Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kzlar aranızda çaksır suyu kullanan var mı adet olursam alıp denemeyi düşünüyorum da faydası var diye duydum

Kızlar doktorum yumurta çatlatma hapı kullanacağımı söyledi diğer ay , kullanan var mı bilgilerinizi paylaşabilir misiniz

Folik asit kullanıyorum sadece , niye gecikti bi anlasamm hani ya adet olsam yada test pozitif çıksaydı diyorum ama ikisi de yok anlamsız
Psikolojik olarak regl olmuyorsun bence canm ya
Şimdi hamile olmadığından emin oldun ya gelir yarın falan. Belki yumurtalik kistin vardır o 3-4 gün geciktirebiliyor benim öyle oluyor

Kızlar selam
Yumurtlama 19 mart çatlama 21 mart bat 4 nisan, bugün sabah dayanamadım kaset test yaptım negatif çıktı. Erken gebelik testimde var ama kullanmak istemedim nedense. Biraz bel ağrım birazda göğüs hassasiyetim var bunun dışında değişik birşey hissetmiyorum vcdumda Erken daha test yapma diyenlere selam olsun erkenmiş sanırım ya da birşey yok Bekliyp göriciiiiiiz. Bir de bu ay olmazsa polen arı sütü bal karışımını kullanmak istiyorum kullanan varmı acaba?

Kızlarrr sizce 22 martta pik olmuş olabilir mi? O gün test yapmamıştım

Kızlar adetime 4 gün kaldı kan verdim bugün değerim 201.54 çıktı değer iyi dime düşük yaptığım gebelikte kan değerlerine hiç baktirmamistim direk kalp atislaarini duymuştum geç öğrenmiştim. daha önce gebelik yaşayan anneler kan değeri iyimi sizce. Yaptığım gebelik testlerinide ekliyecegim

Eklentiler

• inCollage_20210330_113846251.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 75
Laboquick var bende , nesinden memnun kalmadın canım, doğru sonuç vermiyor mu, yanılma payı mı var ? Yusra-61
Hayır yanılma payı olduğu için demedim canım ben arasında yazdıklarım en çok surelab beğendim. Laboquick çok iyi diyeceğim test değil bana göre. Biraz yanılttı beni ilk yaptığım test bilinçsizliğime geldi diyebilirm kullanırken zorlandı

Psikolojik olarak regl olmuyorsun bence canm ya
Şimdi hamile olmadığından emin oldun ya gelir yarın falan. Belki yumurtalik kistin vardır o 3-4 gün geciktirebiliyor benim öyle oluyor
Bakalım canım beklemekten başka çare yok bir kaç gün içinde regl olurum inşallah

Merhaba hanımlar 6bgun once ovulasyon testimde pik görmüstum ertesi gün catlama da gordum ondan sonra test yapmamistim dun tekrar yapmak istedim t cizgisi koyu cikti bugun tekrar yaptim nerdeyse ayni renk olmak uzere 2. Yumurtlama mi yoksa gebelik olusumunda da boyle oluyor mu heveslenmekte istemiyorum ama daha once yaptigim testlerde yumurtlamadan sonra silik ckiyodu hep

Eklentiler

• 20210330_124239.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…