Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım eminim çünkü tam adet günüm ve tam 2 hafta önce yumurtladım.
Sanırım yerleşme kanaması beklenen adetten 3-4 gün önce falan oluyor.
Canım hakkında hayırlısı olsun bidaha ki ay denersin inşallah moralini yüksek tut❤

Evet yaptım pozitif çıktı bak testim bu dahaa 5 gün vaar adetime ovulasyon yaptım 17 mart yumurtlama canım
Yaa çok sevindim canım ayyy çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin kuzum❤❤

Yumurtlaman daha önce olmuş bence 12 günde kaset testte bu kadar net 2.çizgi olmaz normalde. Hadi hayırlı olsun ❤
Belkide amaa ovulasyon da pik 17 martti belki erken dollenmedir insalllaah Bi sıkıntı olmaz kızlar.

Bende eyer hamile kalırsam reglim geçerse 2 gün sonra falan kan vermeyi düşünüyorum gebelik testleri biraz hayal kırıklığına sebep oluyor tabi dayanamayıp yapabilirim idrar testi o ayri
Yani 5 lira test yapılabilir tabi ki ama üzülmemek gerek kan testine kadar

Belkide amaa ovulasyon da pik 17 martti belki erken dollenmedir insalllaah Bi sıkıntı olmaz kızlar.
Eğer hamileysen rahmindekini üzmemen gerek. Bu arada idrarda çıkan kanda zaten çıkar kan versen?

Yada yarın tekrarla testi reglin geçince hemen ondan sonra kan vermeye git canım

Yani 5 lira test yapılabilir tabi ki ama üzülmemek gerek kan testine kadar
Ya evet insanı üzen o hayal kırıklığı zaten bende bu ay ilk defa deneyeceğim 10 nisanda reglim bitiyor 11 inden itibaren değerlendirilen hayırlısı artık nasipte varsa olur

Adet günümü beklemek istiyorum aslında amaa vermek dahaa doğru galiba kafam okadaar karışık ki naapicagimi bilmiyorum
Çok fazla ağrın ya da kanaman olmadığı sürece acele etme bence regl günü verirsin kan. Erken verince tekrar tekrar istiyor doktorlar artmış mı düşmüş mü stresi falan yaşamamış olursun hem.

Adet günümü beklemek istiyorum aslında amaa vermek dahaa doğru galiba kafam okadaar karışık ki naapicagimi bilmiyorum
Bir kaset test daha al bence o da pozitif çıkarsa emin olursun

Ya evet insanı üzen o hayal kırıklığı zaten bende bu ay ilk defa deneyeceğim 10 nisanda reglim bitiyor 11 inden itibaren değerlendirilen hayırlısı artık nasipte varsa olur
Benim de bugün başladı 4-5 gün sürer ben bittiği gün gün aşırı deneyeceğim bakalım

Çok fazla ağrın ya da kanaman olmadığı sürece acele etme bence regl günü verirsin kan. Erken verince tekrar tekrar istiyor doktorlar artmış mı düşmüş mü stresi falan yaşamamış olursun hem.
Bende battan sonra olduğu halde doktor istemişti ya düşüktü beta hcg düzenli artıyor mu diye

Benim de bugün başladı 4-5 gün sürer ben bittiği gün gün aşırı deneyeceğim bakalım
Canım hakkında hayırlısı olsun az kalmış seninde denemelere ilk denemenmi seninde yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…