- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
Canım testlere idrar fazla damlatma 3 damla yeter. Bence ilişkiyi etkilemez antşbiyotikMerhaba arkadaşlar yumyrtlama yaklaştı sanırım testler koyulaşmaya başladı eşim antibiyotik kullanıyor yarın sabah bitecek ilaç ilişkiyi etkilermi yoksa bekleyelimmi sizce başına gelen oldumu böyle
Canım ovulasyon testin varsa bizim için yapar mısın. Gebe olunca pik çıkıyor diyorlar.
Erken gebelik battan 6 gün önce yapılabiliyor canım. Benimde yarın 6 gün kalmış oluyor bata. Keşke bekleyebilsem bir iki gün daha ama sabırsızlıktan öleeceeeeem.Benimki de 5nisan ama erken değil mi canım test için
İnşallah canımCanım insallah gebesindirbenim bat 4 Nisan ama ben henüz denemeye başlamadım 10 nisandan itibaren degerlendirecegim ben yumurtlama günlerini inşallah pozitif sonuç alırsın bu anlattıklarin sanki gebelik belirtisi canim ☺☺
Hayırlı olsun canım. Erken gebelik testi değil dimi normal kaset test bu?Evet yaptım pozitif çıktıbak testim bu dahaa 5 gün vaar adetime ovulasyon yaptım 17 mart yumurtlama canım
aynen canım hayırlısı olur hepimiz için inşallah. benim bat 19 nisan. senin ki ne zaman ?Evden çalışmanın yararları, istediğim saatte test yapabiliyorum ama artık ara vereceğim,bugün başka yapmayı düşünmüyorum zaten dün akşamı değerlendirdikanladım tatlım, gün aşırı sperm kalitesi düşüyor , tavsiye edimiyor, yumurtlamam pazartesi ya da Salı gözüküyor,garanti olması açısından bir sonrakini de salı sabahı düşünmeli
Peki yaptın mıEwet hamilelikte ovulasyon pik cikiyo okadar koyu çıkıyor ki şaşırırsın
Peki yaptın mı
Oo baya baya pik çıkmış peki bunu ne zamma yapmıştın regle yakınmı yoksa regl gecikince miSimdi bunda yok da geçen yaz bi hamilelik geçirmiştim ozaman meraktan yapmıştım bak atıyorum sana resmini
Valla inşallah çıkar o zamma yine de 6gün bana çok erken geliyor hiç erken gebelik kullanmadım ama.. İnşallah çıkarErken gebelik battan 6 gün önce yapılabiliyor canım. Benimde yarın 6 gün kalmış oluyor bata. Keşke bekleyebilsem bir iki gün daha ama sabırsızlıktan öleeceeeeem.
Oo baya baya pik çıkmış peki bunu ne zamma yapmıştın regle yakınmı yoksa regl gecikince mi
O zmn regliye 1 kala falan pik çıktı ya da regl günüBenim hamileliği öğrenmem supriz olmustu ovulasyon ile takip ediyordum pik gördükten sonra 10. Gun hamilelik testim pozitif gelmisti ondan 2 3 gün sonra ovulasyon testi yapmıştım yine regli gunumden önce yani
O zmn regliye 1 kala falan pik çıktı ya da regl günü
Aynen olabilir bunu da deneyimleye deneyimleye öğrenmiş olduk topiklrrdeBüyük bi ihtimal belki gebelik testi yaptığım gün yapmak aklıma gelseydi o günde pik olabilirdi
Resmini paylaşsana canımBenim bat 4 nisan bugün erken gebelik testmde çok silik bir çıktı. İlk idrarımla yapmadım
Evet normal kaset test canımHayırlı olsun canım. Erken gebelik testi değil dimi normal kaset test bu?
Gözle bile zor gözüküyor ama bi bakınResmini paylaşsana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?