İnsallh olur ya. Gerci benm arkds regli 4 gun gecince idrarda negatif çıkmıştı kanda ogrenmisti. İnsllah benis vardir cnmBakalım hayırlısı canım sadece 0.34 düşündürdü acaba yükseliş olur mu diye
Canım o bence yumurtlamayla alakalı geç yumurtlama olduysa adetten baya Bi sonra belli oluyorİnsallh olur ya. Gerci benm arkds regli 4 gun gecince idrarda negatif çıkmıştı kanda ogrenmisti. İnsllah benis vardir cnm
Benim bat günümde yumurtlamam oldu ne zaman belli olur acabaCanım o bence yumurtlamayla alakalı geç yumurtlama olduysa adetten baya Bi sonra belli oluyor
İnşallah canımm ama ben sabah kan verdim doktor yok gebelik dedi arkadaşının kan sonucu neydi hatırlıyor musun ?İnsallh olur ya. Gerci benm arkds regli 4 gun gecince idrarda negatif çıkmıştı kanda ogrenmisti. İnsllah benis vardir cnm
Yumurtlamadan 11. 12 gün sonraBenim bat günümde yumurtlamam oldu ne zaman belli olur acaba
Dondurulmuş embriyo yoksa tutar canım benim yok mesela ben bir süre beklicemEpey pahalı tutmama ihtimali de var tekrar yaptırdığınızda yine mi 20 bin istiyorlar
Hayırlısı gülüm :)))Hadi bakalm insallh ovulasyon baslamistr en azindan o asamayi gec
Yumurtlamadan 10 gün geçti çatlamadan 8 gün.. haftasonuna kadar test yapmayı düşünmüyorum hasta oöacak gibi belirtiler oldu geçti ama hasta olmadımYumurtlamadan 11. 12 gün sonra
Amin inşallah. Çok sıkı takip ediyorm yumurtlama zamanı özellikle günde 2 kere yapıyorum bazen üç :))) yani kaçamaz benden :)))Bence pik kisa kalip catlamasi iyi onda da cok sıkı takip yapman onemli cunku catlama olayini kacirmaman için
Cnm pik olduğunda sıkı takip kaçırma yumu ya aslinda cnm rabbim ol derse her turlu sekilde olur bizim gelinimiz ilk hamilelikte cok zor kaldi ikincide hic bosalma falan olmadan hamile kaldi ve ogrendiginde 3 aylik di rabbim ol dedikten sonra bir damlayla bile kaliriz rabbim isteyen herkese nasip etsin sana da ikiz bir bebis versin
Senin bat ne zaman? Bende olacak gibi hissediyorum bi yandan ama yarın yapıcam test almıştım zaten en azından adeti beklerim rahatça üzüntülü olsa daaaAynı şekilde benim de regl olacakmışım gibi sağdan soldan sancı giriyor
Ayağıma sıcak su torbası koydum. Bir ay geçti son iki gündür stres yapıyorum.
Bat yakın olanlar test yaparsa ben de belki denerim.
Gelip buraya ağlamam inşallahHaber verin bizedeeee
Çatlamayı baz alman lazım canım. Bugun 8 ise perşembe veya cuma yapabilirsin bende perşembe yapıcam hayırlısıYumurtlamadan 10 gün geçti çatlamadan 8 gün.. haftasonuna kadar test yapmayı düşünmüyorum hasta oöacak gibi belirtiler oldu geçti ama hasta olmadım
Bat 3 Nisan. Sanki regl olacakmışım gibi sancım var. Senin ne zaman? Test sonucuna benide etiketler misin?Senin bat ne zaman? Bende olacak gibi hissediyorum bi yandan ama yarın yapıcam test almıştım zaten en azından adeti beklerim rahatça üzüntülü olsa daaa
Çok takmamaya çalış biliyorum zor ama taktigimz zamn etkileniyor adet gunleri. Belki mevsimsel bı gecikmedir. Benim adetlerim çok düzenlidir geçen sene 20 gün gecikme olmuştu. Hiç bı problem çıkmadı mevsimsel olabilir dedi doktor.Folik asit kullanıyorum sadece , niye gecikti bi anlasamm hani ya adet olsam yada test pozitif çıksaydı diyorum ama ikisi de yok anlamsız
Kuzum sağol int araştırması yapayım da alayım biran önceCanım ben netten çok test kullandım sürelab laboquick certain ama en çok sürelabı begendim herkes farklı düşünebilir. Zaten hepsi iş görüyor genelde o sebeble ben surelab öneririm gittigidıyo dan aldım oradan alabilirsin
17 marti sayacaksin cnm testi yaptigin zaman suyu az iceceksin yani idrarini yaptin ya yarim bardak su icip 3 saat sonra yapacaksin o arada sulu birsey yeme içme test ozaman doğru gösteriyor cok su ictigin zaman test herzaman silik gosterir.iste cnm.stres engeliyor gebe kalmayi ilkte kafa rahat oluyor olmaz diye düşünüyorsun ama ikincide daha bilginisin arastirmaya giriyorsun okuyorsun falan o yuzden stres oluyorsun bu da direk seni etkiliyor rabbim gonlune gore versin bu ay isteyen herkese güzellik getirsin
İnşAllah kuzum benim de eğer gebelik olmazsa denicem bu ay hayıt tohumu nu pko var bende iyi geliyormuş diye duydum bat ne zaman senin test yaptın mı hiçAdetim olunca başladım yumurtlama zamanı bıraktım canım kaynamış suyu bi bardağa aldım üzerine bi tatlı kaşığı hayıt tohumu attım 10 dk demlemeye bıraktım süzdum ve soğumadan içtim inşallah vesile olur bu ay
Bencede denemelisin ki inşallah denemene gerek kalmaz kuzum adeti falan düzenliyor muş pko için iyi sanırım...Ben test yapmadım daha 4 nisan da hafiften sancim oluyo geciyo anlam veremiyorum adet mi gebelik miİnşAllah kuzum benim de eğer gebelik olmazsa denicem bu ay hayıt tohumu nu pko var bende iyi geliyormuş diye duydum bat ne zaman senin test yaptın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?