Yarın bende yapacağım bat 2 nisan ve yakın olanlar bize katılınben yarın yapacağım :)
20 nisanBence normal arada oluyor öyle değişiklikler. Yeni bat söyleyin güncelleyeyim tabloda varsınız.
HCG gebelik testiBu HCG testi mi cnm, ovülasyon mu tam anlayamadım???
Kesin test yap banada aynısı oldu birden kesildi belirtilerArkadaşlarr merhaba bat 27 mart tı hala adet olmadımm kaset test alsam mı? Bir kaç belirtim vardı adete 6 gün filan kala hepsi bir anda kesildi kesin adet olcam derken şimdi de adet gecikti sizce test yapsam gebelik varsa çıkar mı?
Amin canım inşallah...aynen canım hayırlısı olur hepimiz için inşallah. benim bat 19 nisan. senin ki ne zaman ?
Çok erken yapmış olursunuz. Varsa bile çıkmaz. Bence moraliniz bozulacaksa yapmayın derimKızlar merhabahamilelik haberi alanları tebrik ediyorum benimde bat 5 nisan. Yumurtlamadan sonra ciddi derecede kasık batması ve bel ağrısı yaşadım. Şuan hafif göğüs hassasiyetim var. Onun dışında bir değişiklik yok vcdümda Ama benim adetten bir hafta önce zaten başlar göğüs hassasiyetim. Yarın sabah erken gebelik testi yapıcam. Artık hayırlısı Varmı batı 4, 5, 6 nisan olan test yapan?
Canım ben ocak ayında dış gebelik geçirdim o yüzden ne kadar erken farkedersem o kadar iyi benim için. Silikte olsa bi çizgi gördüm mü hemen kan vermeye giderim. Yine yaşarsam erken teşhis edilmiş olur en azından. Az önce okudum testi 6 gün %74 doğruluk 5 gün kala yapılırsa %94 doğruluk diyo. Eğer bir gün daha sabredebilirsem yarın değil çarşamba yaparımEvet canım hayalet gibi çıkmışbendislimon canım 6 gün kala yapmış arkada çok Silikte olsa çıkmış. Ama yine de bi tereddüte kalıyor insan bence bir iki gün daha bekle @buffyyy canım inşallah vardır. Tekrar test yapacaknısın yoksa kan mı vericeksin keşke ilk idrarla yapsaydın
Herkes yapma diyorben yarın yapacağım :)
İnşaallah canım geçmiş olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini bu seferCanım ben ocak ayında dış gebelik geçirdim o yüzden ne kadar erken farkedersem o kadar iyi benim için. Silikte olsa bi çizgi gördüm mü hemen kan vermeye giderim. Yine yaşarsam erken teşhis edilmiş olur en azından. Az önce okudum testi 6 gün %74 doğruluk 5 gün kala yapılırsa %94 doğruluk diyo. Eğer bir gün daha sabredebilirsem yarın değil çarşamba yaparım
Erken görende var amaÇok erken yapmış olursunuz. Varsa bile çıkmaz. Bence moraliniz bozulacaksa yapmayın derimen azından 2-3 nisana kadar. Valla ben yumurtlamadan 9 gün sonra yani bugün yaptım. Negatifi görünce çok üzüldüm.
Bende de 20-21 yumurtlama 22 si çatlama kızlar test yaparsanız bişe çıkarsa etiketler misiniz bende yapayım yumurtlamam geç oldu benim hiç test yapasım yokHerkes yapma diyorKafam karıştı bende bi gün daha beklesemmi acaba diyorum ama Yanlış hatırlamıyorsam sennde yumurtlama 20 çatlama 21 di dimi canım?
Benimde 22si Çatlama.. Perşembe yaparım testiBende de 20-21 yumurtlama 22 si çatlama kızlar test yaparsanız bişe çıkarsa etiketler misiniz bende yapayım yumurtlamam geç oldu benim hiç test yapasım yok
Amin canım inşallah. Çok heycanlıİnşaallah canım geçmiş olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini bu seferbende perşembe yapıcam inşallah
O zaman çabuk geçiyor canım.Amin canım inşallah. Çok heycanlıtest yapmak için bile gün sayıyoruz. Hamile olunca nasıl beklicex doğmasını acaba
Tamamdır etiketlerim bende yarın diyorum ama bakalım belki çarşamba yaparımBende de 20-21 yumurtlama 22 si çatlama kızlar test yaparsanız bişe çıkarsa etiketler misiniz bende yapayım yumurtlamam geç oldu benim hiç test yapasım yok
İnşallah çift çizgi görürsünBenimde 22si Çatlama.. Perşembe yaparım testi
Hadi hayırlısıTamamdır etiketlerim bende yarın diyorum ama bakalım belki çarşamba yaparım
Aaa ben içiyodun sandım, ilk defa duydum, önceden hamile kalmak isteyenleri küpe oturturlarmış yaşlılardan duymuşlupum var ona benziyor, faydası olabilir canım hadi bakalım inşallah şifa olurBenimde sonradan hiç ağrım olmadı da aralıklı akıntı olurdu sarımsı artma olursa eğer diye önlem almak istedim sonuçta artarsa engel Bebişe
Maydanozu bir bağ, yarım kilo süt ile kaynattım sonra süzdüm kovaya döktüm(hemen soğumasın diye kovayı kaynarladım) daha sonra buharında durdum belimi sardım buhar kaçmasın diye. Biraz buharda durmak zor diz üstü ya tam kendine uygun kovaya oturup beklemek daha iyi.Daha sonra da kaynarlığı gidince ılıklaşınca tekneye koyup içine oturdum birazda öyle oturup bekledim sütte :)))
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsinHcg 1682 çıkmış kızlar sanırım benim adetim sandığımdan fazla gecikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?