- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Hayırlı haberlerini beklyrzKan verdim bekliyorum 2 saate çıkar dediler
BENCE DAHA DEĞİL CANIM. BENİMDE ÖYLE ÇIKTI DÜN AKŞAM Kİ AMA EBRU HANIM DAHA DEĞİL DEDİ BANA DÜN AKŞAM. AYNI KOYULUK YOK C DAHA KOYU ŞUANKızlar ovulasyon testlerim 4 günlük, sizce yumurtanın çatladığı gün bugün mü, nerdeyse 2 çizgi de aynı koyulukta ?
CANIM SENİN Kİ PİK OLMUŞBenimde batim 15 nisan benimde böyle cikti bugun pik gibi sanki
Hayırlı olsun kuzum benim bizlerede dua et belirtilerin neydiHcg 1682 çıkmış kızlar sanırım benim adetim sandığımdan fazla gecikmiş
Ediyorum günlerdir darısı isteyen herkese en hayırlı zamanda inşallahHayırlı olsun kuzum benim bizlerede dua et belirtilerin neydi
Hadi inşallah hayırlısı olsun canım inşallah bebis seninledir26-27 marttı canım
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim inşallah Allah hayırlısıyla tamamına erdirsiiinHcg 1682 çıkmış kızlar sanırım benim adetim sandığımdan fazla gecikmiş
Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin inşallahHcg 1682 çıkmış kızlar sanırım benim adetim sandığımdan fazla gecikmiş
Evet ya ne kadar uğraşırsak kendimize stres oluşturuyoruz aslında biraz salmak kendi haline bırakmak lazım herşey nasibinde varsa oluyor zatenAhhh canım ben hepsini yaptım ne yaparsan yap bazen olması gerektiği gibi oluyor birşeyler benim payıma beklemek düştü vakitsiz çiçek bile açmıyor benim için vakti değildi belki de.beslenmeyi üst komşum yapıyor sabah löp löp yenilmeyecek ne varsa yiyor sabah sarımsak yedi bir sabah tavuk kızarttı yedi hepsinin kokusu geliyor lanet bir burnum var koku duyusu açık birde aspiratörü açıyor hepsi evimin içinde yan komşum yedi 24 sigara içer diyim ikisi hamile birisi doğurdu doğuran 9 ay boyunca bebek karnında sigara içti. Yani bende sabah yumurtamı ve balımı yiyorum sağlıklı olayım diye üst komşum birde 100 kiloda ben ise diyet yaptım 64 kilo olayım bebek olursa durmaz etmez diye yani sen yine bildiğini yap ama çok yorma kendini bu örnekleri o sebeble verdim. Senin gibi düşünürken bütün tabularımı yıktı çevremdeki kadınlar demek ki neymiş bazı şeyler sebeb aramıyormuş.olması gereken oluyor.
Bilemedim bir kac ay ara verse miydin acaba. hsg icin etkisini bilmiyorum bende ilk denicem bir de sende yan etkiler oldu midene yada aşırı şişkinlik gaz falan ?Ben geçen ay denedim adet bitikten 2 gün sonra başladım 15 gün yaptım ama gebelik oluşmadı. Bu ay adetim bitti 2. Kez bugün tekrar başladım ama salı günüde HSG çekiliyorum acaba soğan kürü ters etki yapar mı kanama gibi ?
Yaaa süper çok sevindim rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsinHcg 1682 çıkmış kızlar sanırım benim adetim sandığımdan fazla gecikmiş
Insallah bakalim yeni bat 29 nisan yaş 25 canımİnşallah canım hadi bakalım yeni ay yeni umutlar olsun ❤
İstersen yeni batı söyle, güncelleyebilirim tabloda?
Hayırlısı olur inşlh.Kan verdim bekliyorum 2 saate çıkar dediler
Ayyy sabah sabah ne güzel haber bu çoook sevindim hayırlısı ile eline almayı nasip etsin RabbimHcg 1682 çıkmış kızlar sanırım benim adetim sandığımdan fazla gecikmiş
Hayırlı olsun sağlıklı al kucağınaHcg 1682 çıkmış kızlar sanırım benim adetim sandığımdan fazla gecikmiş
Maşallah güne güzel bi haberle uyanmak iyi oldu bu...Hcg 1682 çıkmış kızlar sanırım benim adetim sandığımdan fazla gecikmiş
Çok sevindim senin adınaHcg 1682 çıkmış kızlar sanırım benim adetim sandığımdan fazla gecikmiş
Evet oyle ama ben düşünmeden yapamıyorum oyle çok hayalim varki onunla inşallah hemen olurİnşallah belirti olsun olmasın her hamilelik farklı oluyor önemli olan pozitif düşünce ve stres yapmamak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?