Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günü geçen bisuru arkadaşımız var test yapmadılar mı acaba günleri yaklaşanlar ne durumda 4 nisan benim heyecanla bat gününü bekliyorum düşündüğüm tek şey inşallah adet olmam olayı çıkmıyor aklımdan

Hayirlisi olsun canim. Kizini da operim cok. Ben yeni evlendigim icin henuz yok bende 1 olsun yeter bana modundayim. Eskiden kardessiz olmaz diyodum ama bu kadar gec evlenecegim aklima gelmemisti

Aynı yaştayız ama ben de tedirginim
Ya surekli aklimizda bi atabilsek zaten . Gelecek gerisi. Arkadasim dedi ki ben ne zaman dusunmedim nasilsa tup yapicaz dedim ozaman olmadi . Ama ben o durumda da olsam yine de dusunurum yapim bu genetik ahahha

Bat 4 nisan kızlar dahada koyulasmis san ki 2 gün önce. yaptığım test surelab markaydi bulamadım aynı marka ovula markası bu testin adet gününe kadar beklesen mi kan testi yaptırsam mi adetime daha çok var. Korkuyorum

Eklentiler

• IMG_20210329_103504.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 55
Evet genel olarak çevremden benim duyduğum bu aklından çıkarınca akışına bırakınca oluyormuş. Yumurtlamayı hesaplamaktan ne zamam icraat yapsam diyr düşünmekten aklımdan çıkmıyor

Eklentiler

• IMG_20210329_104905.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 64
Yaaa benimde bi tane testim var evde yapcam ama korkuyorum seninki de baya belli yumurtlama ne zaman olmuştu kuzu

Kızlar ben de bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bat 2 Nisan umudum kalmadı artık

Eklentiler

• IMG_20210329_111330.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar ya burda çizgi gören var mı ben artık hayal görmeye başladım sanki ya geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu ondada çok silik çıkmıştı aynı gün kan vermiştim 20 çıkmıştı hcg adetime 5 gün vardı onda da bu ay da bat 2 Nisan

Eklentiler

• IMG_20210329_112001.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 62
Canım ben göremedim ama istersen 2 gün sonra bir daha yap

HCG mi bu canım? Ben kızımda 4 gün önce evde öğrenmiştim. Kan vermiştim kanda 66 çıkmıştı yani kan versen için rahat eder bence.

Canim bugun tekrar dene pik olmus sanki ama tekrarla bence birde ona bak

kızlar reglime 2 gün var sizce var mi ?

Canim pik olmus gibi ama yinede bugun tekrarla belki dahada koyulasir

Msjlarim.yanlis yerlere dusuyir hanimlar kusura bakmayi

Haminlar ovülasyon testim 2gündür bunsekilde cikiyor dün ve bugun pik iki gün üst üste pik olurmu ilk kez yapiyorum

Eklentiler

• 20210329_112224.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…