- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
Bence güzel koyulaşmış değerinde iyi bence ama tabi artış önemli daha çokKızlar adetime 4 gün kaldı kan verdim bugün değerim 201.54 çıktı değer iyi dime düşük yaptığım gebelikte kan değerlerine hiç baktirmamistim direk kalp atislaarini duymuştum geç öğrenmiştim. daha önce gebelik yaşayan anneler kan değeri iyimi sizce. Yaptığım gebelik testlerinide ekliyecegim
Nerden aldın canım? Adet bitiminden yumurtlamaya kadar değil mi?BEN BU AY BAŞLADIM ÇAKŞIRA. AKZER MARKA KULLANIYORUM .Zenna . ciddi fark var kasıklarımda hareketlenme oldu .adetim biteli bugün 3.günüm.
Bende takip ettim şimdi beklemedeyim inşallah isteyen herkes güzel haberleri alır bu ayhaklısıın canım beklemek zor. ovülasonla takip ediyorum bu ay. inşallah bizlerde o güzel haberleri verebiliriz :)
Bence değerin iyi cnm testlerde koyulaşama var hayirli olsun gebeliginKızlar adetime 4 gün kaldı kan verdim bugün değerim 201.54 çıktı değer iyi dime düşük yaptığım gebelikte kan değerlerine hiç baktirmamistim direk kalp atislaarini duymuştum geç öğrenmiştim. daha önce gebelik yaşayan anneler kan değeri iyimi sizce. Yaptığım gebelik testlerinide ekliyecegim
Tebrikler maşallah çok erken öğrenmişsiniz, Siz ovülasyon takibi yapmışmıydınız, erkenmi yumurtlama oldu acaba, hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsinKızlar adetime 4 gün kaldı kan verdim bugün değerim 201.54 çıktı değer iyi dime düşük yaptığım gebelikte kan değerlerine hiç baktirmamistim direk kalp atislaarini duymuştum geç öğrenmiştim. daha önce gebelik yaşayan anneler kan değeri iyimi sizce. Yaptığım gebelik testlerinide ekliyecegim
Hayırlısı olsun canımKızlar adetime 4 gün kaldı kan verdim bugün değerim 201.54 çıktı değer iyi dime düşük yaptığım gebelikte kan değerlerine hiç baktirmamistim direk kalp atislaarini duymuştum geç öğrenmiştim. daha önce gebelik yaşayan anneler kan değeri iyimi sizce. Yaptığım gebelik testlerinide ekliyecegim
En doğru kararı doktor verir tabiki.. biz 1 yıldır istiyorduk, amh düşük tek tüpüm tıkalı, ben 35 eşim 42...Benim ilk aşılamam canım. Bilmiyorum ki tüp ne zaman çıkar.
bende aldım bugun elıme ulastı erken yumurtlama oluyor benım içip içmemekte karasızım ne yapsam sence ?adetım dun bıttıBEN BU AY BAŞLADIM ÇAKŞIRA. AKZER MARKA KULLANIYORUM .Zenna . ciddi fark var kasıklarımda hareketlenme oldu .adetim biteli bugün 3.günüm.
Üç aydır arı sütü bal polen karışımı yiyorum. Şu ana kadar negatif. Belki sende etki eder.Kızlar selam
Yumurtlama 19 mart çatlama 21 mart bat 4 nisan, bugün sabah dayanamadım kaset test yaptım negatif çıktı. Erken gebelik testimde var ama kullanmak istemedim nedense. Biraz bel ağrım birazda göğüs hassasiyetim var bunun dışında değişik birşey hissetmiyorum vcdumdaErken daha test yapma diyenlere selam olsun erkenmiş sanırım ya da birşey yok Bekliyp göriciiiiiiz. Bir de bu ay olmazsa polen arı sütü bal karışımını kullanmak istiyorum kullanan varmı acaba?
Kızlar eyer hormonlarınız normalse önce bi kere deneyin gebelik tutmazsa sonra başlayın kürlere bende testere dişli aslan pençesi aldım ama bu ay gebelik tutmazsa ondan sonra basliycambende aldım bugun elıme ulastı erken yumurtlama oluyor benım içip içmemekte karasızım ne yapsam sence ?adetım dun bıttı
Canım iyice araştır bende yeni yeni öğrendim yumurtlama öncesi kullanıyor herkes ovu testi kullanıyorsan yumurtlama olunca bırak istersenbende aldım bugun elıme ulastı erken yumurtlama oluyor benım içip içmemekte karasızım ne yapsam sence ?adetım dun bıttı
Ay hadi inşallah valla yakıyı takmadan önce kahverengi leke geldi yakıyı taktım bugünde leke geldi bakalım hayırlısıŞuralarda köşelerde beklerim güzel haberini yakı bandı vesilesiyle :))))
11. Gündü22 mart adetinin kaçıncı günüydü
Merhaba çok teşekkür ederim inşallah hepinizin mutlu haberlerini alırız tek tek evet ben ovulasyon takibi yaptım sat 5 mart 17.mart pik yaptıTebrikler maşallah çok erken öğrenmişsiniz, Siz ovülasyon takibi yapmışmıydınız, erkenmi yumurtlama oldu acaba, hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?