- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
Adet olacağınız tarihMerhaba BAT nedir?
Tamam teşekkür ederim buldum şimdiAdet olacağınız tarih
Evlenmeden önce hemen hamile kalınabiliyor sanıyordumBacılar ben hiçbir şey hissetmiyorum ara ara kasık ağrısı minik minik oda bata son 8 gün açıkçası hiç meraklı ve heyecanlı değilim bu ikinci denememiz düzenli adet oluyorum bu ilk geceden hamile kalanlar nasıl kalıyor anlamıyorum diyip söyleyeceklerimi sonlandırıyorum
Bende öyleyim ilk zamanlar kasık ağrım vardı şuan adetime 2 gün kaldı bakalım hiçbr belirti yok adet olacagıma dair sadece kasık ağrım var o da beni zorluyor gaz mı kasık mı anlamıyorum bazen bakalım hayırlısı buda bizim 3. DenememizBacılar ben hiçbir şey hissetmiyorum ara ara kasık ağrısı minik minik oda bata son 8 gün açıkçası hiç meraklı ve heyecanlı değilim bu ikinci denememiz düzenli adet oluyorum bu ilk geceden hamile kalanlar nasıl kalıyor anlamıyorum diyip söyleyeceklerimi sonlandırıyorum
Evet ya hele ben bu işi ne kadar hafife almıştım varya küçük bir korunmasız ilişkide ya da yanlış şeylerde korkuyordum aaha hamile kalcam diyordum hazır değiliz diyorduk filan şuan tamamen nasip işiEvlenmeden önce hemen hamile kalınabiliyor sanıyordumKalan kalıyo gerçi ama cidden zormuş bu işler Hep beklemekle geçiyo günler Ovulasyonu bekle o bitsin tuttumu tutmadımı bekle o tutsun yükselcekmi yükselmicek mi bekle Kısır döngü resmennnn
Bazı insanlar belirti yaşamıyorlar bakalım günü gelince göreceğiz :)) doktora gittin mi yeni evli misin ?Bende öyleyim ilk zamanlar kasık ağrım vardı şuan adetime 2 gün kaldı bakalım hiçbr belirti yok adet olacagıma dair sadece kasık ağrım var o da beni zorluyor gaz mı kasık mı anlamıyorum bazen bakalım hayırlısı buda bizim 3. Denememiz
Bakalım inşAllah erken test yapmak istiyorum ama vazgeçtim hayal kırıklığına yaşamak istemiyorum evet yeni evliyiz yani 9. Ayımızdayız sen?Bazı insanlar belirti yaşamıyorlar bakalım günü gelince göreceğiz :)) doktora gittin mi yeni evli misin ?
Aynı bizde öyle eşim saçmalama bundan bişey olmaz diyodu Ne demeekkkk olmaaazz diye sinirlenirdimEvet ya hele ben bu işi ne kadar hafife almıştım varya küçük bir korunmasız ilişkide ya da yanlış şeylerde korkuyordum aaha hamile kalcam diyordum hazır değiliz diyorduk filan şuan tamamen nasip işiAllah isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Bizde 8. Aya gireceğiz ikinci denememiz bu denememizde ovülasyonla takip ettim yumurtlama günlerini bakalım bu sefer daha bilinçliydim umarım tutarBakalım inşAllah erken test yapmak istiyorum ama vazgeçtim hayal kırıklığına yaşamak istemiyorum evet yeni evliyiz yani 9. Ayımızdayız sen?
Olacak olsa bir damla zevk suyundan kalan bile var :) Rabbim hepimizin kucağını doldursun bu günleri gülerek hatırlayalım :)Aynı bizde öyle eşim saçmalama bundan bişey olmaz diyodu Ne demeekkkk olmaaazz diye sinirlenirdimKaç kere hazır değilim diye ağladığımı bilirim sanki hemen olcakmış gibi şimdi hazırız ama bekle ki olsun Kısmet tabi alcağı nefes günü bellidir Rabbim hepimize en güzel zamanı belirlemiştir
Amiiiiiinnnnnnnn inşallaaahhOlacak olsa bir damla zevk suyundan kalan bile var :) Rabbim hepimizin kucağını doldursun bu günleri gülerek hatırlayalım :)
Senin ne kadar kaldı bata :) belirti var mı ?Amiiiiiinnnnnnnn inşallaaahh
Ben daha ovulasyon peşinde koşuyorumSenin ne kadar kaldı bata :) belirti var mı ?
Ahahhaha inanırım bizler gibi çok vardır bu durumu yaşayan eminim aynen öyle hayırlısı ne ise o olsun inşAllahAynı bizde öyle eşim saçmalama bundan bişey olmaz diyodu Ne demeekkkk olmaaazz diye sinirlenirdimKaç kere hazır değilim diye ağladığımı bilirim sanki hemen olcakmış gibi şimdi hazırız ama bekle ki olsun Kısmet tabi alcağı nefes günü bellidir Rabbim hepimize en güzel zamanı belirlemiştir
Testlerini nerden aldın ben Ebru dan aldım instagramdaki tavsiye ederim bozuk değildi hiçbir testBen daha ovulasyon peşinde koşuyorumBat 18 nisan 30 günde bir adet oluyorum bakalım yumurtlama yakın bu aralar Geçen ay birden karar verdik bu ay başladık
İnşAllah ne zaman tarihin?Bizde 8. Aya gireceğiz ikinci denememiz bu denememizde ovülasyonla takip ettim yumurtlama günlerini bakalım bu sefer daha bilinçliydim umarım tutar
Bende seni etiketleyip yazacaktım nerelerdesin diye demek ki hasta olmuşsun çok geçmiş olsun canımKızlar grip oldum ya hapşırık tıksırık soğuk algınlığı ilacı içsem bişey olurmu doktor yazmadı vitaminlerle idare ediyorum ama cuma ctesi yumurtladım dünde çatladı
Benide arada etiketle yaz bananeBende seni etiketleyip yazacaktım nerelerdesin diye demek ki hasta olmuşsun çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?