o zaman böyle masajlar çok tehlikeli çok mu bastırdın masajda nasıl yaptın oturarak yapılanını mı yaptın 15 dakikalık ayakta yapılanı mı ?Ben yumurtalıklarıma zarar verdim sandjm çok korktum 2 kere kadın doğuma gittim temiz diyor sonrada normal acile gidince dank etti laman ile müsil beni ayağı kaldırdı çok şükür iyiyim canım benim
Aynen ben her günü değerlendiriyorum yada bir gün ara veriyorum nasip bakalım testlere gerçekten güven olmuyor pek ya ama yapıyorum yinede işte belki çift kırmızı görürüm diyeŞimdi sizin bu testiniz böyle hafif koyuluk ve dalgalanmalar mı oldu hep?Yumurtlama olmuş dersem yanıltmış olur muyum diye düşündüm 22 de birşeyler olmaya çalışmış fakat olmamış. Bence testinize devam edin. Birde eşler yanınızda ise testlere bağlı kalmayın derim. Mesela kahverengi akıntın olmuş dene bence belki test göstermeyecek o da kul yapısı yani olmadı yine devam edin derim testinize.
Evet ben her gün yada bir gün ara verip ilişki yaşıyorum nasip inşallah bakalım kahve leke neden geldi anlamadım 15 martta regl oldum tekrar olmam imkansızÇok erken daha değerlendirdiniz mi o günleri ?
Üzme kendini canım. Benim de 15. Gün negatif 16 da regl oldum gecikmeli. Bu ay devam edeceğiz. Sıkma canını stres yapmayalımEvet yaptim test kocaman tertemiz tek çizgi. Biliyordum boyle olucagini. Asilama gününu saymazsak 15. Gün olsa idrarda da silik falan cikardi biseyler. Tertemiz yaa tekPerşembe kan testi yaptircam ama umudum kalmadi artik biliyorum olmadığını
Günaydın kızlar..Maalesef kızlar sabah adetim başladıumutlar nisan sonuna kaldı bakalım hayırlısı napalım
En güzelini yapmışsın bu konuda herkes yapmıyor bunu takdir ettim yaniAynen ben her günü değerlendiriyorum yada bir gün ara veriyorum nasip bakalım testlere gerçekten güven olmuyor pek ya ama yapıyorum yinede işte belki çift kırmızı görürüm diye
Doğrudur yorgun olunca insan başka sebeb kalmıyorkuzum ya ben bu aralar biraz yogunum aklım sizde kimlerde ne gibi gelişmeler var merak ediyorum ama ev iş arası yogundu bu ara bende şaşırdım kendime .. :) bende her gün burdaydım eskisi gibi giremiyorum... bende adet oldum yeni bitti biteli 2. gün bugün ovulasyona başladım bakalım bende geç yumurtluyorum bu ay nasıl olacak? :)
CANIM BENİM YAA GÖNDER TABİ ASARIM EVİMİN KÖŞESİNE BELKİ BANA UĞUR GETİRİRDoğrudur yorgun olunca insan başka sebeb kalmıyorolsun yinede iyi ol da girme ben hamiş olur edersem sana pankart açılı resmimi yollarım aklın burada benim adıma kalmasın :)))))) yumurtlamayı bulup tez zamanda hamiş kalman dileğimle
Alllah Allah bak sen aslında ilk yaparken birşey hissedersiniz bırakın diyor ama demek ki fark edemedin. Grip en iyisi nane limon kaynat iç sürekli toplarla kendini canım. Bende bugün olmalı umut ediyor bekliyorum yumurtlamayı :)) iyi diyeyim iyi olayım tşkr ederim sorduğun içinCanımsın teşekkür ederim sorma çok ağrım var diyordum ya masaj yaptım diye megerse bağırsakları düğümlemişim düzeldim şükür birde düğün telaşı vardı koşturmaca yani şimdide grip oldum iş telaşı işte öyle canım benim sende iyisindir inş oldumu yumurtlaman
Allah büyük inşallah oluruz demekten başka dua yokCANIM BENİM YAA GÖNDER TABİ ASARIM EVİMİN KÖŞESİNE BELKİ BANA UĞUR GETİRİR
Kısmet canım vakti zamanı ne zaman gelirse rabbim ozaman nasip edecek inşallah..Allah büyük inşallah oluruz demekten başka dua yok
Ne kadara kac taneydiTestlerini nerden aldın ben Ebru dan aldım instagramdaki tavsiye ederim bozuk değildi hiçbir test
Yumurtlamadan sonra gelirBen hiç kaybolmam kolay kolay :))) burayı terk edersem olmayacakmış gibi boşluğa düşüyorum :))) amaexclusive eskisi gibi gelmiyor buralara.
Herkes çocuk yapıyor ben ise geyik niye kocam yok cidden. Adama ovulasyon da çift çizgi yok gelme dedim izin alacaktı gelecekti :))))) kavga ediyor yarın yumurtlaman lazım yok yumurtlamadım napayım :))))) anlaştık öyle böyle ne zaman istersene döndü o zaman kaybolacm buradan :)))))))))
bana atar mısın cnm merak ettim.Bunu şey için sordum da ben bu arkadaşımız gibi koyuluktaydı testlerim artık ilk kullanmam birde neyse atardım birgebeningünlüğü instagram ablaya sen bu ay yumurtlamadın demişti. Yani o pike yakın olmazsa yumurta büyümeden çatlarmış.Ben pek takılmıyorum tabi bana doktora git ayda iki kere pik olmazsa diyor ama doktor kntrlerim hep yaptırmış öyle teste başlamıştım o sebeble testlerde bazen hafif silik olup bunu yaşatabilyor istersen sana atayım pik demediği testimi.
Bu testime ama bu testin devamı da var? Değil dedi diye devam etmiştim.bana atar mısın cnm merak ettim.
Ben de sabah yaptım cnm, 2. çizgi hiç yok.. Malesef olmadı. Bu 3. klomen tedavimdi.. bakalım artık ne zaman tüp için bize randevu verirler..Evet yaptim test kocaman tertemiz tek çizgi. Biliyordum boyle olucagini. Asilama gününu saymazsak 15. Gün olsa idrarda da silik falan cikardi biseyler. Tertemiz yaa tekPerşembe kan testi yaptircam ama umudum kalmadi artik biliyorum olmadığını
yok cnm daha var, bekle 2 güne büyük ihtimal çatlıcak..Bu testime ama bu testin devamı da var? Değil dedi diye devam etmiştim.Onu bulayım etiket. Yapıcam.
Demi o zaman en heyecanlı zamanlar ama ben belirti işini bıraktım ben ne zaman çok uyurum belirtim hiç olmaz ağrım sizim hamişim :))))Yumurtlamadan sonra geliriliskiden sonrs belirti arayacaz daha
Canım eski testim buBu testime ama bu testin devamı da var? Değil dedi diye devam etmiştim.Onu bulayım etiket. Yapıcam.
Oturarak olanı yaptım galiba çok bastırdım yada yerini mi ayarlayamadım bilemedim geçen ayda yapmıştım böle olmamıştı canımo zaman böyle masajlar çok tehlikeli çok mu bastırdın masajda nasıl yaptın oturarak yapılanını mı yaptın 15 dakikalık ayakta yapılanı mı ?
Bide sık sık yaptım yumurtlayım diye her boş zamanımda yapmaya çalıştım evde yaparken eşim gördü hatta çok bastırma napıyon dedi benden kaynaklandı yani b vitamini çinko c d vitamini alıyorum naneli limonda yapim bari bende merak ettim sizleri hatta baktım çıktım yazamadım bişey inş tez zamanda hayırlı haberler gelir sendede canım benimAlllah Allah bak sen aslında ilk yaparken birşey hissedersiniz bırakın diyor ama demek ki fark edemedin. Grip en iyisi nane limon kaynat iç sürekli toplarla kendini canım. Bende bugün olmalı umut ediyor bekliyorum yumurtlamayı :)) iyi diyeyim iyi olayım tşkr ederim sorduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?