Hayirlisi olsun canim. Kizini da operim cok.Kuzu havlu atmak değilde kızım 8.5 yaşında. Özel durumlu üstelik. Onun için çok istiyoruz kardeşi olmasını. Geç alınmış bir karar üstelik. İsteyince de olmuyor ya işte insan üzülüyor. Tüp yapalım Nisan da dedi eşim. Valla regl yi bekliyorum. Regl olur olmaz tüp e gidicez görünen o.
Ya surekli aklimizda bi atabilsek zaten . Gelecek gerisi. Arkadasim dedi ki ben ne zaman dusunmedim nasilsa tup yapicaz dedim ozaman olmadi . Ama ben o durumda da olsam yine de dusunurum yapim buAynı yaştayız ama ben de tedirginim
Bat 4 nisan kızlar dahada koyulasmis san ki 2 gün önce. yaptığım test surelab markaydi bulamadım aynı marka ovula markası bu testin adet gününe kadar beklesen mi kan testi yaptırsam mi adetime daha çok var. Korkuyorum
Bat 4 nisan kızlar dahada koyulasmis san ki 2 gün önce. yaptığım test surelab markaydi bulamadım aynı marka ovula markası bu testin adet gününe kadar beklesen mi kan testi yaptırsam mi adetime daha çok var. Korkuyorum
Canım sen bu ay hsg çekilmiştin demi yanlış hatırlamyrmÇok teşekkür ederim hepinizesizden de böyle haberler alalım en kısa sürede inşallah
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bizlerede dua etHcg 1682 çıkmış kızlar sanırım benim adetim sandığımdan fazla gecikmiş
Yaaa benimde bi tane testim var evde yapcam ama korkuyorum seninki de baya belli yumurtlama ne zaman olmuştu kuzuBat 4 nisan kızlar dahada koyulasmis san ki 2 gün önce. yaptığım test surelab markaydi bulamadım aynı marka ovula markası bu testin adet gününe kadar beklesen mi kan testi yaptırsam mi adetime daha çok var. Korkuyorum
Canım ben göremedim ama istersen 2 gün sonra bir daha yapKızlar ya burda çizgi gören var mı ben artık hayal görmeye başladım sanki ya geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu ondada çok silik çıkmıştı aynı gün kan vermiştim 20 çıkmıştı hcg adetime 5 gün vardı onda da bu ay da bat 2 Nisan
HCG mi bu canım? Ben kızımda 4 gün önce evde öğrenmiştim. Kan vermiştim kanda 66 çıkmıştıBat 4 nisan kızlar dahada koyulasmis san ki 2 gün önce. yaptığım test surelab markaydi bulamadım aynı marka ovula markası bu testin adet gününe kadar beklesen mi kan testi yaptırsam mi adetime daha çok var. Korkuyorum
Ediyorum günlerdir darısı isteyen herkese en hayırlı zamanda inşallah
Belirtilerim ilk başta bel ağrısıydı yumurtlama döneminde birlikte olduktan sonra başladı geceleri baya ağrıyordu sonra 3-4 gün kasık ağrısı oldu sonrasında göğüslerim biraz büyüdü gibi ama hassasiyet olmadı (ilk gebeliğimde olmuştu) son 1 haftadır da hepsi kayboldu belirtilerin ama 1 haftadır öğleden sonraları hep şekerim düşüyor gibi hissettim aşırı elim ayağım boşalıyordu resmen. Bide süt kesiği akıntı oldu zaten yumurtlamadan 2 gün sonra falan ordan anladım hemen ilkinde de öyle olmuştu çnkü. Birde bat günü aşırı karın ağrım oldu ama adet olmadım işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?