Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesin test yap banada aynısı oldu birden kesildi belirtiler

Çok erken yapmış olursunuz. Varsa bile çıkmaz. Bence moraliniz bozulacaksa yapmayın derim en azından 2-3 nisana kadar. Valla ben yumurtlamadan 9 gün sonra yani bugün yaptım. Negatifi görünce çok üzüldüm.

Canım ben ocak ayında dış gebelik geçirdim o yüzden ne kadar erken farkedersem o kadar iyi benim için. Silikte olsa bi çizgi gördüm mü hemen kan vermeye giderim. Yine yaşarsam erken teşhis edilmiş olur en azından. Az önce okudum testi 6 gün %74 doğruluk 5 gün kala yapılırsa %94 doğruluk diyo. Eğer bir gün daha sabredebilirsem yarın değil çarşamba yaparım

İnşaallah canım geçmiş olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini bu sefer bende perşembe yapıcam inşallah

Erken görende var ama Çıkmazsa da napalım hep var o seçenek çıkmazsa bende adet gecikmesini beklerim artık ay bilmiyorum kafam çok karıştı eğer tutabilirsem kendimi çarşamba yaparım sanırım

Herkes yapma diyor Kafam karıştı bende bi gün daha beklesemmi acaba diyorum ama Yanlış hatırlamıyorsam sennde yumurtlama 20 çatlama 21 di dimi canım?
Bende de 20-21 yumurtlama 22 si çatlama kızlar test yaparsanız bişe çıkarsa etiketler misiniz bende yapayım yumurtlamam geç oldu benim hiç test yapasım yok

Aaa ben içiyodun sandım, ilk defa duydum, önceden hamile kalmak isteyenleri küpe oturturlarmış yaşlılardan duymuşlupum var ona benziyor, faydası olabilir canım hadi bakalım inşallah şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…