Gittigidiyordan toplu aldım 30 lu laboquick marka. Ebru hanımı takip ediyorum bakalım olmazsa bidaha ki ay ondan alıcamTestlerini nerden aldın ben Ebru dan aldım instagramdaki tavsiye ederim bozuk değildi hiçbir test
Tamam bakalım sen bilirsinGittigidiyordan toplu aldım 30 lu laboquick marka. Ebru hanımı takip ediyorum bakalım olmazsa bidaha ki ay ondan alıcam
Anlamadığım çok şey var da :))) sonlandırsam daha iyi diyerek bende sonlandırıyorum :)))).Bacılar ben hiçbir şey hissetmiyorum ara ara kasık ağrısı minik minik oda bata son 8 gün açıkçası hiç meraklı ve heyecanlı değilim bu ikinci denememiz düzenli adet oluyorum bu ilk geceden hamile kalanlar nasıl kalıyor anlamıyorum diyip söyleyeceklerimi sonlandırıyorum
Seni görüyorum ama şuan erken belirti göstergesine takıldı bu kadın diyorumBenide arada etiketle yaz bananearada kendimi gösteriyorum sonra geri kayboluyorum
HahhhhahahaSeni görüyorum ama şuan erken belirti göstergesine takıldı bu kadın diyorumazcuk daha bir gidip gelsin diyorum :)))) Çok uzun kayıp olmuyorsun msjlarını okuyunca aaa burada diyorum
Dışardaydım eve geç geldim akşam yapamadım23 martta neden yapmadınız yumurtlamış olabilirsiniz o zaman çünkü 22 Mart koyu
Çok erken daha değerlendirdiniz mi o günleri ?Dışardaydım eve geç geldim akşam yapamadımgebelik olabılır mı acaba gerçi test yaptım çıkmadı ama erken mi idrar testi için
Ben hiç kaybolmam kolay kolay :))) burayı terk edersem olmayacakmış gibi boşluğa düşüyorum :))) ama
Şimdi sizin bu testiniz böyle hafif koyuluk ve dalgalanmalar mı oldu hep?Kızlar reglimin 15. Günü kahverengi lekelenme yaşadım ovülasyon testi yapıyorum çift kırmızı çizgi yok ama takvimden takip ediyorum yumurtlama zamanı buaralar bilemedim
23 ünde test yapmamış o zaman pik olmuş olabilir çünkü 22 hafif koyuŞimdi sizin bu testiniz böyle hafif koyuluk ve dalgalanmalar mı oldu hep?Yumurtlama olmuş dersem yanıltmış olur muyum diye düşündüm 22 de birşeyler olmaya çalışmış fakat olmamış. Bence testinize devam edin. Birde eşler yanınızda ise testlere bağlı kalmayın derim. Mesela kahverengi akıntın olmuş dene bence belki test göstermeyecek o da kul yapısı yani olmadı yine devam edin derim testinize.
BAT 17 nisan yaş 20Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
Beklersiniz valla su gibi akıp gidiyor zaman hiç anlamadan 1 buçuk yaşında oldu bile kızımAmin canım inşallah. Çok heycanlıtest yapmak için bile gün sayıyoruz. Hamile olunca nasıl beklicex doğmasını acaba
Canım orasını bilemicem işte.23 ünde test yapmamış o zaman pik olmuş olabilir çünkü 22 hafif koyu
22 martmis sizin yum.sonra açılmış benim mesala hic pik olmuyor biraz koyulasiyir sonra catliyorKızlar reglimin 15. Günü kahverengi lekelenme yaşadım ovülasyon testi yapıyorum çift kırmızı çizgi yok ama takvimden takip ediyorum yumurtlama zamanı buaralar bilemedim
Biraz koyulaşması pik derecesine yakın mı peki?22 martmis sizin yum.sonra açılmış benim mesala hic pik olmuyor biraz koyulasiyir sonra catliyor
Aslinda pik yakin oluyorBiraz koyulaşması pik derecesine yakın mı peki?Yoksam aynen böyle mi arkadaşın gibi?
Bunu şey için sordum da ben bu arkadaşımız gibi koyuluktaydı testlerim artık ilk kullanmam birde neyse atardım birgebeningünlüğü instagram ablaya sen bu ay yumurtlamadın demişti. Yani o pike yakın olmazsa yumurta büyümeden çatlarmış.Aslinda pik yakin oluyorultra pikte daha koyu oluyor yumu kacirmamak için koyuluğu gördüğün an 3 saate bir yaparsan testi ultra pikide yakalarsin
Cnm doktor bir sorun görmediyse bence cok takilma testlereBunu şey için sordum da ben bu arkadaşımız gibi koyuluktaydı testlerim artık ilk kullanmam birde neyse atardım birgebeningünlüğü instagram ablaya sen bu ay yumurtlamadın demişti. Yani o pike yakın olmazsa yumurta büyümeden çatlarmış.Ben pek takılmıyorum tabi bana doktora git ayda iki kere pik olmazsa diyor ama doktor kntrlerim hep yaptırmış öyle teste başlamıştım o sebeble testlerde bazen hafif silik olup bunu yaşatabilyor istersen sana atayım pik demediği testimi.
Testlere biraz takılmak zorunda şöyle kalıyorum eşim yanımda değil ona göre izin aldığım için artık testte zirve yaptım dmeek ki diyorum aşırı koyu olmuyor benim kiCnm doktor bir sorun görmediyse bence cok takilma testlerekoyuluk gordugun zaman sivi alimini azalt 3 saatte bir tekrarla cnm atabilirsin testini bakiyim bende benim testlerde aman aman dedirecek derece cok.koyu bir cizgi olmuyor ben hem test hemde doktor kontrolune gidiyorim daha iyi oluyor
Anladim cnm seni insllah guzel haber alirsin bu ayTestlere biraz takılmak zorunda şöyle kalıyorum eşim yanımda değil ona göre izin aldığım için artık testte zirve yaptım dmeek ki diyorum aşırı koyu olmuyor benim kibirini atacağım aynı ay testimi birde devamı var pik bulacam diye devam ettiğm onu diğer telde alıp atarım size yarın etiket yaparım. Eki Görüntüle 2812626
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?