Canım o 14 dk yeterli sık sık yaparsan olmazdı kiBide sık sık yaptım yumurtlayım diye her boş zamanımda yapmaya çalıştım evde yaparken eşim gördü hatta çok bastırma napıyon dedi benden kaynaklandı yani b vitamini çinko c d vitamini alıyorum naneli limonda yapim bari bende merak ettim sizleri hatta baktım çıktım yazamadım bişey inş tez zamanda hayırlı haberler gelir sendede canım benim
Olsun bidaha ki ay artıkMaalesef kızlar sabah adetim başladıumutlar nisan sonuna kaldı bakalım hayırlısı napalım
Hepimize bu ay nasip olsun inşallah
çok çok geçmiş olsun demekki böyle şeylerde ne olacak dememek lazım daha dikkatli yapmak lazm bi yeri düzeltirken diğer yere zarar verebiliriz... inşallah rabbim sağlıkla bekletmeden bizlere nasip eder hayırlı sağlıklı güzel evlatlarOturarak olanı yaptım galiba çok bastırdım yada yerini mi ayarlayamadım bilemedim geçen ayda yapmıştım böle olmamıştı canım
28 de olmus gibi sivi alimina dikkat ederek yaptiniz mi testi?ayni anda birden fazla yum olmaz benim bildigime gore her adette bir yumurta disarii atilir.bazi kislerde 2 kere de yumutluyor ama ayni anda olmuyor bu olay
Ben de ya kimyasal gecrdgm icin bir de yasadm tum belirtileri. İki defa pozitif gormeme ragmen gitmedm kan vermeye. Ben idrarda kipkirmizi gormeden kana da gitmem ya. Sonucta gebelik olsa da onemli olan degerin artmasi.Demi o zaman en heyecanlı zamanlar ama ben belirti işini bıraktım ben ne zaman çok uyurum belirtim hiç olmaz ağrım sizim hamişim :))))
Ohoo cok az mis ya yari yariya olaydi barizaten birden fazla yumurtlama olsa da sadece bir tanesi döllenebilir evet de işte acaba iki kere mi yumurtlayacağım demek istedim çünkü normalde bugün ya da yarın pik olması gerekiyordu ( 17 mart sabah 2.30 da adet oldum , 16 sını mı 17 sini mi sat alayım bilemediğimden pik günümde emin değilim ) suyu çok mu içmek gerekiyor gün içinde onu mu demek istediniz ? 2 lt’ye yakın su içiyorum, ilk defa yapıyorum ovu test, ilkinde tek atışta olmuştu böyle testlere gerek kalmamıştım, şu an kafam karışık gerçi sağlıklı bir çift pik zamanında cinsellik yaşasa da gebelik oluşma oranı %20 imiş, bir makalede okudum
Canım o 14 dk yeterli sık sık yaparsan olmazdı kineyse artıkın oldu geçti inşallah senden de güzel haberler gelir canım
Doktor dedi zaten orası hassas bölge ve çok organ var dikkat et dedi hayırlısı bakalım bu ay çok heves etmiyorum deli gibi batı beklemiyorum oluruna bıraktım napim hayırlısı olur inşallah çok stres yapınca olmuyor saldım yaniçok çok geçmiş olsun demekki böyle şeylerde ne olacak dememek lazım daha dikkatli yapmak lazm bi yeri düzeltirken diğer yere zarar verebiliriz... inşallah rabbim sağlıkla bekletmeden bizlere nasip eder hayırlı sağlıklı güzel evlatlar
aynn canım sitres herşeye engel valla sitressiz olmak her zaman iyidir.Doktor dedi zaten orası hassas bölge ve çok organ var dikkat et dedi hayırlısı bakalım bu ay çok heves etmiyorum deli gibi batı beklemiyorum oluruna bıraktım napim hayırlısı olur inşallah çok stres yapınca olmuyor saldım yani
Amin inşallah buarada yakı bantını da denedim olumlu sonuç alırsam haber veririmEn güzelini yapmışsın bu konuda herkes yapmıyor bunu takdir ettim yanikaçırmak var ayı boş geçirmek inşallah hamiş kalırız da kurtuluruz testlerden canım
Benim ilk aşılamam canım. Bilmiyorum ki tüp ne zaman çıkar.Ben de sabah yaptım cnm, 2. çizgi hiç yok.. Malesef olmadı. Bu 3. klomen tedavimdi.. bakalım artık ne zaman tüp için bize randevu verirler..
Canım Allah o kadar büyükki hiç beklemediğin bu anda ruh üfler karnına ve sende annelik duygusunu tadarsın inşallahBenim ilk aşılamam canım. Bilmiyorum ki tüp ne zaman çıkar.
Amin canım benim. Nisan olsun beHepimize bu ay nasip olsun inşallah
Aynen canım aynenaynn canım sitres herşeye engel valla sitressiz olmak her zaman iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?