Benimde bat 2 Nisan ovulasyon aynı, bende test yapamadım ama yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum.. negatif görmekten korkuyoruz galiba aslında alıştım sanıyorsun ama yine de korkuyorsun ya galibaTarihlerimiz aynı. Bat 3 Nisan. Test sonucunu merak ediyorum. Test yapmaya cesaret edemiyorum.
Tabi canm nette uygundr. Gerci esim saolsun yetinmeyip bana binbr cesit erken gebelk testleri aliyor bu ay zaptederm insallhNette cok daha uygun tanesi 2liraya geldi saka gibi eczaneden 7 liraya almisti esim en son
Aynı şekilde benim de regl olacakmışım gibi sağdan soldan sancı giriyorBenimde bat 2 Nisan ovulasyon aynı, bende test yapamadım ama yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum.. negatif görmekten korkuyoruz galiba aslında alıştım sanıyorsun ama yine de korkuyorsun ya galiba
Uzulme arkadaşım herşeyde vardır bı hayır. Umudu kesmek yok ins olur en kısa zamanda. Acaba niye geciktin ki ilaç faln kullanmismiydinMalese
Maalesef canım sanırım gebelik yok şimdi internetten baktım 0.34 çıkmışadet gecikmesi olmasına rağmen bu değer bana gebelik yok dedirtti
Benimde bat 2 Nisan ovulasyon aynı, bende test yapamadım ama yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum.. negatif görmekten korkuyoruz galiba aslında alıştım sanıyorsun ama yine de korkuyorsun ya galiba
Tarihlerimiz aynı. Bat 3 Nisan. Test sonucunu merak ediyorum. Test yapmaya cesaret edemiyorum.
Seninle o kadar aynı şeyleri yaşamışız kiyok canım bir kimyasal bir de kalbi durduğu için kürtajım varinsan çok bunalıyor kimseye anlatamıyorsun anlattığın herkes daha gençsin olur diyor ama ben 30 yaşındayım. zaten 1 cocuk istiyorum. allahım bize o duyguyu yaşatsın inşallah
Benim yumurtlama zamanı kasık, bel ve bacak ağrılarım olur. Gebeliğimde yumurtlama ağrılarım hiç geçmedi mesela. Adet gününe kadar devam ederdi. Adet günü yaklaşırken ani hareketlerde ya da öksürüp hapşururken falan kasık batmalarım olurdu. Göğüslerim şişer ucunda hassasiyet olurdu yine bat a yakın ve koku hassasiyeti yaşardım. Ama en önemlisi de hissederdim hamile olduğumu.Peki nasıl belirtiler yaşamıştın yumurtlamayla beraber kuzu
Bence pik kisa kalip catlamasi iyi onda da cok sıkı takip yapman onemli cunku catlama olayini kacirmaman içinYani pik uzun kalıp çatlaması mı yada pikin erken çatlaması mı iyi manasında?
Cnm pik olduğunda sıkı takip kaçırma yumu ya aslinda cnm rabbim ol derse her turlu sekilde olur bizim gelinimiz ilk hamilelikte cok zor kaldi ikincide hic bosalma falan olmadan hamile kaldi ve ogrendiginde 3 aylik di rabbim ol dedikten sonra bir damlayla bile kaliriz rabbim isteyen herkese nasip etsin sana da ikiz bir bebis versinŞimdi sizin bilgilerde pekişti aklımda bugün pik olur diye düşünüyorum testimi yapacağım. Allah nasip ede aslında olması bu kadar zor olacak birşey değilde zorluyor kimimizi inşlh sizinde hakkınızda güzel şeyler olur tşkr ediyorm bazen insan emin olmak için bile bildiğinin pekişmesine fikir olması iyi oluyor valla.
Epey pahalı tutmama ihtimali de var tekrar yaptırdığınızda yine mi 20 bin istiyorlar20 bine yakın tuttu canım hayırlısı bekliyorum bakalim
Folik asit kullanıyorum sadece , niye gecikti bi anlasamm hani ya adet olsam yada test pozitif çıksaydı diyorum ama ikisi de yok anlamsızUzulme arkadaşım herşeyde vardır bı hayır. Umudu kesmek yok ins olur en kısa zamanda. Acaba niye geciktin ki ilaç faln kullanmismiydin
17 marti sayacaksin cnm testi yaptigin zaman suyu az iceceksin yani idrarini yaptin ya yarim bardak su icip 3 saat sonra yapacaksin o arada sulu birsey yeme içme test ozaman doğru gösteriyor cok su ictigin zaman test herzaman silik gosterir.iste cnm.stres engeliyor gebe kalmayi ilkte kafa rahat oluyor olmaz diye düşünüyorsun ama ikincide daha bilginisin arastirmaya giriyorsun okuyorsun falan o yuzden stres oluyorsun bu da direk seni etkiliyor rabbim gonlune gore versin bu ay isteyen herkese güzellik getirsinzaten birden fazla yumurtlama olsa da sadece bir tanesi döllenebilir evet de işte acaba iki kere mi yumurtlayacağım demek istedim çünkü normalde bugün ya da yarın pik olması gerekiyordu ( 17 mart sabah 2.30 da adet oldum , 16 sını mı 17 sini mi sat alayım bilemediğimden pik günümde emin değilim ) suyu çok mu içmek gerekiyor gün içinde onu mu demek istediniz ? 2 lt’ye yakın su içiyorum, ilk defa yapıyorum ovu test, ilkinde tek atışta olmuştu böyle testlere gerek kalmamıştım, şu an kafam karışık gerçi sağlıklı bir çift pik zamanında cinsellik yaşasa da gebelik oluşma oranı %20 imiş, bir makalede okudum
Canım hakkında hayırlısı olsun üzme kendini bidaha denersinizSabah ilk idrarla yapmıştım negatif çıkmıştı canım kanda çıkar belki dedim o da yok yani adet gecikmesinden sonra bu değerle gebeliği olan arkadaşlar var mı bilmiyorumm ilk gebeliğimde bat dan bir kaç gün önce çok daha yuksek değerlerle öğrenmiştimm
Adetim olunca başladım yumurtlama zamanı bıraktım canım kaynamış suyu bi bardağa aldım üzerine bi tatlı kaşığı hayıt tohumu attım 10 dk demlemeye bıraktım süzdum ve soğumadan içtim inşallah vesile olur bu ayNasıl kullandın kuzum bende hayıt otuna başlamayı düşünüyorum da
Nasıl hissederdin peki ben rahmimin üzerine elimi koyunca bi yumru hissediyorum bi şişlik var gibi geliyoBenim yumurtlama zamanı kasık, bel ve bacak ağrılarım olur. Gebeliğimde yumurtlama ağrılarım hiç geçmedi mesela. Adet gününe kadar devam ederdi. Adet günü yaklaşırken ani hareketlerde ya da öksürüp hapşururken falan kasık batmalarım olurdu. Göğüslerim şişer ucunda hassasiyet olurdu yine bat a yakın ve koku hassasiyeti yaşardım. Ama en önemlisi de hissederdim hamile olduğumu.
Teşekkür ederim canım hayırlısı bakalımm zaman ne gösterecekCanım hakkında hayırlısı olsun üzme kendini bidaha denersiniz
haklısıın canım beklemek zor. ovülasonla takip ediyorum bu ay. inşallah bizlerde o güzel haberleri verebiliriz :)Seninle o kadar aynı şeyleri yaşamışız kine kadar zor zamanlardı beklemekde
Bu ay baya arkdsin geckti adeti 4 gun falan mevsimselde olabilir.Folik asit kullanıyorum sadece , niye gecikti bi anlasamm hani ya adet olsam yada test pozitif çıksaydı diyorum ama ikisi de yok anlamsız
Bakalım hayırlısı canım sadece 0.34 düşündürdü acaba yükseliş olur mu diyeBu ay baya arkdsin geckti adeti 4 gun falan mevsimselde olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?