Bu ay ki değil offff karıştı ortalıkAnladim cnm seni insllah guzel haber alirsin bu aybak 13.gunu koyulasmis diger testlerinde atarsan sonra daha iyi yorumlarim onemli olan pik ve catlama arasi kac saat sürüyor
Birde merak ettiğim hemen silinmesi mi iyi yoksam geç silinmesi mi sizce? Bunu biliyorsan öğrenmek isterim?Anladim cnm seni insllah guzel haber alirsin bu aybak 13.gunu koyulasmis diger testlerinde atarsan sonra daha iyi yorumlarim onemli olan pik ve catlama arasi kac saat sürüyor
Bu ay ki değil offff karıştı ortalıkbu benim geçmiş testim pik değil deyip acemiliğime gelen testim işte kadın buna pik değil dedi ve ben o ay iki kere yumurtladım bunu testi çözünce öğrendim. Artık testleri biliyorum canım. Ben 4.ay bu yapmam daha yumurtalamadım
İşte o ay kaçtı ocak ayı sana attığım testim.
Şubat ayı 14.gün yumurtladım 15.gün sabah silindi
Mart ayı 14.gün 15.gün pik oldu 16.gün sabah çatladı.
Gec silinmekten kastin pikin uzun surmesi mi bence ilk silinme onemli zaten sperm bence catlamaya basladimi daha iyi yol aliyorBirde merak ettiğim hemen silinmesi mi iyi yoksam geç silinmesi mi sizce? Bunu biliyorsan öğrenmek isterim?Sayfada geç silinenler hamile genelde testlerini takip ediyorum.
28 de olmus gibi sivi alimina dikkat ederek yaptiniz mi testi?ayni anda birden fazla yum olmaz benim bildigime gore her adette bir yumurta disarii atilir.bazi kislerde 2 kere de yumutluyor ama ayni anda olmuyor bu olayGüya salı ya da çarşamba pik günüm ama az önce yaptığım testte 2.çizgi silik çıkmış kızlar, bu işten hiçbir şey anlamadım valla...28 martta 17.30 da yaptığım en belirgini gözüküyor, acaba o gün erken mi yumurtladım demek oluyor bu ? Yoksa geç mi yumurtalayacağım ? Yumurtlama sadece bir kere olmuyor mu , aynı ayda birden fazla yumurtlama yaşanabilir mi ? Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Uykku tutmuyor. İnşallah seninde bebisin seninledir..Evet canım
Çünkü gönülden istiyoruz o testin pozitif çıkmasını..Sabah inşaallah güzel bir sonuç alırsın. Belirtilerin bebiş gibi sanki? Allah emekleri boşa çıkarmasın
27 marttı canım. Olmam lazım işte. Aynen. Gece başlamazsa bi umut yarına kan vermeye gidebilirim?
Kuzu ben ovulasyon testi ile takip etmedim. Takvim ve belirtilerime göre yumurtlamamı hesapladım. 15.gün oluyor yanlış hesaplamıyorsam. Erken yumurtlama oluyor normalde bende. bende.
Yani pik uzun kalıp çatlaması mı yada pikin erken çatlaması mı iyi manasında?Gec silinmekten kastin pikin uzun surmesi mi bence ilk silinme onemli zaten sperm bence catlamaya basladimi daha iyi yol aliyor
Bu ay son kendim uğraşmamla doktor yumurtlama takibi yapacak olmadı aşılama ben pik görünce eşimi çağırıyorum birde belirtileri oluyor yumutlama onlar da iyi ki var vucüt ısım artıyor akıntım yoğun hatta başım bile ağrıyor yumurtlamamda birde sağlı sollu kasık ağrım var.ay Allah seni güldürsün gece gece beni güldürdün cnm senin ozaman pik ve cat arasi cok uzun değil bence cok güzel yum catlamasinida kacirmasin ama sana tavsiyem testte koyulasma gordugunde dr yumurtma takibi yaptirman cunku bazen testler yaniltiyor ben subatta 17.sinde yumntakibi icin dr gitmistim sol taraftaki yum olgun catlar demisti 18 inde tek iliski olmustu ilk silinmeyi gordum ama kimyasal oldu sen piktwn oncesi pik ve silinmeyle iliskiye gir canim daha garanti olur
Şimdi sizin bilgilerde pekişti aklımda bugün pik olur diye düşünüyorum testimi yapacağım. Allah nasip ede aslında olması bu kadar zor olacak birşey değilde zorluyor kimimizi inşlh sizinde hakkınızda güzel şeyler olur tşkr ediyorm bazen insan emin olmak için bile bildiğinin pekişmesine fikir olması iyi oluyor valla.Gec silinmekten kastin pikin uzun surmesi mi bence ilk silinme onemli zaten sperm bence catlamaya basladimi daha iyi yol aliyor
Evet yaptim test kocaman tertemiz tek çizgi. Biliyordum boyle olucagini. Asilama gününu saymazsak 15. Gün olsa idrarda da silik falan cikardi biseyler. Tertemiz yaa tekEvet canım
Çünkü gönülden istiyoruz o testin pozitif çıkmasını..Sabah inşaallah güzel bir sonuç alırsın. Belirtilerin bebiş gibi sanki? Allah emekleri boşa çıkarmasın
27 marttı canım. Olmam lazım işte. Aynen. Gece başlamazsa bi umut yarına kan vermeye gidebilirim?
Kuzu ben ovulasyon testi ile takip etmedim. Takvim ve belirtilerime göre yumurtlamamı hesapladım. 15.gün oluyor yanlış hesaplamıyorsam. Erken yumurtlama oluyor normalde bende. bende.
Canımsın teşekkür ederim sorma çok ağrım var diyordum ya masaj yaptım diye megerse bağırsakları düğümlemişim düzeldim şükür birde düğün telaşı vardı koşturmaca yani şimdide grip oldum iş telaşı işte öyle canım benim sende iyisindir inş oldumu yumurtlamanBende seni etiketleyip yazacaktım nerelerdesin diye demek ki hasta olmuşsun çok geçmiş olsun canım
Hoş geldin canım sen daha minnacıksın yaaaa kendin bebişsinBAT 17 nisan yaş 20
Hcg 1682 çıktı dün kan vermiştim canımGebelik var mıydı peki ?
canım benim ya ben bu aralar çok yoğunum o yüzden pek giremiyorum sen napıyosun ovulasyon üzerinden kaç gün geçti? :)
kuzum ya ben bu aralar biraz yogunum aklım sizde kimlerde ne gibi gelişmeler var merak ediyorum ama ev iş arası yogundu bu ara bende şaşırdım kendime .. :) bende her gün burdaydım eskisi gibi giremiyorum... bende adet oldum yeni bitti biteli 2. gün bugün ovulasyona başladım bakalım bende geç yumurtluyorum bu ay nasıl olacak? :)Ben hiç kaybolmam kolay kolay :))) burayı terk edersem olmayacakmış gibi boşluğa düşüyorum :))) amaexclusive eskisi gibi gelmiyor buralara.
Herkes çocuk yapıyor ben ise geyik niye kocam yok cidden. Adama ovulasyon da çift çizgi yok gelme dedim izin alacaktı gelecekti :))))) kavga ediyor yarın yumurtlaman lazım yok yumurtlamadım napayım :))))) anlaştık öyle böyle ne zaman istersene döndü o zaman kaybolacm buradan :)))))))))
zaten söylüyordu ağrı hissettiğiniz zaman masajı durdurun diyordu.. Şuan nasılsın canım ?Çok geçmiş olsun...Canımsın teşekkür ederim sorma çok ağrım var diyordum ya masaj yaptım diye megerse bağırsakları düğümlemişim düzeldim şükür birde düğün telaşı vardı koşturmaca yani şimdide grip oldum iş telaşı işte öyle canım benim sende iyisindir inş oldumu yumurtlaman
Ben yaşadım kuzum umudunu kırma istemiyorum 3 aydır oluyo 4 gün önceden pembe lekelerde gördüm sadece peçeteye gelen böyle silince peçeteye.gelen kahve lekelenmelerim de oldu sonra söküldü adet ama ben dedim tutunamiyor diye umarım inşallah seninki tutulmuştur inşallah... eğer benim öyle olursa zaten direk kescem ümidi çok zor bi durum muş gerçekten
Maalesef kızlar sabah adetim başladıİnşallah güzel haberdir canımm
Ben yumurtalıklarıma zarar verdim sandjm çok korktum 2 kere kadın doğuma gittim temiz diyor sonrada normal acile gidince dank etti laman ile müsil beni ayağı kaldırdı çok şükür iyiyim canım benimzaten söylüyordu ağrı hissettiğiniz zaman masajı durdurun diyordu.. Şuan nasılsın canım ?Çok geçmiş olsun...
canım benim üzülme hayırlısı nisan topiğindeyiz zaten olsun henüz hemen bittiğinde çalışmalara devam etmeliyiz. Bazen korkuyorum bu pandemi döneminde hamilelik çocuk zor olacak diye bi taraftanda olsun diyorum çok karışığımMaalesef kızlar sabah adetim başladıumutlar nisan sonuna kaldı bakalım hayırlısı napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?