Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya orası öyle cidden belirtilere inanmıyorum artık çünkü bu belirtileri ne zaman yapamazsam tamam oldu diyebilirim ha bu ay varsa da nasıl mutlu olurum anlatamam

Ama daha var adete erken olmaz mı
Benm 4 gun kala kipkirmizi cikmisti cnm ilk gebeligimde. Kimisi adetten sonra gorebiliyor ancak. Deneyeceksin iste. Hcg degerin yuksekse cikar. Benim yerlesmeden 3 gun sonraydi sanrm kipkirmiziydi testim. Once yapsam cikarmis yani. Bence sen bugun bekle bakalm yarin sabah devam etmese test yap. Cikmazsa adet gununu bekleyip bir de oyle yap

Ya sen de ne olumsuzsun ya. Olacak olacak evrene olumlu mesj gonderiyiruz. Ommmmm
Ne olumsuzu yaa ben olumsuzum diye yaptığım çocugun olmamasına sebeb mi aaaa çok ayıp gel bebeğim gel gönlüme yerden yere vurma ne olursun anan seni bekliyor al sana al olumluyum al

Ne olumsuzu yaa ben olumsuzum diye yaptığım çocugun olmamasına sebeb mi aaaa çok ayıp gel bebeğim gel gönlüme yerden yere vurma ne olursun anan seni bekliyor al sana al olumluyum al
Aynen simdi gelmeye baslayacak bebis

Canım kiste takılma o bende var diyerek o adetle gider atarsın zararı yoksa doktor zararlı görmüş olsa bunun ameliyatını yapar ama sen bu engel mı bunla olur mu fikrini sil. He şu da var hala aklında kistle alakalı şeyler varsa en iyisi başka doktorlara danışman.

Çok doktora gittim kendiliğinden olabilir yumurtalık rezervin hormonlar rahim sol yumurtalık vs herşey normal dediler hepside düşünmeden bebek yap dediler ayrıntılı ultrasin doktoru olur ama biraz zaman alabilir dedi cerrahi müdahale edilince de yumurtalıklar zarar görüyor ya sanırım öncelikleri doğal yolla gebelik olsun

Çok var yumurtlamadım :) 14 Nisan ve 15 Nisan arası bat ne ileri ne gerii :))) şimdi böyle deyip erkende olabilirim :) bir yumutlama olsun tam bat belli olacak aslında
Ovulasyon yapıyor musun kuzum bide şey yumurtlama olunca bat beli olacak ne demek

Bence çok takıntılısın ve bu kadar takmazsan belki olmuştu yani kafanı çok yoruyorsun çook ağır yük altına sokuyorsun. Oysa ne yapsak faydasız

Ovulasyon yapıyor musun kuzum bide şey yumurtlama olunca bat beli olacak ne demek
Evet yapıyorum. Şimdi 14.gün yumurtlarsam 14 gün sonra olursam 14 Nisan olacak bat ama 15.gün yumurtlarsam 14 sonra adetim 15 nisana denk gelecek :) ben kendim öyle oluyorum. Zaten 28 - 29 günde bir adet görürüm. Mesela bir kere 17.gün yumurtladım ben o zaman 14 gün sonrası 31. gün adet oldum.

Bu ay cidden saldım yani takvimee bile pek bakmadım olursa olur kafasına giriyorum artık
En iyisi bu sanırsam. Naparsak yapalım olacak plan oluyor. Biz elimizden geleni yapıp bekleyelim tabi hiç takmayalım demiyorum ama abartmamız bizim için en doğrusu

Haa anladım yumurtlamadan 14 gün sonrası adet günü olarak hesaplıyosun bende düzenli olurum 28 günde bir falan bazen 27 olur

Haa anladım yumurtlamadan 14 gün sonrası adet günü olarak hesaplıyosun bende düzenli olurum 28 günde bir falan bazen 27 olur
Öyle işte ben böyle çözdüm işi hep öyle oluyorm. Bazısı çatlamadan hesap ediyor ama ben öyle hesap edince adet olmuyorum :))) bana yumrtlama mantıklı geliyor valla tam onunla ayarlı adet olmam hem kafam karışmıyor. 14 gün sonrası hep geldi adetim

Mantıklı kuzum ya hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…