Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah... Benim de 15 nisan gözüküyor tahmini senin ilk gebelik mi olacak ?
yok canım bir kimyasal bir de kalbi durduğu için kürtajım var insan çok bunalıyor kimseye anlatamıyorsun anlattığın herkes daha gençsin olur diyor ama ben 30 yaşındayım. zaten 1 cocuk istiyorum. allahım bize o duyguyu yaşatsın inşallah

Belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor bence. Ben iki gebeliğimde de adete 10 gün kala kesin emindim gebeliğimden. Belirtilerim yumurtlamayla beraber başlıyor benim neredeyse.
Hatta diyordum ki bir insan gebe olduğunu nasıl anlamaz. Bir şekilde hissediyorsun ya da anlıyorsun.
Bu ay mesela hiç umudum yoktu çünkü asla gebe olduğumu hissetmedim belirti de yaşamadım bu ay ve zaten adet oldum.

Arkadaşlar simdi düşündüm de benim bu ay yumurtlama dönemmde T Cden koyu olmadı hiç. Aynı düzeyde koyu oldular ama T Cyi hiç geçmedi. Bu ne almama geliyor olabilir? Yumurtlama oldu ama çatlama olmadı mı ?

Merhabalar benimde 20 yumurtlama 21 çatlama
5 nisan bat ...
6 gün kaldı bu sabah normal kaset test negatif cıktı.
Erken gebelik testinide 4 gün kala yapacagim
Bakalım hayirlisi

Peki nasıl belirtiler yaşamıştın yumurtlamayla beraber kuzu

Valla o kadar haklısın ki beyin öyle bi organmış ki resmen dalga geçiyor ya... Bu ay hayıt tohumu kullandım bide doktor folikasit verdi kuzu
Nasıl kullandın kuzum bende hayıt otuna başlamayı düşünüyorum da

Canım Allah o kadar büyükki hiç beklemediğin bu anda ruh üfler karnına ve sende annelik duygusunu tadarsın inşallah üzme kendini bidaha deneyin

Canım Allah o kadar büyükki hiç beklemediğin bu anda ruh üfler karnına ve sende annelik duygusunu tadarsın inşallah üzme kendini bidaha deneyin

Malese

Maalesef canım sanırım gebelik yok şimdi internetten baktım 0.34 çıkmış adet gecikmesi olmasına rağmen bu değer bana gebelik yok dedirtti
Kaç gün gecikti canim

Ben ovulasyonla 2 gane aldm internetten. Yani bir adetime 2 gun kala bir de adetim gecerse kullanmayi dusunuyorm dayanabilirsem.
Nette cok daha uygun tanesi 2liraya geldi saka gibi eczaneden 7 liraya almisti esim en son

Malese

Maalesef canım sanırım gebelik yok şimdi internetten baktım 0.34 çıkmış adet gecikmesi olmasına rağmen bu değer bana gebelik yok dedirtti
Kaç gün gecikti can
3 gün canım yani bu gün 3. Gün hala bi leke veya kanama yok adet olacak gibi de hissetmiyorum aslında ama bu sonuç gebelik ihtimalini iyice sildi aklımdan
Canım idrar testi yaptinmi

Bide idrar testiyle takip et bence
Sabah ilk idrarla yapmıştım negatif çıkmıştı canım kanda çıkar belki dedim o da yok yani adet gecikmesinden sonra bu değerle gebeliği olan arkadaşlar var mı bilmiyorumm ilk gebeliğimde bat dan bir kaç gün önce çok daha yuksek değerlerle öğrenmiştimm

Çok geçmiş olsun canım,başın sağ olsun.. Benim de 4 yaşında bir kızım var ve geçtiğimiz ocak ayında da kimyasal gebelik geçirdim ama neyseki kürtaja gerek kalmadı, 5 haftalıkken kendi kendime düşürdüm...diğer bebişin kalbinin neden durduğu araştırıldı mı ? Umarım en yakın zamanda yavrunu kucağına alırsın canım

Merhabalar benimde 20 yumurtlama 21 çatlama
5 nisan bat ...
6 gün kaldı bu sabah normal kaset test negatif cıktı.
Erken gebelik testinide 4 gün kala yapacagim
Bakalım hayirlisi
Tarihlerimiz aynı. Bat 3 Nisan. Test sonucunu merak ediyorum. Test yapmaya cesaret edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…