Yazarım canım yumurtlamadan beri hep gaz şişkinlik var geçen ayki belirtilerin hiç biri yok bakalım seninki gibi olacak mı merak ettim bendeİnsalllaah vardır test yaparsan haber ver. Mutlaka olurmu benimde 4 nisan dahaa erken ama Bayaa belirgin çıktıı testiimde
Ben burdayım diyorrrr ne güzelEvet yaptım pozitif çıktıbak testim bu dahaa 5 gün vaar adetime ovulasyon yaptım 17 mart yumurtlama canım
kuzucum ben çalışıyorum evde değilim ne yazıkki testlerim evde. ebru hanım instagramda var bir gebenin günlüğü ismi ordan takip edersen çok açıklayıcı videoları ve yazıları var. takip etmeni öneririm. benim markası surelab. hergün aynı saatte yapılması öneriliyor. yani farkılı saatte yapman seni şaşırtabilir. t çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyu olması gerekiyor. mantığı bu şekildeymiş. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
hayır canım hiç olmadı çok şükür,sıcak içtiğim için daha kolay oldu,normalde gastirit problemimde var ama soğan kürü mideme ters etki yapmadı.Bilemedim bir kac ay ara verse miydin acaba. hsg icin etkisini bilmiyorum bende ilk denicem bir de sende yan etkiler oldu midene yada aşırı şişkinlik gaz falan ?
Bugün 13.gunu ve yumurtam çatladı.. ben erken yumurtluyorum genelde bakalım bugünleri degerlendiriyoruz inşallah bu ay güzel haberler verelim birbirimizeBenm hala var normalde 4 gun var yumurtalamam senin adetin kacinci gunu bugun cnm. Hadj hayrlisi tutar insallh. Rabbim duysun sesini
Bat ı 2 gn geçmiş sabah ilk idrar ile test yapın bence umarım pozitif sonuç çıkarArkadaşlarr merhaba bat 27 mart tı hala adet olmadımm kaset test alsam mı? Bir kaç belirtim vardı adete 6 gün filan kala hepsi bir anda kesildi kesin adet olcam derken şimdi de adet gecikti sizce test yapsam gebelik varsa çıkar mı?
İnşallah canım hayırlısı ile hepimiz Mayıs ayına hamiş girelimBundada hemencecik olur inşallah canim
Bu çok mantıklı soru bende merak ediyorum bunuKızlar adetimi 17 mart sabah 2 gibi olmuştum. Son adet tarihimi 16 mart mı almalıyım yoksa 17 mi bilemedim. Sizce
Benim bildiğim regl den 2. 3 gün önce oluyor geneldeKızlar benimde bat 27martı. Evde yaptığım tüm testlerim negatif çıktı. Bugün kahverengi lekeleme oldu. Gecikmeli adet geliyor galiba. Ama hiç regl sancı da yok. Yerleşme filan değildir dımı? Yerleşme kanaması dedikleri beklenen adet tarihinden önce mi oluyor? Bilen var mı? Gecikmeli regl olucam galiba of be ya.
Canım gecikme olduysa muhakkak çıkar bence.Arkadaşlarr merhaba bat 27 mart tı hala adet olmadımm kaset test alsam mı? Bir kaç belirtim vardı adete 6 gün filan kala hepsi bir anda kesildi kesin adet olcam derken şimdi de adet gecikti sizce test yapsam gebelik varsa çıkar mı?
Benimki de 5nisan ama erken değil mi canım test içinKızlar merhabahamilelik haberi alanları tebrik ediyorum benimde bat 5 nisan. Yumurtlamadan sonra ciddi derecede kasık batması ve bel ağrısı yaşadım. Şuan hafif göğüs hassasiyetim var. Onun dışında bir değişiklik yok vcdümda Ama benim adetten bir hafta önce zaten başlar göğüs hassasiyetim. Yarın sabah erken gebelik testi yapıcam. Artık hayırlısı Varmı batı 4, 5, 6 nisan olan test yapan?
Canım ovulasyon testin varsa bizim için yapar mısın. Gebe olunca pik çıkıyor diyorlar.Evet yaptım pozitif çıktıbak testim bu dahaa 5 gün vaar adetime ovulasyon yaptım 17 mart yumurtlama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?