Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar başka yorum yapacak yok mu çizgi gören var mı

Regl gecikince şişkinlik olur ya öyle oluyor hatta bende ilk 3 ay her regl donemime gelince olmuştu hatta regl olacak gibi ağrı da olmuştu ama yumurtlamada başlamamıştı. Test bozuk değilse çok net gözüküyor inşallah hayırlısıyla hamilesindir

İnsalllaah vardır test yaparsan haber ver. Mutlaka olurmu benimde 4 nisan dahaa erken ama Bayaa belirgin çıktıı testiimde
Canimm hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum senin adına daovulasyon falan yaptın mı hangi günleri degerlendirdin

Bat 1 nisan. Hiçbir farklılık hissetmiyorum. Sadece sık sık mide yanması yaşıyorum o kadar. Regl agrıları da başladı. Bu ayda yok bir şey sanırım
Hayırlısı olsun. Zaten hamile olunca da regl ağrısı yaşıyorsun:)

İnsalllaah vardır test yaparsan haber ver. Mutlaka olurmu benimde 4 nisan dahaa erken ama Bayaa belirgin çıktıı testiimde
Ayy bian gebelik testi yapında pozitif cikti sandım belkide Allah söyletti inşallah vardır kuzum

Kızlar bu arada erken döllenme geç döllenme diye bir şey var. Testlerin silik çıkma ya da çıkmama sebebi bu da olabilir. Ben hamile kaldığımda mecburen 1 gün oldu sadece tüm ay ve yumurtlama günümdü.
Eşimin yeğeni ile batlarımız arası 1 haftaydı ama onun beta hcg.si 3000lerde çıkarken benim ondan 1 hafta sonraki kan testimde 57 çıkmıştı. Zaten benim kaset testte de çıkmamıştı gebeliğim.

O yüzden kaset testle kesin sonuç alamazsınız; bat geçince kan testi verin derim.
Açıkçası ben bu ay öyle yapmayı planlıyorum bat gecikirse inşallah

Bende eyer hamile kalırsam reglim geçerse 2 gün sonra falan kan vermeyi düşünüyorum gebelik testleri biraz hayal kırıklığına sebep oluyor tabi dayanamayıp yapabilirim idrar testi o ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…