Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence güzel koyulaşmış değerinde iyi bence ama tabi artış önemli daha çok

Bence değerin iyi cnm testlerde koyulaşama var hayirli olsun gebeligin

Tebrikler maşallah çok erken öğrenmişsiniz, Siz ovülasyon takibi yapmışmıydınız, erkenmi yumurtlama oldu acaba, hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin

Hayırlısı olsun canım

Üç aydır arı sütü bal polen karışımı yiyorum. Şu ana kadar negatif. Belki sende etki eder.

bende aldım bugun elıme ulastı erken yumurtlama oluyor benım içip içmemekte karasızım ne yapsam sence ?adetım dun bıttı
Kızlar eyer hormonlarınız normalse önce bi kere deneyin gebelik tutmazsa sonra başlayın kürlere bende testere dişli aslan pençesi aldım ama bu ay gebelik tutmazsa ondan sonra basliycam

Kızlar kocislerinize bol bol e vitamini içeren gıdalar yedirin çiğ kuruyemislerde cok var e vitamini erkeklerin sperm kalitesini artiiriyormus

bende aldım bugun elıme ulastı erken yumurtlama oluyor benım içip içmemekte karasızım ne yapsam sence ?adetım dun bıttı
Canım iyice araştır bende yeni yeni öğrendim yumurtlama öncesi kullanıyor herkes ovu testi kullanıyorsan yumurtlama olunca bırak istersen

Benim doktorumn biri adetten sonraki 11 ila 17. Günlerde gebelik şansı daha yüksek demişti kızlar unuttum söylemek istedim... birde bu göbekten rahme doğru bi çizgi gören var mı arkadaşlar

Tebrikler maşallah çok erken öğrenmişsiniz, Siz ovülasyon takibi yapmışmıydınız, erkenmi yumurtlama oldu acaba, hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin
Merhaba çok teşekkür ederim inşallah hepinizin mutlu haberlerini alırız tek tek evet ben ovulasyon takibi yaptım sat 5 mart 17.mart pik yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…