Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A oylemi inşallah ben de de öyle belirtiler olurda hamile oldugumu öğrenirim çok ama çok istiyorum inşallah olur

Benim regl de 4 nisanda başlayıp 9 nisanda bitecek ayın 10 undan itibaren denemeyi planlıyorum kızlar ama önce şu nisanın ilk iki haftası dış tedavilerini olmam lazım dolgu yapilacak dişime bide eskiden kanal tedavisi yapılmış bi dişimin kanal tedavisi yenilenecek antibiyotik kullanmayacağım için deneyeceğim gebelik inşallah güzel sonuçlar alırım hepimiz alırız bebislerimize kavusuruz

@morbalikkk2021
Z Zeyneptaa
Kızlar bugün bat gününüz?
Gelişmelerden haberdar eder misiniz?
Günü gelenleri hergün etiketleyeceğim böyle bir nevi yoklama alacağım yani
Sessiz sedasız takip etmek yok

@morbalikkk2021
Z Zeyneptaa
Kızlar bugün bat gününüz?
Gelişmelerden haberdar eder misiniz?
Günü gelenleri hergün etiketleyeceğim böyle bir nevi yoklama alacağım yani
Sessiz sedasız takip etmek yok
Canim ben yazmıştım regl oldum hemde 22 Martta....

Ya bazen benimde akıntım oluyor ağrı olmadı hiç ama akıntı için yapayım bende adet olursam, sütle maydanozumu karıştırdınız nasıl yapılışı

Son düzenleme:
Ya bazen benimde akıntım oluyor ağrı olmadı hiç ama akıntı için yapayım bende adet olursam, sütle maydanozumu karıştırdınız nasıl yapılışı
Benimde sonradan hiç ağrım olmadı da aralıklı akıntı olurdu sarımsı artma olursa eğer diye önlem almak istedim sonuçta artarsa engel Bebişe
Maydanozu bir bağ, yarım kilo süt ile kaynattım sonra süzdüm kovaya döktüm(hemen soğumasın diye kovayı kaynarladım) daha sonra buharında durdum belimi sardım buhar kaçmasın diye. Biraz buharda durmak zor diz üstü ya tam kendine uygun kovaya oturup beklemek daha iyi. Daha sonra da kaynarlığı gidince ılıklaşınca tekneye koyup içine oturdum birazda öyle oturup bekledim sütte :)))

Bat 21 Nisan yaş 31 4.ay klomen başladım bu ay

Yaa kızlar ben hamile değilim büyük ihtimalle birkaç gündür vajina da kaşıntı var enfeksiyon oldum büyük ihtimalle bat 2 Nisan ne yapmalıyım enfeksiyon için ya dün kaset test yaptım negatif çıktı

Yumurtlama akıntısı kaç gün sürer acaba? Perşembe gününden az başlayan akıntım iki gündür yoğun şekilde devam ediyo normal mi ki. Bu ay klomen kullandım ondan mı böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…