Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haminlar ovülasyon testim 2gündür bunsekilde cikiyor dün ve bugun pik iki gün üst üste pik olurmu ilk kez yapiyorum
Bu güzel birşey ve normal durum yumrtlama çatlaması uzun sürebiliyor 2 gün yarın silinecektir bence dün değernedirseniz yarın akşamı değerlendirin tekrar test yapıp.

Canım bence var bebis en kısa zamanda yarın tekrarla testi 1 gün geçse bile çizgi koyulasabiliyorvarsa hayırlı uğurlu olsun şimdiden canım
Teşekkür ederim kuzum inşallah vardır. 1 buçuk yıldır deniyorduk

Git gide koyulaşıyor. Kuruma çizgisine benziyor mu kızlar

Bu güzel birşey ve normal durum yumrtlama çatlaması uzun sürebiliyor 2 gün yarın silinecektir bence dün değernedirseniz yarın akşamı değerlendirin tekrar test yapıp.
Dünü degerlendirdik yarin ve bugundemi degerlendirsek bilemedim yada sadcee yarini bakalim yarin tekrarlayacagim

N Nurdeva Gazel2110 benim yumurta çatladı kızlar az önce test yaptım silik bayağı bugunude degerlendircem inşallah hatta cumaya kadar düşünüyorum bakalım sizde durumlar nasıl?
Benm hala var normalde 4 gun var yumurtalamam senin adetin kacinci gunu bugun cnm. Hadj hayrlisi tutar insallh. Rabbim duysun sesini

kuzucum ben çalışıyorum evde değilim ne yazıkki testlerim evde. ebru hanım instagramda var bir gebenin günlüğü ismi ordan takip edersen çok açıklayıcı videoları ve yazıları var. takip etmeni öneririm. benim markası surelab. hergün aynı saatte yapılması öneriliyor. yani farkılı saatte yapman seni şaşırtabilir. t çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu olması gerekiyor. mantığı bu şekildeymiş. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Kızlar merhaba hamilelik haberi alanları tebrik ediyorum benimde bat 5 nisan. Yumurtlamadan sonra ciddi derecede kasık batması ve bel ağrısı yaşadım. Şuan hafif göğüs hassasiyetim var. Onun dışında bir değişiklik yok vcdümda Ama benim adetten bir hafta önce zaten başlar göğüs hassasiyetim. Yarın sabah erken gebelik testi yapıcam. Artık hayırlısı Varmı batı 4, 5, 6 nisan olan test yapan?

Canım insallah gebesindir benim bat 4 Nisan ama ben henüz denemeye başlamadım 10 nisandan itibaren degerlendirecegim ben yumurtlama günlerini inşallah pozitif sonuç alırsın bu anlattıklarin sanki gebelik belirtisi canim☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…