Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlamadığım çok şey var da :))) sonlandırsam daha iyi diyerek bende sonlandırıyorum :)))).

Benide arada etiketle yaz banane arada kendimi gösteriyorum sonra geri kayboluyorum
Seni görüyorum ama şuan erken belirti göstergesine takıldı bu kadın diyorum azcuk daha bir gidip gelsin diyorum :)))) Çok uzun kayıp olmuyorsun msjlarını okuyunca aaa burada diyorum

Hahhhhahaha topiğe girince gözüm seni ve exclusive arıyorrr :))
Ben hiç kaybolmam kolay kolay :))) burayı terk edersem olmayacakmış gibi boşluğa düşüyorum :))) ama exclusive eskisi gibi gelmiyor buralara.
Herkes çocuk yapıyor ben ise geyik niye kocam yok cidden. Adama ovulasyon da çift çizgi yok gelme dedim izin alacaktı gelecekti :))))) kavga ediyor yarın yumurtlaman lazım yok yumurtlamadım napayım :))))) anlaştık öyle böyle ne zaman istersene döndü o zaman kaybolacm buradan :)))))))))

Kızlar reglimin 15. Günü kahverengi lekelenme yaşadım ovülasyon testi yapıyorum çift kırmızı çizgi yok ama takvimden takip ediyorum yumurtlama zamanı buaralar bilemedim
Şimdi sizin bu testiniz böyle hafif koyuluk ve dalgalanmalar mı oldu hep? Yumurtlama olmuş dersem yanıltmış olur muyum diye düşündüm 22 de birşeyler olmaya çalışmış fakat olmamış. Bence testinize devam edin. Birde eşler yanınızda ise testlere bağlı kalmayın derim. Mesela kahverengi akıntın olmuş dene bence belki test göstermeyecek o da kul yapısı yani olmadı yine devam edin derim testinize.

23 ünde test yapmamış o zaman pik olmuş olabilir çünkü 22 hafif koyu

BAT 17 nisan yaş 20

Amin canım inşallah. Çok heycanlı test yapmak için bile gün sayıyoruz. Hamile olunca nasıl beklicex doğmasını acaba
Beklersiniz valla su gibi akıp gidiyor zaman hiç anlamadan 1 buçuk yaşında oldu bile kızım sonra ne üzüldüğün kalıyor ne stresin ne acın nede uykusuzluğun 2. Yapmaya çalışıyorsun

Kızlar reglimin 15. Günü kahverengi lekelenme yaşadım ovülasyon testi yapıyorum çift kırmızı çizgi yok ama takvimden takip ediyorum yumurtlama zamanı buaralar bilemedim
22 martmis sizin yum.sonra açılmış benim mesala hic pik olmuyor biraz koyulasiyir sonra catliyor

Biraz koyulaşması pik derecesine yakın mı peki? Yoksam aynen böyle mi arkadaşın gibi?
Aslinda pik yakin oluyor ultra pikte daha koyu oluyor yumu kacirmamak için koyuluğu gördüğün an 3 saate bir yaparsan testi ultra pikide yakalarsin

Aslinda pik yakin oluyor ultra pikte daha koyu oluyor yumu kacirmamak için koyuluğu gördüğün an 3 saate bir yaparsan testi ultra pikide yakalarsin
Bunu şey için sordum da ben bu arkadaşımız gibi koyuluktaydı testlerim artık ilk kullanmam birde neyse atardım birgebeningünlüğü instagram ablaya sen bu ay yumurtlamadın demişti. Yani o pike yakın olmazsa yumurta büyümeden çatlarmış. Ben pek takılmıyorum tabi bana doktora git ayda iki kere pik olmazsa diyor ama doktor kntrlerim hep yaptırmış öyle teste başlamıştım o sebeble testlerde bazen hafif silik olup bunu yaşatabilyor istersen sana atayım pik demediği testimi.

Cnm doktor bir sorun görmediyse bence cok takilma testlere koyuluk gordugun zaman sivi alimini azalt 3 saatte bir tekrarla cnm atabilirsin testini bakiyim bendebenim testlerde aman aman dedirecek derece cok.koyu bir cizgi olmuyor ben hem test hemde doktor kontrolune gidiyorim daha iyi oluyor

Testlere biraz takılmak zorunda şöyle kalıyorum eşim yanımda değil ona göre izin aldığım için artık testte zirve yaptım dmeek ki diyorum aşırı koyu olmuyor benim ki birini atacağım aynı ay testimi birde devamı var pik bulacam diye devam ettiğm onu diğer telde alıp atarım size yarın etiket yaparım.

Anladim cnm seni insllah guzel haber alirsin bu ay bak 13.gunu koyulasmis diger testlerinde atarsan sonra daha iyi yorumlarim onemli olan pik ve catlama arasi kac saat sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…