Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evden çalışmanın yararları, istediğim saatte test yapabiliyorum ama artık ara vereceğim,bugün başka yapmayı düşünmüyorum zaten dün akşamı değerlendirdik anladım tatlım, gün aşırı sperm kalitesi düşüyor , tavsiye edimiyor, yumurtlamam pazartesi ya da Salı gözüküyor,garanti olması açısından bir sonrakini de salı sabahı düşünmeli

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar yumyrtlama yaklaştı sanırım testler koyulaşmaya başladı eşim antibiyotik kullanıyor yarın sabah bitecek ilaç ilişkiyi etkilermi yoksa bekleyelimmi sizce başına gelen oldumu böyle

Eklentiler

• Screenshot_20210329-160636_Chrome.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar adetimi 17 mart sabah 2 gibi olmuştum. Son adet tarihimi 16 mart mı almalıyım yoksa 17 mi bilemedim. Sizce

Bilemedim bir kac ay ara verse miydin acaba. hsg icin etkisini bilmiyorum bende ilk denicem bir de sende yan etkiler oldu midene yada aşırı şişkinlik gaz falan ?
hayır canım hiç olmadı çok şükür,sıcak içtiğim için daha kolay oldu,normalde gastirit problemimde var ama soğan kürü mideme ters etki yapmadı.

Benm hala var normalde 4 gun var yumurtalamam senin adetin kacinci gunu bugun cnm. Hadj hayrlisi tutar insallh. Rabbim duysun sesini
Bugün 13.gunu ve yumurtam çatladı.. ben erken yumurtluyorum genelde bakalım bugünleri degerlendiriyoruz inşallah bu ay güzel haberler verelim birbirimize

Arkadaşlarr merhaba bat 27 mart tı hala adet olmadımm kaset test alsam mı? Bir kaç belirtim vardı adete 6 gün filan kala hepsi bir anda kesildi kesin adet olcam derken şimdi de adet gecikti sizce test yapsam gebelik varsa çıkar mı?

Bat ı 2 gn geçmiş sabah ilk idrar ile test yapın bence umarım pozitif sonuç çıkar

Kızlar benimde bat 27martı. Evde yaptığım tüm testlerim negatif çıktı. Bugün kahverengi lekeleme oldu. Gecikmeli adet geliyor galiba. Ama hiç regl sancı da yok. Yerleşme filan değildir dımı? Yerleşme kanaması dedikleri beklenen adet tarihinden önce mi oluyor? Bilen var mı? Gecikmeli regl olucam galiba of be ya.

Benim bildiğim regl den 2. 3 gün önce oluyor genelde

Canım gecikme olduysa muhakkak çıkar bence.
Sabahı bekle ilk idrar ile yap. Varsa çıkar

Benimki de 5nisan ama erken değil mi canım test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…