Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sogan kuru bana yaradi yusra da sutle maydanoz yapti ona da yaradi

Haminlar ovülasyon testim 2gündür bunsekilde cikiyor dün ve bugun pik iki gün üst üste pik olurmu ilk kez yapiyorum
Canım yumurtalama süresi 2 yada 3 gün olabiliyormus

Cnm hayrli olsn gebelik var insallh

Bunu ben yazdım sanki herşeyiyle tanımına benim de böyle. Geçen ay tüm saydığın belirtiler bende de oldu. Bu ay sadece gaz şişkinlik hissediyorum bat 5 Nisan bakalım

İnsalllaah vardır test yaparsan haber ver. Mutlaka olurmu benimde 4 nisan dahaa erken ama Bayaa belirgin çıktıı testiimde
Yapmışsin test görmedim kusura baakmaa daha erken herkesde aynı olmaya bilir adetten 1 gün önce negatif adet gunu pozitif olan çok gördüm burada moralini bozma hemen hepimiz anne olacağız inşallah Allahın izniyle

BENCE DAHA DEĞİL CANIM. BENİMDE ÖYLE ÇIKTI DÜN AKŞAM Kİ AMA EBRU HANIM DAHA DEĞİL DEDİ BANA DÜN AKŞAM. AYNI KOYULUK YOK C DAHA KOYU ŞUAN
Deli gibi test yapıyorum Ebru hanım kim canım doktorun mu ? Koyuluk aynı mı olması gerekiyormuş ? Bunlar şu ana kadar yaptıklarım, az önce bir tane daha yaptım, seninkiler de mi böyle, atsana foto varsa beni etiketleyerek merak ettim ? Senin testin markası ne bu arada ?

Eklentiler

• 9DF074C8-6439-4FB1-9EF0-A41FD80C95A4.webp
    32 KB · Görüntüleme: 48
Bat 1 nisan. Hiçbir farklılık hissetmiyorum. Sadece sık sık mide yanması yaşıyorum o kadar. Regl agrıları da başladı. Bu ayda yok bir şey sanırım

kızlar bakar mısınız testime reglime 2 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…