Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallh olur ya. Gerci benm arkds regli 4 gun gecince idrarda negatif çıkmıştı kanda ogrenmisti. İnsllah benis vardir cnm
Canım o bence yumurtlamayla alakalı geç yumurtlama olduysa adetten baya Bi sonra belli oluyor

Amin inşallah. Çok sıkı takip ediyorm yumurtlama zamanı özellikle günde 2 kere yapıyorum bazen üç :))) yani kaçamaz benden :)))

Senin bat ne zaman? Bende olacak gibi hissediyorum bi yandan ama yarın yapıcam test almıştım zaten en azından adeti beklerim rahatça üzüntülü olsa daaa

Yumurtlamadan 10 gün geçti çatlamadan 8 gün.. haftasonuna kadar test yapmayı düşünmüyorum hasta oöacak gibi belirtiler oldu geçti ama hasta olmadım
Çatlamayı baz alman lazım canım. Bugun 8 ise perşembe veya cuma yapabilirsin bende perşembe yapıcam hayırlısı

Senin bat ne zaman? Bende olacak gibi hissediyorum bi yandan ama yarın yapıcam test almıştım zaten en azından adeti beklerim rahatça üzüntülü olsa daaa
Bat 3 Nisan. Sanki regl olacakmışım gibi sancım var. Senin ne zaman? Test sonucuna benide etiketler misin?

Folik asit kullanıyorum sadece , niye gecikti bi anlasamm hani ya adet olsam yada test pozitif çıksaydı diyorum ama ikisi de yok anlamsız
Çok takmamaya çalış biliyorum zor ama taktigimz zamn etkileniyor adet gunleri. Belki mevsimsel bı gecikmedir. Benim adetlerim çok düzenlidir geçen sene 20 gün gecikme olmuştu. Hiç bı problem çıkmadı mevsimsel olabilir dedi doktor.

Kuzum sağol int araştırması yapayım da alayım biran önce

Amin canım benim inşallah....su olayını hiç bilmiyordum , şaşırdım... çok teşekkürler bilgi verdiğin için... Hakkımızda hayırlısı olsun

Kizlar iki gün sonra regli bitecek ve ben tekrar çalışmalara başlayacaktım. Ama bugün 20 lik diş ağrısı çekiyorum doktora gitmem lazım büyük ihtimal cerrahi müdahale gerekecek çünkü yan yatmış dişim. Off napcami bilemedim çalışmalara ara verip önce dış tedavisimi olsam... İlçede yaşıyorum merkeze gitmemiz tedavi süreci derken baya vakit geçecek çok üzgünümm ya. Hamileyken diş tedavisi olmuyor degilmi

İnşAllah kuzum benim de eğer gebelik olmazsa denicem bu ay hayıt tohumu nu pko var bende iyi geliyormuş diye duydum bat ne zaman senin test yaptın mı hiç

İnşAllah kuzum benim de eğer gebelik olmazsa denicem bu ay hayıt tohumu nu pko var bende iyi geliyormuş diye duydum bat ne zaman senin test yaptın mı hiç
Bencede denemelisin ki inşallah denemene gerek kalmaz kuzum adeti falan düzenliyor muş pko için iyi sanırım...Ben test yapmadım daha 4 nisan da hafiften sancim oluyo geciyo anlam veremiyorum adet mi gebelik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…