Senle aynıyız şuan canım? Merakla bekliyorum bendeSabahtan beri sadece peçeteye silerken bulaşan kahverengi lekelenme yaşıyorum. Adetim başlayacak derken şu saat oldu hala başlamadı.
Pek de umutlanmak istemiyorum ama yerleşme kanaması böyle bir şey olabilir mi yaşayan var mı hiç?
Kahverengi lekelenme oldu sabah. Şuan kesildi. Regl mi olucam bilemiyorum?Benim de bat 27 mart ama hala olmadiimmm leke de gelmedi , senin şuan ki durumun nedir?
Haklısın canım. Hepimiz hem benzer hemde birbirinden çok farklı şeyler yaşıyoruz. Erken gebelik testi vs yapmıştım. Negatifti canım. Adet olucam sökülemedim belkide. Kırmızılar gelmeden bişey de denmiyor testte negatif. Bu gece de geçsin yarın a olmazsam kan testine gideyim diyorum sabah?Canım kadın vücudu nasıl desem, bilmece gibi... Regl olup da hamile olanı gördükten sonra artık herşeye inancım var... en sağlıklısı kandaki beta değeri, 12. günden sonra kan verin rahatlayın..
Yerleşme de olabilir, regl de geliyor olabilir...
Teşekkür ederim canım darisi. Bütün bekleyenlerin başınaYaa çok iyi o zaman tebrik ederim canım, hayırlı olsun gebeliğin :)))))
Sanırım hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz. Bnmde bugün aşılamanın 14. Günü kasıklarıma kramplar giriyor. Göğüslerim ağrıyor. Beyaz akıntı var. Sabahta yumurtlama donemindeki gbi şeffaf uzayan bi akıntı oldu. Ve akşamları inanilmaz derecede bacaklarım ağrıyor. Bugün erken gebelik testi aldim. Sabah yapicam.Senle aynıyız şuan canım? Merakla bekliyorum bende
Kahverengi lekelenme oldu sabah. Şuan kesildi. Regl mi olucam bilemiyorum?
Haklısın canım. Hepimiz hem benzer hemde birbirinden çok farklı şeyler yaşıyoruz. Erken gebelik testi vs yapmıştım. Negatifti canım. Adet olucam sökülemedim belkide. Kırmızılar gelmeden bişey de denmiyor testte negatif. Bu gece de geçsin yarın a olmazsam kan testine gideyim diyorum sabah?
Bat ne zaman senin? Ben bugün ya da yarın bekliyordum adeti. Cuma erken gebelik testi negatif çıkmıştı. Yarın tekrarlicam testi regl başlamazsa.Senle aynıyız şuan canım? Merakla bekliyorum bende
Kahverengi lekelenme oldu sabah. Şuan kesildi. Regl mi olucam bilemiyorum?
Haklısın canım. Hepimiz hem benzer hemde birbirinden çok farklı şeyler yaşıyoruz. Erken gebelik testi vs yapmıştım. Negatifti canım. Adet olucam sökülemedim belkide. Kırmızılar gelmeden bişey de denmiyor testte negatif. Bu gece de geçsin yarın a olmazsam kan testine gideyim diyorum sabah?
bence git ver cnm, kaçıncı günün demiştin yumurtlamadan sonra? 12mi?S
Aynı bende öyleyim bol bol ıhlamur limon sarımsak kullanıyorumKızlar grip oldum ya hapşırık tıksırık soğuk algınlığı ilacı içsem bişey olurmu doktor yazmadı vitaminlerle idare ediyorum ama cuma ctesi yumurtladım dünde çatladı
Evet canımSanırım hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz. Bnmde bugün aşılamanın 14. Günü kasıklarıma kramplar giriyor. Göğüslerim ağrıyor. Beyaz akıntı var. Sabahta yumurtlama donemindeki gbi şeffaf uzayan bi akıntı oldu. Ve akşamları inanilmaz derecede bacaklarım ağrıyor. Bugün erken gebelik testi aldim. Sabah yapicam.. Allah hepimize hayırlısını versin
27 marttı canım. Olmam lazım işte. Aynen. Gece başlamazsa bi umut yarına kan vermeye gidebilirim?Bat ne zaman senin? Ben bugün ya da yarın bekliyordum adeti. Cuma erken gebelik testi negatif çıkmıştı. Yarın tekrarlicam testi regl başlamazsa.
Kuzu ben ovulasyon testi ile takip etmedim. Takvim ve belirtilerime göre yumurtlamamı hesapladım. 15.gün oluyor yanlış hesaplamıyorsam. Erken yumurtlama oluyor normalde bende. bende.bence git ver cnm, kaçıncı günün demiştin yumurtlamadan sonra? 12mi?
Bal zencefilli limon. En etkilisi canım. Sabah akşam bir tatlı kaşığı. İki güne etkisini görüyorsun.Kızlar grip oldum ya hapşırık tıksırık soğuk algınlığı ilacı içsem bişey olurmu doktor yazmadı vitaminlerle idare ediyorum ama cuma ctesi yumurtladım dünde çatladı
Yarın sabah evde yoksa taze kök zencefil alıp 2 cm kadar kesip dilimleyip onu sıcak suda demleyip iç canım ya da ayvalı ıhlamur yap. Bu dönemde ilaç almasan daha iyiKızlar grip oldum ya hapşırık tıksırık soğuk algınlığı ilacı içsem bişey olurmu doktor yazmadı vitaminlerle idare ediyorum ama cuma ctesi yumurtladım dünde çatladı
20 bine yakın tuttu canım hayırlısı bekliyorum bakalimBen çizgi göremiyorum canım maalesef ama kırmızılar gelene kadar umut var üzülme tüp bebek ne kadar tuttu canım bizde düşünüyoruz duruma göre
Benim çat 22 mart. Şimdilik ara ara beyaz akıntı bazende regl olacak gibi ağrı oluyor. Ama hiçbirine guvenmıyorumYumurtlama 23 mart olanlar belirti varmı, bbende hiç bi belirti yok, ağrı flan hiç yok
23 martta neden yapmadınız yumurtlamış olabilirsiniz o zaman çünkü 22 Mart koyuKızlar reglimin 15. Günü kahverengi lekelenme yaşadım ovülasyon testi yapıyorum çift kırmızı çizgi yok ama takvimden takip ediyorum yumurtlama zamanı buaralar bilemedim
Ben yaşadım kuzum umudunu kırma istemiyorum 3 aydır oluyo 4 gün önceden pembe lekelerde gördüm sadece peçeteye gelen böyle silince peçeteye.gelen kahve lekelenmelerim de oldu sonra söküldü adet ama ben dedim tutunamiyor diye umarım inşallah seninki tutulmuştur inşallah... eğer benim öyle olursa zaten direk kescem ümidi çok zor bi durum muş gerçektenSabahtan beri sadece peçeteye silerken bulaşan kahverengi lekelenme yaşıyorum. Adetim başlayacak derken şu saat oldu hala başlamadı.
Pek de umutlanmak istemiyorum ama yerleşme kanaması böyle bir şey olabilir mi yaşayan var mı hiç?
İnşallah güzel haberdir canımmSağ ol canım bakiyim o konuya da.
Aslında daha öncelerde de böyle birkaç gün lekelenme sonrası adetim başladığı olmuştu belki yine öyle bir şey yaşıyorum. Yarın da adetim başlamazsa test yaparım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?