Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence var gibi gözüküyor ama en azından batı bekle kan için bence

Kızlar 2 ayy once doktora gittiğimde doktorum folik asit, e vitamini ve pharmaton verdi eşinle birlikte kullanın dedi şimdi folikasite devam edicem ama e vitamin ve pharmaton gebelik varsa Bi tehlikesi olurmu doktorum aradım izinde olduğu için soramadım bilgisi olan var mı bi tehlikesi olurmu

Ben bu ay ovulasyon testi yapmadım ama 20 yumurtlama 21 çatlama diyorum yoğun yaşadım o günleri bide geçen aylarda 14.gun yumurtlama 14.gun çatlama olarak çıkıyordu testte
Ben takvimden takip ediyordum önceki aylaar takvimee göre benimde 20 gösteriyordu ama ovulasyon da 17. Gün yakaladım yumurtlamayi yani takvimee güvenmemek lazım mış ama gün aşırı ilişki olduysa korkma muhakkak tutar kaçırmazsin gün aşırı olduysa

17.gun derken kuzu hangi tarihe denk geldi acaba.. 23marttan dan sonra pek ilişki olmadı öncesini değerlendirdim çok şükür ama

Haaa tamam o zaman git kan ver kuzum çizgi belli maşallah darısı bana inşallah ne gibi belirtilerin oldu kuzu
Göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirti yok canım adete yakın biraz hassaslasirdii ama bu ay erken başladı başkaa hiç bir belirti yok geçen aylarda bütün belirtiler olurdu ay mıdemm bulandı ay kasiklariim ağrıdığı göğsümde damar çıktı diye koşa koşa sağlık ocağına giderdim sonuç negatif rahim direk beyine bagliymis gerçekten sadece meraktan yaptım yani diğer aylardan belirgin dikkatimi çeken sadece çok yoğun gaz ve şişkinlik alakası varmıdir. Bilmiyorum yumurtlama gününden beri devamm ediyor

Benimde sağ göğsüm ağrıyor batıyor belirti aramak istemiyorum ama olanlar bunlar kasık ağrım batlar geçti günde bir iki kez oluyo hafiften geçiyor bilmiyorum bu ay varmdır acaba çok istiyorum

18 martta yumurtlama 20 sinde çatlama gördüm. Bugün kaset test yaptım negatif. Olsa çıkardı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…