Tamam canım etiketlerim. Benim de aynı arada sancı girip cıkıyorBat 3 Nisan. Sanki regl olacakmışım gibi sancım var. Senin ne zaman? Test sonucuna benide etiketler misin?
Sanki hafif kahverengi lekelenme başladıTamam canım etiketlerim. Benim de aynı arada sancı girip cıkıyor
Bnde almak istyrm eğer bilgi alırsanız beni de etiketlermsnzKzlar aranızda çaksır suyu kullanan var mı adet olursam alıp denemeyi düşünüyorum da faydası var diye duydum
BEN BU AY BAŞLADIM ÇAKŞIRA. AKZER MARKA KULLANIYORUM .Bnde almak istyrm eğer bilgi alırsanız beni de etiketlermsnz
Psikolojik olarak regl olmuyorsun bence canm yaFolik asit kullanıyorum sadece , niye gecikti bi anlasamm hani ya adet olsam yada test pozitif çıksaydı diyorum ama ikisi de yok anlamsız
Hangi ilaç Dr adını söyledi mi canımKızlar doktorum yumurta çatlatma hapı kullanacağımı söyledi diğer ay , kullanan var mı bilgilerinizi paylaşabilir misiniz
Ne demek al bakalımKuzum sağol int araştırması yapayım da alayım biran önce
Deniycemmm yanı takmamayı unutmaya çalışcam bakalımÇok takmamaya çalış biliyorum zor ama taktigimz zamn etkileniyor adet gunleri. Belki mevsimsel bı gecikmedir. Benim adetlerim çok düzenlidir geçen sene 20 gün gecikme olmuştu. Hiç bı problem çıkmadı mevsimsel olabilir dedi doktor.
Hayır yanılma payı olduğu için demedim canım ben arasında yazdıklarım en çok surelab beğendim. Laboquick çok iyi diyeceğim test değil bana göre. Biraz yanılttı beni ilk yaptığım test bilinçsizliğime geldi diyebilirm kullanırken zorlandıLaboquick var bende , nesinden memnun kalmadın canım, doğru sonuç vermiyor mu, yanılma payı mı var ?Yusra-61
Bakalım canım beklemekten başka çare yok bir kaç gün içinde regl olurum inşallahPsikolojik olarak regl olmuyorsun bence canm ya
Şimdi hamile olmadığından emin oldun ya gelir yarın falan. Belki yumurtalik kistin vardır o 3-4 gün geciktirebiliyor benim öyle oluyor
22 mart adetinin kaçıncı günüydü
Ama erken değil mi canım adetin düzensiz mi? Belki yerleşmedir keşke olsaaSanki hafif kahverengi lekelenme başladı
Olur bende forumlardan bakıyorum zatenBnde almak istyrm eğer bilgi alırsanız beni de etiketlermsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?