Daha varmis azcik daha bekle canim simdi yapsam.hala acabamindiyeceksin4 nisanda işte kuzu 5 gün var
Bende bu ay gebelik teslerimi 10lu paket olarak aldim.netten surekli eczaneye gitmeyim die ovulasyonda aldim ama adetimi bekleyecegim yapmayacagim4 nisanda işte kuzu 5 gün var
Valla o kadar haklısın ki beyin öyle bi organmış ki resmen dalga geçiyor ya...Aynısını ben geçen ay yaşadım kendimce ömrümde olmayan şeyler oluyordu hatta bir yandan erken gebelik testi yapardım birşey çıkmazdı. Sana tavsiyem belirtileri boş geç hiç takılma takıldıkça adetin de şaşar raht ol test yap ne varsa çıkıyor zaten.Olacak olan varsa oluyor birde benim enfeksiyon çıktı sonunda valla inan hamileyim bile dedim o kadar belirti boşa çıktı. Tabi ki inşalalh hayırlı olan hamile olman bunca şeyin olmasını senin için istemem ama belirtilere çok takılmamanı öneriyorum. Birde klomen filan aldın mı bu ay herhangi birşey?
Ben ne yapsam aklımla oynamıyor çok rahatlık var test yapmak zevkli geliyorAmin canm. Catlamam olsun 3 4 gun testte yapmayacam. Ovulasyonlari yaptkca da aklimzdan cikmiyor
Ya niyetim adetim geçerse gidip kan vermek zaten inşallah tutulmuştur rabbimin izniyleDaha varmis azcik daha bekle canim simdi yapsam.hala acabamindiyeceksin
Bende alcam ya bu ay olmazsa ovülasyon takibi 3 ay yapmıştım bu ay yapmadımBende bu ay gebelik teslerimi 10lu paket olarak aldim.netten surekli eczaneye gitmeyim die ovulasyonda aldim ama adetimi bekleyecegim yapmayacagim
Hemi de nasıl oynuyor vucudumuz tam akıllı makina gibi neyi yaşatmak istersek onu çok hızlı algılayıp oyunlar oynuyor sen bu oyunlara takılma canım testini perşembeye yap çok böyle olacaksan rahat et.Valla o kadar haklısın ki beyin öyle bi organmış ki resmen dalga geçiyor ya...Bu ay hayıt tohumu kullandım bide doktor folikasit verdi kuzu
Ayyy güldürdün ya beni kendimi gördüm sendeBen ne yapsam aklımla oynamıyor çok rahatlık var test yapmak zevkli geliyorbirde çok taktım zamanında sanırsam şimdi bir boşluk var bnde. Olmasa bile umrumda değil çünkü olmamasına alıştım her ay , ben adet olmazsam şaşırcam o şaşırmayı bekliyorum
Ya beni rahatlatacak şey ne biliyor musun bütün belirtilerin yok olması onlar kalkarsa tamam oldu diycemHemi de nasıl oynuyor vucudumuz tam akıllı makina gibi neyi yaşatmak istersek onu çok hızlı algılayıp oyunlar oynuyor sen bu oyunlara takılma canım testini perşembeye yap çok böyle olacaksan rahat et.
Hepimiz böyle yollardan geçip bu kafayı da o takıntılı kafayı da yaşadığımız anlar oluyor o yüzden ZirvedeyimAyyy güldürdün ya beni kendimi gördüm sende
İnsallh o ay bu aydr. Masallh nisan gelmeden hayrli haberler almaya basladik bence bereketli ay. Mubarek ayBen ne yapsam aklımla oynamıyor çok rahatlık var test yapmak zevkli geliyorbirde çok taktım zamanında sanırsam şimdi bir boşluk var bnde. Olmasa bile umrumda değil çünkü olmamasına alıştım her ay , ben adet olmazsam şaşırcam o şaşırmayı bekliyorum
Ben ovulasyonla 2 gane aldm internetten. Yani bir adetime 2 gun kala bir de adetim gecerse kullanmayi dusunuyorm dayanabilirsem.Bende bu ay gebelik teslerimi 10lu paket olarak aldim.netten surekli eczaneye gitmeyim die ovulasyonda aldim ama adetimi bekleyecegim yapmayacagim
Canım işte ben bir hamiş kaldım hiç yoktu belirtim kuş gibiydim şimdi burada belirti yazıyorlar demek ki herkes farklıYa beni rahatlatacak şey ne biliyor musun bütün belirtilerin yok olması onlar kalkarsa tamam oldu diycem
Adetin bitikten sonraki bir kaç gün içinde başlmalısınMerhaba soğan suyu kullanımına adetin 1.günü mü başlanıyor? Ve toplam kaç gün sürmeli
Cnm yerlesme olmasi yuksek adetten birkac gun once oluyor cunku ama bence bugun bekle devami gelir mi gelmez mi. Eger gelmezse yarin sabah ilk idrarla yap. Garanti olsun. Zaten varsa buyuk ihtimal cikarKızlar acil yardim
19 u ve 20 yumurtlama 20 akşam catlamayi gördüm degerlendirdim 3 nisan adet tarihim bugün çok az böyle 2 damla kadar kahverengi leke gördüm az önce tekrar baktm arkası beyaz akıntı devamı yok yerlesme olabilir mi yerlesmeyse ne zaman test yapmaliym bilgisi olan var mı 6 aydır deniyorz bu ay ilk defa ovulasyon takibi yaptm
Böyle diyerekİnsallh o ay bu aydr. Masallh nisan gelmeden hayrli haberler almaya basladik bence bereketli ay. Mubarek aymart ayi cok berektsiz gecmisti
Ama daha var adete erken olmaz mıCnm yerlesme olmasi yuksek adetten birkac gun once oluyor cunku ama bence bugun bekle devami gelir mi gelmez mi. Eger gelmezse yarin sabah ilk idrarla yap. Garanti olsun. Zaten varsa buyuk ihtimal cikar
Valla takıntıda bende zirvedeyimdir 1 sn bile çıkmaz mı insanın aklından bide beni doktorlar geriyo gidiyorum herşey normal git deneyin diyolar yahu kocaman kistim var bu engel diyolar ama bisey yapmıyorlar çünkü tek taraflı ama gebelik olur dediler sanki kafada bitirmek gerekHepimiz böyle yollardan geçip bu kafayı da o takıntılı kafayı da yaşadığımız anlar oluyor o yüzden Zirvedeyimama eminim bu ay bana başka belirti hatta silik test gösterir böyle daha ikna edici şeyler yapıp beni kandırmaya çalışacak ama inanmamam lazım inanmam diyemiyorum büyük konuşunca düşüyorum oyunlarının peşine
Ya sen de ne olumsuzsun ya. Olacak olacak evrene olumlu mesj gonderiyiruz. OmmmmmBöyle diyerekbereketin beni vurmayacagı fikri çık aklımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?