Hahay14 Nisan ile 15 nisan arası konuşalım bunu :)))))
yok canım bir kimyasal bir de kalbi durduğu için kürtajım varAmin canım inşallah...Benim de 15 nisan gözüküyor tahmini senin ilk gebelik mi olacak ?
14. Ve 15.pik olmuştu geçen ay :)) Bugün 14.gün test yapmadım 4 gibi yapıcam durum ney bakalım :))Hahaysen yumrtladn mi ne durumdasin. Benm daha 3 gun var normale gore
Hadi bakalm insallh ovulasyon baslamistr en azindan o asamayi gec14. Ve 15.pik olmuştu geçen ay :)) Bugün 14.gün test yapmadım 4 gibi yapıcam durum ney bakalım :))
Naptın cnm aldinmi sonucunu ins gebesindir.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canim benim , bende bu sabah kan verdim 2 buçuk gibi çıkacak sonuç bakalım hayırlısı
Peki nasıl belirtiler yaşamıştın yumurtlamayla beraber kuzuBelirtiler kişiden kişiye göre değişiyor bence. Ben iki gebeliğimde de adete 10 gün kala kesin emindim gebeliğimden. Belirtilerim yumurtlamayla beraber başlıyor benim neredeyse.
Hatta diyordum ki bir insan gebe olduğunu nasıl anlamaz. Bir şekilde hissediyorsun ya da anlıyorsun.
Bu ay mesela hiç umudum yoktu çünkü asla gebe olduğumu hissetmedim belirti de yaşamadım bu ay ve zaten adet oldum.
Maalesef canım sanırım gebelik yok şimdi internetten baktım 0.34 çıkmışNaptın cnm aldinmi sonucunu ins gebesindir.
Nasıl kullandın kuzum bende hayıt otuna başlamayı düşünüyorum daValla o kadar haklısın ki beyin öyle bi organmış ki resmen dalga geçiyor ya...Bu ay hayıt tohumu kullandım bide doktor folikasit verdi kuzu
Canım Allah o kadar büyükki hiç beklemediğin bu anda ruh üfler karnına ve sende annelik duygusunu tadarsın inşallahüzme kendini bidaha deneyin
Canım Allah o kadar büyükki hiç beklemediğin bu anda ruh üfler karnına ve sende annelik duygusunu tadarsın inşallahüzme kendini bidaha deneyin
Kaç gün gecikti canimMalese
Maalesef canım sanırım gebelik yok şimdi internetten baktım 0.34 çıkmışadet gecikmesi olmasına rağmen bu değer bana gebelik yok dedirtti
3 gün canım yani bu gün 3. Gün hala bi leke veya kanama yokKaç gün gecikti canim
Nette cok daha uygun tanesi 2liraya geldi saka gibi eczaneden 7 liraya almisti esim en sonBen ovulasyonla 2 gane aldm internetten. Yani bir adetime 2 gun kala bir de adetim gecerse kullanmayi dusunuyorm dayanabilirsem.
Kaç gün gecikti canMalese
Maalesef canım sanırım gebelik yok şimdi internetten baktım 0.34 çıkmışadet gecikmesi olmasına rağmen bu değer bana gebelik yok dedirtti
Canım idrar testi yaptinmi3 gün canım yani bu gün 3. Gün hala bi leke veya kanama yokadet olacak gibi de hissetmiyorum aslında ama bu sonuç gebelik ihtimalini iyice sildi aklımdan
3 gün canım yani bu gün 3. Gün hala bi leke veya kanama yokadet olacak gibi de hissetmiyorum aslında ama bu sonuç gebelik ihtimalini iyice sildi aklımdan
Sabah ilk idrarla yapmıştım negatif çıkmıştı canım kanda çıkar belki dedim o da yok yani adet gecikmesinden sonra bu değerle gebeliği olan arkadaşlar var mı bilmiyorumm ilk gebeliğimde bat dan bir kaç gün önce çok daha yuksek değerlerle öğrenmiştimmBide idrar testiyle takip et bence
Çok geçmiş olsun canım,başın sağ olsun..yok canım bir kimyasal bir de kalbi durduğu için kürtajım varinsan çok bunalıyor kimseye anlatamıyorsun anlattığın herkes daha gençsin olur diyor ama ben 30 yaşındayım. zaten 1 cocuk istiyorum. allahım bize o duyguyu yaşatsın inşallah
Tarihlerimiz aynı. Bat 3 Nisan. Test sonucunu merak ediyorum. Test yapmaya cesaret edemiyorum.Merhabalar benimde 20 yumurtlama 21 çatlama
5 nisan bat ...
6 gün kaldı bu sabah normal kaset test negatif cıktı.
Erken gebelik testinide 4 gün kala yapacagim
Bakalım hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?