Bu güzel birşey ve normal durum yumrtlama çatlaması uzun sürebiliyor 2 gün yarın silinecektir bence dün değernedirseniz yarın akşamı değerlendirin tekrar test yapıp.Haminlar ovülasyon testim 2gündür bunsekilde cikiyor dün ve bugun pik iki gün üst üste pik olurmu ilk kez yapiyorum
Teşekkür ederim kuzum inşallah vardır. 1 buçuk yıldır deniyordukCanım bence var bebis en kısa zamanda yarın tekrarla testi 1 gün geçse bile çizgi koyulasabiliyorvarsa hayırlı uğurlu olsun şimdiden canım
2. Çocuk için ilk denememCanım hakkında hayırlısı olsun az kalmış seninde denemelere ilk denemenmi seninde yoksa
Bunu yenimi yaptın canım deminki testmiydi bu
Yok kuzum deminki test başka test yapmadim artıkBunu yenimi yaptın canım deminki testmiydi bu
İnşallah canim❤Teşekkür ederim kuzum inşallah vardır. 1 buçuk yıldır deniyorduk
Canım ben kuruma çizgisini bilmediğim için ayırt edemiyorum ama koyulasiyor diosun senin hislerin daha onemliYok kuzum deminki test başka test yapmadim artık
HaklısınÇok fazla ağrın ya da kanaman olmadığı sürece acele etme bence regl günü verirsin kan. Erken verince tekrar tekrar istiyor doktorlar artmış mı düşmüş mü stresi falan yaşamamış olursun hem.
İnşallah seninkinin sonu hamileliğe çıkar canım umut hep var zatenYa oylemi iste bende her şeye bi umutla bakiyom
Dünü degerlendirdik yarin ve bugundemi degerlendirsek bilemedim yada sadcee yarini bakalim yarin tekrarlayacagimBu güzel birşey ve normal durum yumrtlama çatlaması uzun sürebiliyor 2 gün yarın silinecektir bence dün değernedirseniz yarın akşamı değerlendirin tekrar test yapıp.
Benm hala var normalde 4 gun var yumurtalamam senin adetin kacinci gunu bugun cnm. Hadj hayrlisi tutar insallh. Rabbim duysun sesini
kuzucum ben çalışıyorum evde değilim ne yazıkki testlerim evde. ebru hanım instagramda var bir gebenin günlüğü ismi ordan takip edersen çok açıklayıcı videoları ve yazıları var. takip etmeni öneririm. benim markası surelab. hergün aynı saatte yapılması öneriliyor. yani farkılı saatte yapman seni şaşırtabilir. t çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu olması gerekiyor. mantığı bu şekildeymiş. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)Deli gibi test yapıyorumEbru hanım kim canım doktorun mu ? Koyuluk aynı mı olması gerekiyormuş ? Bunlar şu ana kadar yaptıklarım, az önce bir tane daha yaptım, seninkiler de mi böyle, atsana foto varsa beni etiketleyerek merak ettim ? Senin testin markası ne bu arada ?
Valla içim rahatladı gerçekten. Bir daha eve gebelik testi almayacağımÇıkmazdı muhtemelen:)
Nasıl için rahat ederse öyle yap. Bugün yap yarında yap ya tutarsa ya olurda bu gece ki sprem denk gelirse :)Dünü degerlendirdik yarin ve bugundemi degerlendirsek bilemedim yada sadcee yarini bakalim yarin tekrarlayacagim
Canım insallah gebesindirKızlar merhabahamilelik haberi alanları tebrik ediyorum benimde bat 5 nisan. Yumurtlamadan sonra ciddi derecede kasık batması ve bel ağrısı yaşadım. Şuan hafif göğüs hassasiyetim var. Onun dışında bir değişiklik yok vcdümda Ama benim adetten bir hafta önce zaten başlar göğüs hassasiyetim. Yarın sabah erken gebelik testi yapıcam. Artık hayırlısı Varmı batı 4, 5, 6 nisan olan test yapan?
Nasıl için rahat ederse öyle yap. Bugün yap yarında yap ya tutarsa ya olurda bu gece ki sprem denk gelirse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?