Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa ben içiyodun sandım, ilk defa duydum, önceden hamile kalmak isteyenleri küpe oturturlarmış yaşlılardan duymuşlupum var ona benziyor, faydası olabilir canım hadi bakalım inşallah şifa olur
İçtim maydanozu ayrı 1 bardak aynı zamanda limon sıktım içine eğer vucudumda birşey varsa onları da atsın diye. Süt banyosu yapanlar işi biliyor :))) başka birşey demiyorum. İnşallah olur bilinmez nerde neyin çare olacağının tşkr ederm

Sabahtan beri sadece peçeteye silerken bulaşan kahverengi lekelenme yaşıyorum. Adetim başlayacak derken şu saat oldu hala başlamadı.
Pek de umutlanmak istemiyorum ama yerleşme kanaması böyle bir şey olabilir mi yaşayan var mı hiç?

Bugün okudum biri yazmış adet günüm bugün ama kahverengi lekelenmem geldi diye. 2 güne testi pozitif çıkmış. Çok şaşırmıştım. Canım inşallah seninde öyle olur. Hatta yerleşme lekelenmesi mi adetmi diye konu başlığı vardı.

Herkes yapma diyor Kafam karıştı bende bi gün daha beklesemmi acaba diyorum ama Yanlış hatırlamıyorsam sennde yumurtlama 20 çatlama 21 di dimi canım?
İğne günüm 16sı benim canım... doktor ultrasondan takip etmişti...30unda yap dedi.. ben de sağlam bir test aldım, yarın büyük gün ama umudum yok yani...süreçten gerildim, 9 aydır ayarlı saat gibi hissediyorum kendimi...

Canım koyulaşma giderek artıyorsa regl sökülmek üzere demek ama azalıyorsa gebelikmiş...

Benim de bat 27 mart ama hala olmadiimmm leke de gelmedi , senin şuan ki durumun nedir?

Sağ ol canım bakiyim o konuya da.
Aslında daha öncelerde de böyle birkaç gün lekelenme sonrası adetim başladığı olmuştu belki yine öyle bir şey yaşıyorum. Yarın da adetim başlamazsa test yaparım zaten.

Canım kadın vücudu nasıl desem, bilmece gibi... Regl olup da hamile olanı gördükten sonra artık herşeye inancım var... en sağlıklısı kandaki beta değeri, 12. günden sonra kan verin rahatlayın..
Yerleşme de olabilir, regl de geliyor olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…