyoruz kardeşi olmasını. Geç alınmış bir karar üstelik. İsteyince de olmuyor ya işte insan üzülüyor. Tüp yapalım Nisan da dedi eşim. Valla regl yi bekliyorum. Regl olur olmaz tüp e gidicez görünen o.Benimde 37 amh de dusuk ama ben moralimi hep yuksek tutmaya calisiyorum . Bugun bi arkadasimin arkadasiyla tanistim , kadin 40 yasinda sanirim ve tupbebek yapmaya karar versiklerinde oluvermis. Yani henuz havlu atmak icin erken
Ya oylemi iste bende her şeye bi umutla bakiyomCanım belirtilere pek takılma benim geçen ay adete yakın yumurtalamadan sonra öyle bir belim ağrıdı ki. Ama sonra adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?