Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla o kadar haklısın ki beyin öyle bi organmış ki resmen dalga geçiyor ya... Bu ay hayıt tohumu kullandım bide doktor folikasit verdi kuzu

Kızlar acil yardim
19 u ve 20 yumurtlama 20 akşam catlamayi gördüm degerlendirdim 3 nisan adet tarihim bugün çok az böyle 2 damla kadar kahverengi leke gördüm az önce tekrar baktm arkası beyaz akıntı devamı yok yerlesme olabilir mi yerlesmeyse ne zaman test yapmaliym bilgisi olan var mı 6 aydır deniyorz bu ay ilk defa ovulasyon takibi yaptm

Amin canm. Catlamam olsun 3 4 gun testte yapmayacam. Ovulasyonlari yaptkca da aklimzdan cikmiyor
Ben ne yapsam aklımla oynamıyor çok rahatlık var test yapmak zevkli geliyor birde çok taktım zamanında sanırsam şimdi bir boşluk var bnde. Olmasa bile umrumda değil çünkü olmamasına alıştım her ay , ben adet olmazsam şaşırcam o şaşırmayı bekliyorum

Valla o kadar haklısın ki beyin öyle bi organmış ki resmen dalga geçiyor ya... Bu ay hayıt tohumu kullandım bide doktor folikasit verdi kuzu
Hemi de nasıl oynuyor vucudumuz tam akıllı makina gibi neyi yaşatmak istersek onu çok hızlı algılayıp oyunlar oynuyor sen bu oyunlara takılma canım testini perşembeye yap çok böyle olacaksan rahat et.

Ayyy güldürdün ya beni kendimi gördüm sende

Hemi de nasıl oynuyor vucudumuz tam akıllı makina gibi neyi yaşatmak istersek onu çok hızlı algılayıp oyunlar oynuyor sen bu oyunlara takılma canım testini perşembeye yap çok böyle olacaksan rahat et.
Ya beni rahatlatacak şey ne biliyor musun bütün belirtilerin yok olması onlar kalkarsa tamam oldu diycem

Ayyy güldürdün ya beni kendimi gördüm sende
Hepimiz böyle yollardan geçip bu kafayı da o takıntılı kafayı da yaşadığımız anlar oluyor o yüzden Zirvedeyim ama eminim bu ay bana başka belirti hatta silik test gösterir böyle daha ikna edici şeyler yapıp beni kandırmaya çalışacak ama inanmamam lazım inanmam diyemiyorum büyük konuşunca düşüyorum oyunlarının peşine

İnsallh o ay bu aydr. Masallh nisan gelmeden hayrli haberler almaya basladik bence bereketli ay. Mubarek ay mart ayi cok berektsiz gecmisti

Bende bu ay gebelik teslerimi 10lu paket olarak aldim.netten surekli eczaneye gitmeyim die ovulasyonda aldim ama adetimi bekleyecegim yapmayacagim
Ben ovulasyonla 2 gane aldm internetten. Yani bir adetime 2 gun kala bir de adetim gecerse kullanmayi dusunuyorm dayanabilirsem.

Ya beni rahatlatacak şey ne biliyor musun bütün belirtilerin yok olması onlar kalkarsa tamam oldu diycem
Canım işte ben bir hamiş kaldım hiç yoktu belirtim kuş gibiydim şimdi burada belirti yazıyorlar demek ki herkes farklı sende benim gibi düşün belirtilerin peşini bırak onların seni esir edip kafanı yormasına izin verme derim sonuç da adet ise adet bebek ise bebek gelir yaani

Cnm yerlesme olmasi yuksek adetten birkac gun once oluyor cunku ama bence bugun bekle devami gelir mi gelmez mi. Eger gelmezse yarin sabah ilk idrarla yap. Garanti olsun. Zaten varsa buyuk ihtimal cikar

Valla takıntıda bende zirvedeyimdir 1 sn bile çıkmaz mı insanın aklından bide beni doktorlar geriyo gidiyorum herşey normal git deneyin diyolar yahu kocaman kistim var bu engel diyolar ama bisey yapmıyorlar çünkü tek taraflı ama gebelik olur dediler sanki kafada bitirmek gerek sana bi tedavi uygularsak gebe kalamazsın içtiğin ilaçlardan dolayı dedi bu yüzden folik asit verdi git bol bol bebek yapin dedi e olmuyo hocam diyom olur olucak diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…