Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o 14 dk yeterli sık sık yaparsan olmazdı ki neyse artıkın oldu geçti inşallah senden de güzel haberler gelir canım

Hepimize bu ay nasip olsun inşallah

Oturarak olanı yaptım galiba çok bastırdım yada yerini mi ayarlayamadım bilemedim geçen ayda yapmıştım böle olmamıştı canım
çok çok geçmiş olsun demekki böyle şeylerde ne olacak dememek lazım daha dikkatli yapmak lazm bi yeri düzeltirken diğer yere zarar verebiliriz... inşallah rabbim sağlıkla bekletmeden bizlere nasip eder hayırlı sağlıklı güzel evlatlar

28 de olmus gibi sivi alimina dikkat ederek yaptiniz mi testi?ayni anda birden fazla yum olmaz benim bildigime gore her adette bir yumurta disarii atilir.bazi kislerde 2 kere de yumutluyor ama ayni anda olmuyor bu olay
zaten birden fazla yumurtlama olsa da sadece bir tanesi döllenebilir evet de işte acaba iki kere mi yumurtlayacağım demek istedim çünkü normalde bugün ya da yarın pik olması gerekiyordu ( 17 mart sabah 2.30 da adet oldum , 16 sını mı 17 sini mi sat alayım bilemediğimden pik günümde emin değilim ) suyu çok mu içmek gerekiyor gün içinde onu mu demek istediniz ? 2 lt’ye yakın su içiyorum, ilk defa yapıyorum ovu test, ilkinde tek atışta olmuştu böyle testlere gerek kalmamıştım, şu an kafam karışık gerçi sağlıklı bir çift pik zamanında cinsellik yaşasa da gebelik oluşma oranı %20 imiş, bir makalede okudum

Demi o zaman en heyecanlı zamanlar ama ben belirti işini bıraktım ben ne zaman çok uyurum belirtim hiç olmaz ağrım sizim hamişim :))))
Ben de ya kimyasal gecrdgm icin bir de yasadm tum belirtileri. İki defa pozitif gormeme ragmen gitmedm kan vermeye. Ben idrarda kipkirmizi gormeden kana da gitmem ya. Sonucta gebelik olsa da onemli olan degerin artmasi.

Ohoo cok az mis ya yari yariya olaydi bari

Canım o 14 dk yeterli sık sık yaparsan olmazdı ki neyse artıkın oldu geçti inşallah senden de güzel haberler gelir canım

Doktor dedi zaten orası hassas bölge ve çok organ var dikkat et dedi hayırlısı bakalım bu ay çok heves etmiyorum deli gibi batı beklemiyorum oluruna bıraktım napim hayırlısı olur inşallah çok stres yapınca olmuyor saldım yani

aynn canım sitres herşeye engel valla sitressiz olmak her zaman iyidir.

Kizlar benim reflum var diye sogan suyunu bitirecm artik. Hem midem agrio hem de kabizlik oluyor. En fazla bir gun daha yapip gunde bir defa 8 gun olacak sekildr sonlandiracm. Enfeksiyon belirtilerim kalmadi zaten

Bişey sorcam ya bu kasık ağrısı devam eden hamilelik öğrenenler var mı yada kasık ağrısı adete kaç gün önce son buldu acaba hani adet olacakmış gibi bi ağrı ama gelip geçici Bişey... ağrı olunca diyorum aha adetim sökülecek diye ama bu kadar da erken ne ağrı hissettim ömrümde nede bu kadar erken adetim oldu bat 4 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…