Been ovulasyon yaptım canım 17.si pik yaptıYaaa benimde bi tane testim var evde yapcam ama korkuyorum seninki de baya belli yumurtlama ne zaman olmuştu kuzu
Senn biliyormusun yumurtlama tarihiniBeen ovulasyon yaptım canım 17.si pik yaptı
Evet canım gebelik testi adet gününe kadar beklemek istiyorum kan için 2 günde bir takip edicem koyulasmayiHCG mi bu canım? Ben kızımda 4 gün önce evde öğrenmiştim. Kan vermiştim kanda 66 çıkmıştıyani kan versen için rahat eder bence.
Bence var gibi gözüküyor ama en azından batı bekle kan için benceBat 4 nisan kızlar dahada koyulasmis san ki 2 gün önce. yaptığım test surelab markaydi bulamadım aynı marka ovula markası bu testin adet gününe kadar beklesen mi kan testi yaptırsam mi adetime daha çok var. Korkuyorum
Bekliycem canım düşük yaptığım gebelikte 5.hafatda duyulmustu kalp atışı ne kadar geç gitsem o kadar. İyi aslında bide onun stresini yapmiyim kese görünmez şimdi gitsem zatennBence var gibi gözüküyor ama en azından batı bekle kan için bence
5 güne kadar pik olablr ama muhtemelen yarın silikleşmeye başlar canımHaminlar ovülasyon testim 2gündür bunsekilde cikiyor dün ve bugun pik iki gün üst üste pik olurmu ilk kez yapiyorum
Ha ben bu yaptığın gebelik testi sandımBeen ovulasyon yaptım canım 17.si pik yaptı
Gebelik testi zaten canım ovulasyon da piki 17.martta gördümHa ben bu yaptığın gebelik testi sandım
Ben bu ay ovulasyon testi yapmadım ama 20 yumurtlama 21 çatlama diyorum yoğun yaşadım o günleri bide geçen aylarda 14.gun yumurtlama 14.gun çatlama olarak çıkıyordu testteSenn biliyormusun yumurtlama tarihini
Benimde böyle oldu canım olabilir yaariin siliklesirHaminlar ovülasyon testim 2gündür bunsekilde cikiyor dün ve bugun pik iki gün üst üste pik olurmu ilk kez yapiyorum
Haaa tamam o zaman git kan ver kuzum çizgi belli maşallah darısı bana inşallahGebelik testi zaten canım ovulasyon da piki 17.martta gördüm
Ben takvimden takip ediyordum önceki aylaar takvimee göre benimde 20 gösteriyordu ama ovulasyon da 17. Gün yakaladım yumurtlamayi yani takvimee güvenmemek lazım mış ama gün aşırı ilişki olduysa korkma muhakkak tutar kaçırmazsin gün aşırı olduysaBen bu ay ovulasyon testi yapmadım ama 20 yumurtlama 21 çatlama diyorum yoğun yaşadım o günleri bide geçen aylarda 14.gun yumurtlama 14.gun çatlama olarak çıkıyordu testte
17.gun derken kuzu hangi tarihe denk geldi acaba.. 23marttan dan sonra pek ilişki olmadı öncesini değerlendirdim çok şükür amaBen takvimden takip ediyordum önceki aylaar takvimee göre benimde 20 gösteriyordu ama ovulasyon da 17. Gün yakaladım yumurtlamayi yani takvimee güvenmemek lazım mış ama gün aşırı ilişki olduysa korkma muhakkak tutar kaçırmazsin gün aşırı olduysa
Göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirti yok canım adete yakın biraz hassaslasirdii ama bu ay erken başladı başkaa hiç bir belirti yok geçen aylarda bütün belirtiler olurdu ay mıdemm bulandı ay kasiklariim ağrıdığı göğsümde damar çıktı diye koşa koşa sağlık ocağına giderdim sonuç negatif rahim direk beyine bagliymis gerçekten sadece meraktan yaptım yani diğer aylardan belirgin dikkatimi çeken sadece çok yoğun gaz ve şişkinlik alakası varmıdir. Bilmiyorum yumurtlama gününden beri devamm ediyorHaaa tamam o zaman git kan ver kuzum çizgi belli maşallah darısı bana inşallahne gibi belirtilerin oldu kuzu
Yaanlis yazdım canım yani 17.mart yumurtlama oldu17.gun derken kuzu hangi tarihe denk geldi acaba.. 23marttan dan sonra pek ilişki olmadı öncesini değerlendirdim çok şükür ama
Benimde sağ göğsüm ağrıyor batıyor belirti aramak istemiyorum ama olanlar bunlar kasık ağrım batlar geçti günde bir iki kez oluyo hafiften geçiyor bilmiyorum bu ay varmdır acaba çok istiyorumGöğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirti yok canım adete yakın biraz hassaslasirdii ama bu ay erken başladı başkaa hiç bir belirti yok geçen aylarda bütün belirtiler olurdu ay mıdemm bulandı ay kasiklariim ağrıdığı göğsümde damar çıktı diye koşa koşa sağlık ocağına giderdim sonuç negatif rahim direk beyine bagliymis gerçekten sadece meraktan yaptım yani diğer aylardan belirgin dikkatimi çeken sadece çok yoğun gaz ve şişkinlik alakası varmıdir. Bilmiyorum yumurtlama gününden beri devamm ediyor
Benimde çıkar mı ki sence takvimde yumurtlama yoğun günler 17martta başlıyorYaanlis yazdım canım yani 17.mart yumurtlama oldu
Bi de ne amaa 1 testin vaardii dime yarın sabah ilk idrarla dene yaada 3 saat kadar tut öylee dene haber ver. Mutlaka olurmu insalllaah çıkarBenimde çıkar mı ki sence takvimde yumurtlama yoğun günler 17martta başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?