Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yumurtalıklarıma zarar verdim sandjm çok korktum 2 kere kadın doğuma gittim temiz diyor sonrada normal acile gidince dank etti laman ile müsil beni ayağı kaldırdı çok şükür iyiyim canım benim
o zaman böyle masajlar çok tehlikeli çok mu bastırdın masajda nasıl yaptın oturarak yapılanını mı yaptın 15 dakikalık ayakta yapılanı mı ?

Aynen ben her günü değerlendiriyorum yada bir gün ara veriyorum nasip bakalım testlere gerçekten güven olmuyor pek ya ama yapıyorum yinede işte belki çift kırmızı görürüm diye

Üzme kendini canım. Benim de 15. Gün negatif 16 da regl oldum gecikmeli. Bu ay devam edeceğiz. Sıkma canını stres yapmayalım
Maalesef kızlar sabah adetim başladı umutlar nisan sonuna kaldı bakalım hayırlısı napalım
Günaydın kızlar.. Bende 3 gün gecikmeli regl oldum. Umutlar çöp. 25 Nisan yeni Bat. T tulperde tabloya ekler misin canım?
Birlikte Nisan da hayırlı haber almayı umalım

Aynen ben her günü değerlendiriyorum yada bir gün ara veriyorum nasip bakalım testlere gerçekten güven olmuyor pek ya ama yapıyorum yinede işte belki çift kırmızı görürüm diye
En güzelini yapmışsın bu konuda herkes yapmıyor bunu takdir ettim yani kaçırmak var ayı boş geçirmek inşallah hamiş kalırız da kurtuluruz testlerden canım

Doğrudur yorgun olunca insan başka sebeb kalmıyor olsun yinede iyi ol da girme ben hamiş olur edersem sana pankart açılı resmimi yollarım aklın burada benim adıma kalmasın :)))))) yumurtlamayı bulup tez zamanda hamiş kalman dileğimle

CANIM BENİM YAA GÖNDER TABİ ASARIM EVİMİN KÖŞESİNE BELKİ BANA UĞUR GETİRİR

Alllah Allah bak sen aslında ilk yaparken birşey hissedersiniz bırakın diyor ama demek ki fark edemedin. Grip en iyisi nane limon kaynat iç sürekli toplarla kendini canım. Bende bugün olmalı umut ediyor bekliyorum yumurtlamayı :)) iyi diyeyim iyi olayım tşkr ederim sorduğun için

Yumurtlamadan sonra gelir iliskiden sonrs belirti arayacaz daha

bana atar mısın cnm merak ettim.

Ben de sabah yaptım cnm, 2. çizgi hiç yok.. Malesef olmadı. Bu 3. klomen tedavimdi.. bakalım artık ne zaman tüp için bize randevu verirler..

o zaman böyle masajlar çok tehlikeli çok mu bastırdın masajda nasıl yaptın oturarak yapılanını mı yaptın 15 dakikalık ayakta yapılanı mı ?
Oturarak olanı yaptım galiba çok bastırdım yada yerini mi ayarlayamadım bilemedim geçen ayda yapmıştım böle olmamıştı canım

Bide sık sık yaptım yumurtlayım diye her boş zamanımda yapmaya çalıştım evde yaparken eşim gördü hatta çok bastırma napıyon dedi benden kaynaklandı yani b vitamini çinko c d vitamini alıyorum naneli limonda yapim bari bende merak ettim sizleri hatta baktım çıktım yazamadım bişey inş tez zamanda hayırlı haberler gelir sendede canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…