Bekle bekle inşallah hayırlısı ise tutunsun bebiskoBekle diyorsun yani..
Canım burdan göremedim sen çıplak gözle gormussun vardır çizgi benceGözle bile zor gözüküyor ama bi bakın
Evet canım hayalet gibi çıkmışGözle bile zor gözüküyor ama bi bakın
Hayırlısı kuzumİnşallah canımaslında adet ile de benzer belirtiler ama bakalım Göriiiciiiiiz hakkımızda hayırlısı.
Dün aslında kan testi vermek istedim. Doktor almadı. Kanda çıkar kimyasal olur üzülürsün ya da henüz kana yansımamıştır değer hamile değilim diye üzülürsün ama hamilesindir dedi. O yüzden adet gecikmesini bekleyeceğimEvet canım hayalet gibi çıkmışbendislimon canım 6 gün kala yapmış arkada çok Silikte olsa çıkmış. Ama yine de bi tereddüte kalıyor insan bence bir iki gün daha bekle B buffyyy canım inşallah vardır. Tekrar test yapacaknısın yoksa kan mı vericeksin
Tebrikler canım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin...Hcg 1682 çıkmış kızlar sanırım benim adetim sandığımdan fazla gecikmiş
Bu HCG testi mi cnm, ovülasyon mu tam anlayamadım???Evet yaptım pozitif çıktıbak testim bu dahaa 5 gün vaar adetime ovulasyon yaptım 17 mart yumurtlama canım
yani cnm sevinmeyi neden erteleyesin ki..Adet günümü beklemek istiyorum aslında amaa vermek dahaa doğru galiba kafam okadaar karışık ki naapicagimi bilmiyorum
bence kuruma değil cnm, kaç gün geçti çatlamadan?
ben yarın yapacağım :)Kızlar merhabahamilelik haberi alanları tebrik ediyorum benimde bat 5 nisan. Yumurtlamadan sonra ciddi derecede kasık batması ve bel ağrısı yaşadım. Şuan hafif göğüs hassasiyetim var. Onun dışında bir değişiklik yok vcdümda Ama benim adetten bir hafta önce zaten başlar göğüs hassasiyetim. Yarın sabah erken gebelik testi yapıcam. Artık hayırlısı Varmı batı 4, 5, 6 nisan olan test yapan?
18i pik 19u çatlama kuzum. 1 tane daha yaptım aynısı çıktı yinebence kuruma değil cnm, kaç gün geçti çatlamadan?
Benim de 5 Nisan ama ben geçmeden yapmayacağım bu sefer kendime söz verdimKızlar merhabahamilelik haberi alanları tebrik ediyorum benimde bat 5 nisan. Yumurtlamadan sonra ciddi derecede kasık batması ve bel ağrısı yaşadım. Şuan hafif göğüs hassasiyetim var. Onun dışında bir değişiklik yok vcdümda Ama benim adetten bir hafta önce zaten başlar göğüs hassasiyetim. Yarın sabah erken gebelik testi yapıcam. Artık hayırlısı Varmı batı 4, 5, 6 nisan olan test yapan?
11. gün olmuş.. normal kaset test değil mi bu?18i pik 19u çatlama kuzum. 1 tane daha yaptım aynısı çıktı yine
Evet normal kaset test11. gün olmuş.. normal kaset test değil mi bu?
Erken mi yapmışım çıkmaz mı ?11. gün olmuş.. normal kaset test değil mi bu?
yoo var gibi şaşırdım.. elinde test varsa 14. güne kadar yapıp paylaş bence... kan verebiliyorsan tabi daha garanti ama :)Erken mi yapmışım çıkmaz mı ?
Bu akşam kan vermeyi düşünüyorumyoo var gibi şaşırdım.. elinde test varsa 14. güne kadar yapıp paylaş bence... kan verebiliyorsan tabi daha garanti ama :)
Erken gebelik al kesin çıkar. Kasette bile çıkar geçtiyse ama garanti olsun git kan ver benceArkadaşlarr merhaba bat 27 mart tı hala adet olmadımm kaset test alsam mı? Bir kaç belirtim vardı adete 6 gün filan kala hepsi bir anda kesildi kesin adet olcam derken şimdi de adet gecikti sizce test yapsam gebelik varsa çıkar mı?
Ben çizgi göremiyorum canım maalesef ama kırmızılar gelene kadar umut var üzülme tüp bebek ne kadar tuttu canım bizde düşünüyoruz duruma göreKızlar ya burda çizgi gören var mı ben artık hayal görmeye başladım sanki ya geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu ondada çok silik çıkmıştı aynı gün kan vermiştim 20 çıkmıştı hcg adetime 5 gün vardı onda da bu ay da bat 2 Nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?