Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senle aynıyız şuan canım? Merakla bekliyorum bende
Benim de bat 27 mart ama hala olmadiimmm leke de gelmedi , senin şuan ki durumun nedir?
Kahverengi lekelenme oldu sabah. Şuan kesildi. Regl mi olucam bilemiyorum?
Haklısın canım. Hepimiz hem benzer hemde birbirinden çok farklı şeyler yaşıyoruz. Erken gebelik testi vs yapmıştım. Negatifti canım. Adet olucam sökülemedim belkide. Kırmızılar gelmeden bişey de denmiyor testte negatif. Bu gece de geçsin yarın a olmazsam kan testine gideyim diyorum sabah?

Kızlar grip oldum ya hapşırık tıksırık soğuk algınlığı ilacı içsem bişey olurmu doktor yazmadı vitaminlerle idare ediyorum ama cuma ctesi yumurtladım dünde çatladı

Sanırım hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz. Bnmde bugün aşılamanın 14. Günü kasıklarıma kramplar giriyor. Göğüslerim ağrıyor. Beyaz akıntı var. Sabahta yumurtlama donemindeki gbi şeffaf uzayan bi akıntı oldu. Ve akşamları inanilmaz derecede bacaklarım ağrıyor. Bugün erken gebelik testi aldim. Sabah yapicam. . Allah hepimize hayırlısını versin

Bat ne zaman senin? Ben bugün ya da yarın bekliyordum adeti. Cuma erken gebelik testi negatif çıkmıştı. Yarın tekrarlicam testi regl başlamazsa.

bence git ver cnm, kaçıncı günün demiştin yumurtlamadan sonra? 12mi?

Kızlar grip oldum ya hapşırık tıksırık soğuk algınlığı ilacı içsem bişey olurmu doktor yazmadı vitaminlerle idare ediyorum ama cuma ctesi yumurtladım dünde çatladı
Aynı bende öyleyim bol bol ıhlamur limon sarımsak kullanıyorum

Evet canım
Çünkü gönülden istiyoruz o testin pozitif çıkmasını.. Sabah inşaallah güzel bir sonuç alırsın. Belirtilerin bebiş gibi sanki? Allah emekleri boşa çıkarmasın
Bat ne zaman senin? Ben bugün ya da yarın bekliyordum adeti. Cuma erken gebelik testi negatif çıkmıştı. Yarın tekrarlicam testi regl başlamazsa.
27 marttı canım. Olmam lazım işte. Aynen. Gece başlamazsa bi umut yarına kan vermeye gidebilirim?
bence git ver cnm, kaçıncı günün demiştin yumurtlamadan sonra? 12mi?
Kuzu ben ovulasyon testi ile takip etmedim. Takvim ve belirtilerime göre yumurtlamamı hesapladım. 15.gün oluyor yanlış hesaplamıyorsam. Erken yumurtlama oluyor normalde bende. bende.

Bal zencefilli limon. En etkilisi canım. Sabah akşam bir tatlı kaşığı. İki güne etkisini görüyorsun.

Kızlar reglimin 15. Günü kahverengi lekelenme yaşadım ovülasyon testi yapıyorum çift kırmızı çizgi yok ama takvimden takip ediyorum yumurtlama zamanı buaralar bilemedim

Eklentiler

• B8C60C26-3022-44FC-82E4-D8DE78972C2A.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 55
Yarın sabah evde yoksa taze kök zencefil alıp 2 cm kadar kesip dilimleyip onu sıcak suda demleyip iç canım ya da ayvalı ıhlamur yap. Bu dönemde ilaç almasan daha iyi

Kızlar reglimin 15. Günü kahverengi lekelenme yaşadım ovülasyon testi yapıyorum çift kırmızı çizgi yok ama takvimden takip ediyorum yumurtlama zamanı buaralar bilemedim
23 martta neden yapmadınız yumurtlamış olabilirsiniz o zaman çünkü 22 Mart koyu

Ben yaşadım kuzum umudunu kırma istemiyorum 3 aydır oluyo 4 gün önceden pembe lekelerde gördüm sadece peçeteye gelen böyle silince peçeteye.gelen kahve lekelenmelerim de oldu sonra söküldü adet ama ben dedim tutunamiyor diye umarım inşallah seninki tutulmuştur inşallah... eğer benim öyle olursa zaten direk kescem ümidi çok zor bi durum muş gerçekten

İnşallah güzel haberdir canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…