- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
Çıkmaya da bilir en erken 31 inde yapın üstünden 11 gün geçsin18 martta yumurtlama 20 sinde çatlama gördüm. Bugün kaset test yaptım negatif. Olsa çıkardı değil mi?
Sogan kuru bana yaradi yusra da sutle maydanoz yapti ona da yaradiYaa kızlar ben hamile değilim büyük ihtimalle birkaç gündür vajina da kaşıntı var enfeksiyon oldum büyük ihtimalle bat 2 Nisan ne yapmalıyım enfeksiyon için ya dün kaset test yaptım negatif çıktı
Canım yumurtalama süresi 2 yada 3 gün olabiliyormusHaminlar ovülasyon testim 2gündür bunsekilde cikiyor dün ve bugun pik iki gün üst üste pik olurmu ilk kez yapiyorum
Masallh cnm allah kucagina almayi nasip etsin. Hemen bize dua et. Hamilelerin duasi kabul olurHcg 1682 çıkmış kızlar sanırım benim adetim sandığımdan fazla gecikmiş
Cnm hayrli olsn gebelik var insallhBat 4 nisan kızlar dahada koyulasmis san ki 2 gün önce. yaptığım test surelab markaydi bulamadım aynı marka ovula markası bu testin adet gününe kadar beklesen mi kan testi yaptırsam mi adetime daha çok var. Korkuyorum
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebisin çok sevindim senin adinaÇok teşekkür ederim hepinizesizden de böyle haberler alalım en kısa sürede inşallah
Bunu ben yazdım sanki herşeyiyle tanımına benim de böyle. Geçen ay tüm saydığın belirtiler bende de oldu. Bu ay sadece gaz şişkinlik hissediyorum bat 5 Nisan bakalımGöğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirti yok canım adete yakın biraz hassaslasirdii ama bu ay erken başladı başkaa hiç bir belirti yok geçen aylarda bütün belirtiler olurdu ay mıdemm bulandı ay kasiklariim ağrıdığı göğsümde damar çıktı diye koşa koşa sağlık ocağına giderdim sonuç negatif rahim direk beyine bagliymis gerçekten sadece meraktan yaptım yani diğer aylardan belirgin dikkatimi çeken sadece çok yoğun gaz ve şişkinlik alakası varmıdir. Bilmiyorum yumurtlama gününden beri devamm ediyor
Soğan kürü yaptım bu ay. 4 gündür sürekli adet ağrısı çekiyorum. O yüzden yapayım dedim ama keşke yapmasaydım. Umarım dediğiniz gibi olurÇıkmaya da bilir en erken 31 inde yapın üstünden 11 gün geçsin
Çok sağol insalllaah burdaki herkesin guzel haberlerini alırız tek tek hepimiz için dua ediyorumCnm hayrli olsn gebelik var insallh
İnsalllaah vardır test yaparsan haber ver. Mutlaka olurmu benimde 4 nisan dahaa erken ama Bayaa belirgin çıktıı testiimdeBunu ben yazdım sanki herşeyiyle tanımına benim de böyle. Geçen ay tüm saydığın belirtiler bende de oldu. Bu ay sadece gaz şişkinlik hissediyorum bat 5 Nisan bakalım
1 nisanda yapsam olmaz mıBi de ne amaa 1 testin vaardii dime yarın sabah ilk idrarla dene yaada 3 saat kadar tut öylee dene haber ver. Mutlaka olurmu insalllaah çıkar
Yapmışsin test görmedim kusura baakmaa daha erken herkesde aynı olmaya bilir adetten 1 gün önce negatif adet gunu pozitif olan çok gördüm burada moralini bozma hemenİnsalllaah vardır test yaparsan haber ver. Mutlaka olurmu benimde 4 nisan dahaa erken ama Bayaa belirgin çıktıı testiimde
Olur daha iyi olur sabret yeterki erken öğrenincede bir şey degismiycek yine adet günümüzü bekliycegiz1 nisanda yapsam olmaz mı
Deli gibi test yapıyorumBENCE DAHA DEĞİL CANIM. BENİMDE ÖYLE ÇIKTI DÜN AKŞAM Kİ AMA EBRU HANIM DAHA DEĞİL DEDİ BANA DÜN AKŞAM. AYNI KOYULUK YOK C DAHA KOYU ŞUAN
Kan verdim bekliyorum 2 saate çıkar dediler
Tesekkür ederim canim yarin tekrarlayacagim5 güne kadar pik olablr ama muhtemelen yarın silikleşmeye başlar canım
Gözümden kaçmış canım kusura bakma güncelliyorum seniCanim ben yazmıştım regl oldum hemde 22 Martta....
Kuruma çizgisine benziyor mu?kızlar bakar mısınız testime reglime 2 gün var Eki Görüntüle 2812251
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?