- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 29
Erken gebelik testimi yapmaliymAma daha var adete erken olmaz mı
Ya orası öyle cidden belirtilere inanmıyorum artık çünkü bu belirtileri ne zaman yapamazsam tamam oldu diyebilirim ha bu ay varsa da nasıl mutlu olurum anlatamamCanım işte ben bir hamiş kaldım hiç yoktu belirtim kuş gibiydim şimdi burada belirti yazıyorlar demek ki herkes farklısende benim gibi düşün belirtilerin peşini bırak onların seni esir edip kafanı yormasına izin verme derim sonuç da adet ise adet bebek ise bebek gelir yaani
Benm 4 gun kala kipkirmizi cikmisti cnm ilk gebeligimde. Kimisi adetten sonra gorebiliyor ancak. Deneyeceksin iste. Hcg degerin yuksekse cikar. Benim yerlesmeden 3 gun sonraydi sanrm kipkirmiziydi testim. Once yapsam cikarmis yani. Bence sen bugun bekle bakalm yarin sabah devam etmese test yap. Cikmazsa adet gununu bekleyip bir de oyle yapAma daha var adete erken olmaz mı
Ne olumsuzu yaa ben olumsuzum diyeYa sen de ne olumsuzsun ya. Olacak olacak evrene olumlu mesj gonderiyiruz. Ommmmm
Aynen simdi gelmeye baslayacak bebisNe olumsuzu yaa ben olumsuzum diyeyaptığım çocugun olmamasına sebeb mi aaaa çok ayıp gel bebeğim gel gönlüme yerden yere vurma ne olursun anan seni bekliyor al sana al olumluyum al
Hangimiz olmaz ki aah ahh birgün herşey güzel olacak çok güzelYa orası öyle cidden belirtilere inanmıyorum artık çünkü bu belirtileri ne zaman yapamazsam tamam oldu diyebilirim ha bu ay varsa da nasıl mutlu olurum anlatamam
14 Nisan ile 15 nisan arası konuşalım bunu :)))))Aynen simdi gelmeye baslayacak bebis
Canım kiste takılma o bende var diyerek o adetle gider atarsın zararı yoksa doktor zararlı görmüş olsa bunun ameliyatını yapar ama sen bu engel mı bunla olur mu fikrini sil. He şu da var hala aklında kistle alakalı şeyler varsa en iyisi başka doktorlara danışman.Valla takıntıda bende zirvedeyimdir 1 sn bile çıkmaz mı insanın aklından bide beni doktorlar geriyo gidiyorum herşey normal git deneyin diyolar yahu kocaman kistim var bu engel diyolar ama bisey yapmıyorlar çünkü tek taraflı ama gebelik olur dediler sanki kafada bitirmek gereksana bi tedavi uygularsak gebe kalamazsın içtiğin ilaçlardan dolayı dedi bu yüzden folik asit verdi git bol bol bebek yapin dedi e olmuyo hocam diyom olur olucak diyo
İnşallah canım İnşallah senin bat ne zamanHangimiz olmaz ki aah ahh birgün herşey güzel olacak çok güzel
Çok doktora gittim kendiliğinden olabilir yumurtalık rezervin hormonlar rahim sol yumurtalık vs herşey normal dediler hepside düşünmeden bebek yap dediler ayrıntılı ultrasin doktoru olur ama biraz zaman alabilir dedi cerrahi müdahale edilince de yumurtalıklar zarar görüyor ya sanırım öncelikleri doğal yolla gebelik olsunCanım kiste takılma o bende var diyerek o adetle gider atarsın zararı yoksa doktor zararlı görmüş olsa bunun ameliyatını yapar ama sen bu engel mı bunla olur mu fikrini sil. He şu da var hala aklında kistle alakalı şeyler varsa en iyisi başka doktorlara danışman.
İnşallah canım İnşallah senin bat ne zaman
Ovulasyon yapıyor musun kuzum bide şey yumurtlama olunca bat beli olacak ne demekÇok var yumurtlamadım :) 14 Nisan ve 15 Nisan arası bat ne ileri ne gerii :))) şimdi böyle deyip erkende olabilirim :) bir yumutlama olsun tam bat belli olacak aslında
Bence çok takıntılısın ve bu kadar takmazsan belki olmuştu yani kafanı çok yoruyorsun çook ağır yük altına sokuyorsun.Çok doktora gittim kendiliğinden olabilir yumurtalık rezervin hormonlar rahim sol yumurtalık vs herşey normal dediler hepside düşünmeden bebek yap dediler ayrıntılı ultrasin doktoru olur ama biraz zaman alabilir dedi cerrahi müdahale edilince de yumurtalıklar zarar görüyor ya sanırım öncelikleri doğal yolla gebelik olsun
Bu ay cidden saldım yani takvimee bile pek bakmadım olursa olur kafasına giriyorum artıkBence çok takıntılısın ve bu kadar takmazsan belki olmuştu yani kafanı çok yoruyorsun çook ağır yük altına sokuyorsun.Oysa ne yapsak faydasız
Evet yapıyorum. Şimdi 14.gün yumurtlarsam 14 gün sonra olursam 14 Nisan olacak bat ama 15.gün yumurtlarsam 14 sonra adetim 15 nisana denk gelecek :) ben kendim öyle oluyorum. Zaten 28 - 29 günde bir adet görürüm. Mesela bir kere 17.gün yumurtladım ben o zaman 14 gün sonrası 31. gün adet oldum.Ovulasyon yapıyor musun kuzum bide şey yumurtlama olunca bat beli olacak ne demek
En iyisi bu sanırsam. Naparsak yapalım olacak plan oluyor. Biz elimizden geleni yapıp bekleyelim tabi hiç takmayalım demiyorum ama abartmamız bizim için en doğrusuBu ay cidden saldım yani takvimee bile pek bakmadım olursa olur kafasına giriyorum artık
Haa anladım yumurtlamadan 14 gün sonrası adet günü olarak hesaplıyosun bende düzenli olurum 28 günde bir falan bazen 27 olurEvet yapıyorum. Şimdi 14.gün yumurtlarsam 14 gün sonra olursam 14 Nisan olacak bat ama 15.gün yumurtlarsam 14 sonra adetim 15 nisana denk gelecek :) ben kendim öyle oluyorum. Zaten 28 - 29 günde bir adet görürüm. Mesela bir kere 17.gün yumurtladım ben o zaman 14 gün sonrası 31. gün adet oldum.
Aynen ya değerlendirip geçmek gerekEn iyisi bu sanırsam. Naparsak yapalım olacak plan oluyor. Biz elimizden geleni yapıp bekleyelim tabi hiç takmayalım demiyorum ama abartmamız bizim için en doğrusu
Öyle işte ben böyle çözdüm işi hep öyle oluyorm. Bazısı çatlamadan hesap ediyor ama ben öyle hesap edince adet olmuyorum :))) bana yumrtlama mantıklı geliyor valla tam onunla ayarlı adet olmam hem kafam karışmıyor. 14 gün sonrası hep geldi adetimHaa anladım yumurtlamadan 14 gün sonrası adet günü olarak hesaplıyosun bende düzenli olurum 28 günde bir falan bazen 27 olur
Mantıklı kuzum ya hayırlısı bakalımÖyle işte ben böyle çözdüm işi hep öyle oluyorm. Bazısı çatlamadan hesap ediyor ama ben öyle hesap edince adet olmuyorum :))) bana yumrtlama mantıklı geliyor valla tam onunla ayarlı adet olmam hem kafam karışmıyor. 14 gün sonrası hep geldi adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?