- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
İnşallah canım sen deİnşallah çift çizgi görürsün
İçtim maydanozu ayrı 1 bardak aynı zamanda limon sıktım içine eğer vucudumda birşey varsa onları da atsın diye.Aaa ben içiyodun sandım, ilk defa duydum, önceden hamile kalmak isteyenleri küpe oturturlarmış yaşlılardan duymuşlupum var ona benziyor, faydası olabilir canım hadi bakalım inşallah şifa olur
Bugün okudum biri yazmış adet günüm bugün ama kahverengi lekelenmem geldi diye. 2 güne testi pozitif çıkmış. Çok şaşırmıştım. Canım inşallah seninde öyle olur. Hatta yerleşme lekelenmesi mi adetmi diye konu başlığı vardı.Sabahtan beri sadece peçeteye silerken bulaşan kahverengi lekelenme yaşıyorum. Adetim başlayacak derken şu saat oldu hala başlamadı.
Pek de umutlanmak istemiyorum ama yerleşme kanaması böyle bir şey olabilir mi yaşayan var mı hiç?
etiketle cnm beni merak ediyorum sonucunu :)Bu akşam kan vermeyi düşünüyorum
Yaa çok iyi o zaman tebrik ederim canım, hayırlı olsun gebeliğin :)))))HCG gebelik testi
İnşallah canım bakalım yarin sabah yapacağımBat ı 2 gn geçmiş sabah ilk idrar ile test yapın bence umarım pozitif sonuç çıkar
İğne günüm 16sı benim canım... doktor ultrasondan takip etmişti...30unda yap dedi.. ben de sağlam bir test aldım, yarın büyük gün ama umudum yok yani...süreçten gerildim, 9 aydır ayarlı saat gibi hissediyorum kendimi...Herkes yapma diyorKafam karıştı bende bi gün daha beklesemmi acaba diyorum ama Yanlış hatırlamıyorsam sennde yumurtlama 20 çatlama 21 di dimi canım?
Canım koyulaşma giderek artıyorsa regl sökülmek üzere demek ama azalıyorsa gebelikmiş...Sabahtan beri sadece peçeteye silerken bulaşan kahverengi lekelenme yaşıyorum. Adetim başlayacak derken şu saat oldu hala başlamadı.
Pek de umutlanmak istemiyorum ama yerleşme kanaması böyle bir şey olabilir mi yaşayan var mı hiç?
Benim de bat 27 mart ama hala olmadiimmm leke de gelmedi , senin şuan ki durumun nedir?Kızlar benimde bat 27martı. Evde yaptığım tüm testlerim negatif çıktı. Bugün kahverengi lekeleme oldu. Gecikmeli adet geliyor galiba. Ama hiç regl sancı da yok. Yerleşme filan değildir dımı? Yerleşme kanaması dedikleri beklenen adet tarihinden önce mi oluyor? Bilen var mı? Gecikmeli regl olucam galiba of be ya.
Sağ ol canım bakiyim o konuya da.Bugün okudum biri yazmış adet günüm bugün ama kahverengi lekelenmem geldi diye. 2 güne testi pozitif çıkmış. Çok şaşırmıştım. Canım inşallah seninde öyle olur. Hatta yerleşme lekelenmesi mi adetmi diye konu başlığı vardı.
İnşallah canımm bakalım sabah yapacağımmCanım gecikme olduysa muhakkak çıkar bence.
Sabahı bekle ilk idrar ile yap. Varsa çıkar
Sabah daha çok geliyordu peçeteye ama giderek azalıyor gibi sanki hatta arada şeffaf akıntı bile geldi anlamadım ben de.Canım koyulaşma giderek artıyorsa regl sökülmek üzere demek ama azalıyorsa gebelikmiş...
Canım kadın vücudu nasıl desem, bilmece gibi... Regl olup da hamile olanı gördükten sonra artık herşeye inancım var... en sağlıklısı kandaki beta değeri, 12. günden sonra kan verin rahatlayın..Kızlar benimde bat 27martı. Evde yaptığım tüm testlerim negatif çıktı. Bugün kahverengi lekeleme oldu. Gecikmeli adet geliyor galiba. Ama hiç regl sancı da yok. Yerleşme filan değildir dımı? Yerleşme kanaması dedikleri beklenen adet tarihinden önce mi oluyor? Bilen var mı? Gecikmeli regl olucam galiba of be ya.
Ayy hadi inşallah yaSabah daha çok geliyordu peçeteye ama giderek azalıyor gibi sanki hatta arada şeffaf akıntı bile geldi anlamadım ben de.
Yarın sabah ilk idrarla test yapacağım canım çarşamba günü de adet olmamış olursam hastaneye gideceğim randevu aldımmErken gebelik al kesin çıkar. Kasette bile çıkar geçtiyse ama garanti olsun git kan ver bence
Gebelik var mıydı peki ?Kesin test yap banada aynısı oldu birden kesildi belirtiler.
Sağlıkla kucağına al inşallahHcg 1682 çıkmış kızlar sanırım benim adetim sandığımdan fazla gecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?