Aynen doğru diyorsun hayırlısı inşallah tutmuştur bu ayOlur daha iyi olur sabret yeterki erken öğrenincede bir şey degismiycek yine adet günümüzü bekliycegiz
Canım hangi marka bu test bide erken gebelik miKuruma çizgisine benziyor mu?
Kızlar başka yorum yapacak yok mu çizgi gören var mıKızlar ya burda çizgi gören var mı ben artık hayal görmeye başladım sanki ya geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu ondada çok silik çıkmıştı aynı gün kan vermiştim 20 çıkmıştı hcg adetime 5 gün vardı onda da bu ay da bat 2 Nisan
Sureelab canm erken gebelik degilCanım hangi marka bu test bide erken gebelik mi
Ben gördüm ama çok silik 2 gün sonra tekrarla bencekızlar bakar mısınız testime reglime 2 gün var Eki Görüntüle 2812251
Var gibi kuzum yarın tekrar yap istersenSureelab canm erken gebelik degil
Regl gecikince şişkinlik olur ya öyle oluyor hatta bende ilk 3 ay her regl donemime gelince olmuştu hatta regl olacak gibi ağrı da olmuştu ama yumurtlamada başlamamıştı. Test bozuk değilse çok net gözüküyor inşallah hayırlısıyla hamilesindirGöğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirti yok canım adete yakın biraz hassaslasirdii ama bu ay erken başladı başkaa hiç bir belirti yok geçen aylarda bütün belirtiler olurdu ay mıdemm bulandı ay kasiklariim ağrıdığı göğsümde damar çıktı diye koşa koşa sağlık ocağına giderdim sonuç negatif rahim direk beyine bagliymis gerçekten sadece meraktan yaptım yani diğer aylardan belirgin dikkatimi çeken sadece çok yoğun gaz ve şişkinlik alakası varmıdir. Bilmiyorum yumurtlama gününden beri devamm ediyor
Çıkmazdı muhtemelen:)18 martta yumurtlama 20 sinde çatlama gördüm. Bugün kaset test yaptım negatif. Olsa çıkardı değil mi?
Çıkmaz bu kadar erken :) batı 2 gün geçsinBenimde çıkar mı ki sence takvimde yumurtlama yoğun günler 17martta başlıyor
Canimm hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum senin adına daİnsalllaah vardır test yaparsan haber ver. Mutlaka olurmu benimde 4 nisan dahaa erken ama Bayaa belirgin çıktıı testiimde
Hayırlısı olsun. Zaten hamile olunca da regl ağrısı yaşıyorsun:)Bat 1 nisan. Hiçbir farklılık hissetmiyorum. Sadece sık sık mide yanması yaşıyorum o kadar. Regl agrıları da başladı. Bu ayda yok bir şey sanırım
Ayy bian gebelik testi yapında pozitif cikti sandım belkide Allah söyletti inşallah vardır kuzumİnsalllaah vardır test yaparsan haber ver. Mutlaka olurmu benimde 4 nisan dahaa erken ama Bayaa belirgin çıktıı testiimde
Canım çok silik bir çizgi gördüm bende bu erken gebelik testimikızlar bakar mısınız testime reglime 2 gün var Eki Görüntüle 2812251
Canım eminmisin belki yerleşme kanaması falandirKızlar benim de kahverengi lekelenmelerim var sanırım adetim başlıyor kendimi de güncelliyim bari tabloda
Evet yaptım pozitif çıktıAyy bian gebelik testi yapında pozitif cikti sandım belkide Allah söyletti inşallah vardır kuzum
Yok canım eminim çünkü tam adet günüm ve tam 2 hafta önce yumurtladım.Canım eminmisin belki yerleşme kanaması falandir
Bende eyer hamile kalırsam reglim geçerse 2 gün sonra falan kan vermeyi düşünüyorum gebelik testleri biraz hayal kırıklığına sebep oluyor tabi dayanamayıp yapabilirim idrar testi o ayriKızlar bu arada erken döllenme geç döllenme diye bir şey var. Testlerin silik çıkma ya da çıkmama sebebi bu da olabilir. Ben hamile kaldığımda mecburen 1 gün oldu sadece tüm ay ve yumurtlama günümdü.
Eşimin yeğeni ile batlarımız arası 1 haftaydı ama onun beta hcg.si 3000lerde çıkarken benim ondan 1 hafta sonraki kan testimde 57 çıkmıştı. Zaten benim kaset testte de çıkmamıştı gebeliğim.
O yüzden kaset testle kesin sonuç alamazsınız; bat geçince kan testi verin derim.
Açıkçası ben bu ay öyle yapmayı planlıyorum bat gecikirse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?