Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun
Canim ben yerlesme kanamasi yasadim adetime 4gün kala olmustuKızlar benimde bat 27martı. Evde yaptığım tüm testlerim negatif çıktı. Bugün kahverengi lekeleme oldu. Gecikmeli adet geliyor galiba. Ama hiç regl sancı da yok. Yerleşme filan değildir dımı? Yerleşme kanaması dedikleri beklenen adet tarihinden önce mi oluyor? Bilen var mı? Gecikmeli regl olucam galiba of be ya.
Evet canım regl belirtisi imiş bendeki maalesefCanim ben yerlesme kanamasi yasadim adetime 4gün kala olmustu
KizlaaarBişey sorcam ya bu kasık ağrısı devam eden hamilelik öğrenenler var mı yada kasık ağrısı adete kaç gün önce son buldu acaba hani adet olacakmış gibi bi ağrı ama gelip geçici Bişey... ağrı olunca diyorum aha adetim sökülecek diye ama bu kadar da erken ne ağrı hissettim ömrümde nede bu kadar erken adetim oldu bat 4 nisan
Kendini cok dinleme biraz rahatla birdahaki döneme belirti ivir zivir diyoriz ama inan zaten adet belortisiyle gebelik belirtileri ayni. Ilk bebegimi isterken aman Allah her ay hamilemiyim aman bu yerlesme kanamasimi aman midemmi bulandi diye her ay kafayi yerdim sonra dedimki kizim sen ne yapiyirsun bosvrr bu yazida cocuksiz gecir git tatilini yap rahat rahat aklimdan attim.. sonraki ay adetime bikac gun kala kanamam oldu adet tuttu dedim heralde erken geldi birde sancim olmasin die majezik ictim hic aklima.gelmedi yerlesme olduguEvet canım regl belirtisi imiş bendeki maalesef
Merhaba soğan suyu kullanımına adetin 1.günü mü başlanıyor? Ve toplam kaç gün sürmeliKizlar benim reflum var diye sogan suyunu bitirecm artik. Hem midem agrio hem de kabizlik oluyor.En fazla bir gun daha yapip gunde bir defa 8 gun olacak sekildr sonlandiracm. Enfeksiyon belirtilerim kalmadi zaten
Canim hamile kaldiginde ilk etapta zaten heran adet olacakmissn gibi kasiklarin agrimasi cok normal benim oyleydi en azidnan her an adet.olcakmisim gibi cift cizgiyi gormeme ragmeb surekli wc gidiyordum kanamammi basladi die banada arkadaslarim.soyledi cok normal.doeKizlaaar
Ya sürekli olmuyo kalktığım zaman oluyo tek taraflı ve günde 2 3 kere falan oluyo ha tamam rahim dökülüyor diyorm yine yok diyorum sancı olunca ya ben normalde adetten 1 2 gün önce ağrı başlar koyu siyaha yakın kahve lekelerim olur ve sökülür ben ne zaman çocuk istemeye başladım vücudum çok değişti her ay aynı oluyorum ama bu ay fark var göğüslermin koltuk altına doğru olan kısımlarında baya ağrım var 3 gündür falan sütyeni çıkartınca daha çok ağrıyor batıyor negatif görmekten çok korkuyorum biliyo musunCanim hamile kaldiginde ilk etapta zaten heran adet olacakmissn gibi kasiklarin agrimasi cok normal benim oyleydi en azidnan her an adet.olcakmisim gibi cift cizgiyi gormeme ragmeb surekli wc gidiyordum kanamammi basladi die banada arkadaslarim.soyledi cok normal.doe
Adetten sonra 15 gun yapiyorsn cnmMerhaba soğan suyu kullanımına adetin 1.günü mü başlanıyor? Ve toplam kaç gün sürmeli
Canım ben netten çok test kullandım sürelab laboquick certain ama en çok sürelabı begendim herkes farklı düşünebilir. Zaten hepsi iş görüyor genelde o sebeble ben surelab öneririm gittigidıyo dan aldım oradan alabilirsinAmin canım benim. Nisan olsun be
Ovulasyon testi ne alayım ya laboquick kullanmıştım. Yine ondan mı alsam? Başka öneriniz var mı kızlar?
Şuralarda köşelerde beklerim güzel haberini yakı bandı vesilesiyle :))))Amin inşallah buarada yakı bantını da denedim olumlu sonuç alırsam haber veririm
Regle nekadar var suanYa sürekli olmuyo kalktığım zaman oluyo tek taraflı ve günde 2 3 kere falan oluyo ha tamam rahim dökülüyor diyorm yine yok diyorum sancı olunca ya ben normalde adetten 1 2 gün önce ağrı başlar koyu siyaha yakın kahve lekelerim olur ve sökülür ben ne zaman çocuk istemeye başladım vücudum çok değişti her ay aynı oluyorum ama bu ay fark var göğüslermin koltuk altına doğru olan kısımlarında baya ağrım var 3 gündür falan sütyeni çıkartınca daha çok ağrıyor batıyor negatif görmekten çok korkuyorum biliyo musun
4 nisanda işte kuzu 5 gün varRegle nekadar var suan
Ben birgün gecerse giderim kolay günüm geçmez düşük olayım oldu ya ondan tedavi amaçlı bilmek ister rahat olurum.Ben de ya kimyasal gecrdgm icin bir de yasadm tum belirtileri. İki defa pozitif gormeme ragmen gitmedm kan vermeye. Ben idrarda kipkirmizi gormeden kana da gitmem ya. Sonucta gebelik olsa da onemli olan degerin artmasi.
Amin canım benim Allah isteyen herkese nasıl etsin.Canım Allah o kadar büyükki hiç beklemediğin bu anda ruh üfler karnına ve sende annelik duygusunu tadarsın inşallahüzme kendini bidaha deneyin
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canim benim , bende bu sabah kan verdim 2 buçuk gibi çıkacak sonuç bakalım hayırlısıHcg 1682 çıktı dün kan vermiştim canım
Amin canm. Catlamam olsun 3 4 gun testte yapmayacam. Ovulasyonlari yaptkca da aklimzdan cikmiyorBen birgün gecerse giderim kolay günüm geçmez düşük olayım oldu ya ondan tedavi amaçlı bilmek ister rahat olurum.Geçsin diye beklerken başka şey yaşıyorum. Ama bata yakın hiç stres saçma sapan şeyleri bıraktım rahatım. Stres yapınca rde baş ağrısı alıyor beni ya. Hakkımızda iyi şeyler olur inşlh
Aynısını ben geçen ay yaşadım kendimce ömrümde olmayan şeyler oluyordu hatta bir yandan erken gebelik testi yapardım birşey çıkmazdı. Sana tavsiyem belirtileri boş geç hiç takılma takıldıkça adetin de şaşar raht ol test yap ne varsa çıkıyor zaten.Bişey sorcam ya bu kasık ağrısı devam eden hamilelik öğrenenler var mı yada kasık ağrısı adete kaç gün önce son buldu acaba hani adet olacakmış gibi bi ağrı ama gelip geçici Bişey... ağrı olunca diyorum aha adetim sökülecek diye ama bu kadar da erken ne ağrı hissettim ömrümde nede bu kadar erken adetim oldu bat 4 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?