Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar yumyrtlama yaklaştı sanırım testler koyulaşmaya başladı eşim antibiyotik kullanıyor yarın sabah bitecek ilaç ilişkiyi etkilermi yoksa bekleyelimmi sizce başına gelen oldumu böyle
Canım testlere idrar fazla damlatma 3 damla yeter. Bence ilişkiyi etkilemez antşbiyotik

İnşallah canım aslında adet ile de benzer belirtiler ama bakalım Göriiiciiiiiz hakkımızda hayırlısı.

aynen canım hayırlısı olur hepimiz için inşallah. benim bat 19 nisan. senin ki ne zaman ?

Erken gebelik battan 6 gün önce yapılabiliyor canım. Benimde yarın 6 gün kalmış oluyor bata. Keşke bekleyebilsem bir iki gün daha ama sabırsızlıktan öleeceeeeem.
Valla inşallah çıkar o zamma yine de 6gün bana çok erken geliyor hiç erken gebelik kullanmadım ama.. İnşallah çıkar

Benim hamileliği öğrenmem supriz olmustu ovulasyon ile takip ediyordum pik gördükten sonra 10. Gun hamilelik testim pozitif gelmisti ondan 2 3 gün sonra ovulasyon testi yapmıştım yine regli gunumden önce yani
Oo baya baya pik çıkmış peki bunu ne zamma yapmıştın regle yakınmı yoksa regl gecikince mi

Benim hamileliği öğrenmem supriz olmustu ovulasyon ile takip ediyordum pik gördükten sonra 10. Gun hamilelik testim pozitif gelmisti ondan 2 3 gün sonra ovulasyon testi yapmıştım yine regli gunumden önce yani
O zmn regliye 1 kala falan pik çıktı ya da regl günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…