A oylemi inşallah ben de de öyle belirtiler olurda hamile oldugumu öğrenirim çok ama çok istiyorum inşallah olurValla ben öyle pek Bi belirti yaşamadım diye düşünüyordum ama şimdi kızımda hatırlıyorum da baya Bi turşu yedim hamile olduğumu daha bilmiyordum hatta böyle ekşi ekşi ne güzel geldi diye düşünmüştüm
@morbalikkk2021
Z Zeyneptaa
Kızlar bugün bat gününüz?
Gelişmelerden haberdar eder misiniz?
Günü gelenleri hergün etiketleyeceğim böyle bir nevi yoklama alacağım yani
Sessiz sedasız takip etmek yok
Canim ben yazmıştım regl oldum hemde 22 Martta....@morbalikkk2021
Z Zeyneptaa
Kızlar bugün bat gününüz?
Gelişmelerden haberdar eder misiniz?
Günü gelenleri hergün etiketleyeceğim böyle bir nevi yoklama alacağım yani
Sessiz sedasız takip etmek yok
Canim testini atsana bakalim pik miEe kimse bana bir şey dememiş??
Ya bazen benimde akıntım oluyor ağrı olmadı hiç ama akıntı için yapayım bende adet olursam, sütle maydanozumu karıştırdınız nasıl yapılışıCanım son bat günümden önce benim akıntım olmaya başladı 1 hafta önceden bende iyi birşey sandım beyazdı ilk sonra adet gününe yakın bu sarı hal aldı o ara kasık batmam ve bel ağrım aşırı oldu iyi birşey sandım. Sonra adet çok olamadım ama hiç adet ağrım olmadı.Daha sonra adet bitince sarı akıntım aralıklı olmakla arttı. İşte buradan yesll nickli arkadaşım süt ile maydanoz kürü yap dedi çok mantıklı geldi yaptım çok iyi geldi hatta netten araştırdım tüpleri bile temizlermiş. Google yaz çıkar eğer anlamadığın yer olursa tekrar sor olur mu
Benimde sonradan hiç ağrım olmadı da aralıklı akıntı olurdu sarımsı artma olursa eğer diye önlem almak istedim sonuçta artarsa engel BebişeYa bazen benimde akıntım oluyor ağrı olmadı hiç ama akıntı için yapayım bende adet olursam, sütle maydanozumu karıştırdınız nasıl yapılışı
Canim testini atsana bakalim pik mi
İnşallah belirti olsun olmasın her hamilelik farklı oluyor önemli olan pozitif düşünce ve stres yapmamak benceA oylemi inşallah ben de de öyle belirtiler olurda hamile oldugumu öğrenirim çok ama çok istiyorum inşallah olur
İnsallh hayrli haberleri alirsin. Bebisin saglkla seninle olur insallhKan verdim bekliyorum 2 saate çıkar dediler
Hayırlısı olsun canım Ne zaman bat gününKan verdim bekliyorum 2 saate çıkar dediler
26-27 marttı canımHayırlısı olsun canım Ne zaman bat günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?