Teşekkür ederimHayırlısı olsun canım
Canım hayırli olsun değerin yüksekliği değil düzenli artması önemli olan. Ben ilk hamileligimde ilk olcturdugumde 57ydi. Kafana takmaKızlar adetime 4 gün kaldı kan verdim bugün değerim 201.54 çıktı değer iyi dime düşük yaptığım gebelikte kan değerlerine hiç baktirmamistim direk kalp atislaarini duymuştum geç öğrenmiştim. daha önce gebelik yaşayan anneler kan değeri iyimi sizce. Yaptığım gebelik testlerinide ekliyecegim
O hamileligin 3. Ayından sonra çıkıyor bazı kadınlarda hemen çıkmıyor canımBenim doktorumn biri adetten sonraki 11 ila 17. Günlerde gebelik şansı daha yüksek demişti kızlar unuttum söylemek istedim... birde bu göbekten rahme doğru bi çizgi gören var mı arkadaşlar
Bence değeriniz gayet iyi maşallahKızlar adetime 4 gün kaldı kan verdim bugün değerim 201.54 çıktı değer iyi dime düşük yaptığım gebelikte kan değerlerine hiç baktirmamistim direk kalp atislaarini duymuştum geç öğrenmiştim. daha önce gebelik yaşayan anneler kan değeri iyimi sizce. Yaptığım gebelik testlerinide ekliyecegim
Cnm zaten testlerden de belli hcg degerin yukseliyor. Degerin iyi adet gunu 1000 lerde falan oluyor zaten.Kızlar adetime 4 gün kaldı kan verdim bugün değerim 201.54 çıktı değer iyi dime düşük yaptığım gebelikte kan değerlerine hiç baktirmamistim direk kalp atislaarini duymuştum geç öğrenmiştim. daha önce gebelik yaşayan anneler kan değeri iyimi sizce. Yaptığım gebelik testlerinide ekliyecegim
Anladım canım ilk testi 27inde yapmışsın sanırım, pikten 10 gün sonra çıkmış,Merhaba çok teşekkür ederim inşallah hepinizin mutlu haberlerini alırız tek tek evet ben ovulasyon takibi yaptım sat 5 mart 17.mart pik yaptı
Kan tahlili mi yaptıracaksınÇatlamayı baz alman lazım canım. Bugun 8 ise perşembe veya cuma yapabilirsin bende perşembe yapıcam hayırlısı
İnşallah kandil günüydü o gün dua ederek ağlayarak yapmıştım Allahim hepimize nasip etsinAnladım canım ilk testi 27inde yapmışsın sanırım, pikten 10 gün sonra çıkmış,Çok güzel yaa inşallah bizde görürz bu ay
Teşekkür ederim inşallah Allahım kucağıma almayi nasip eder bu defa darısı bütün isteyenlerin başınaCnm zaten testlerden de belli hcg degerin yukseliyor. Degerin iyi adet gunu 1000 lerde falan oluyor zaten.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Onu bu kadar cok isteyen bir annesi oldugu icin cok sansli embriyoTeşekkür ederim inşallah Allahım kucağıma almayi nasip eder bu defa darısı bütün isteyenlerin başına
Ovulasyonu yaptin mi . Benim cizgi cok pembe 3 gune kizarir mi ya sanki hic pik olamayack gibi duruoHayırlısı gülüm :)))
Ha yok canım idrar testiKan tahlili mi yaptıracaksın
Çok teşekkür ederim öyle belirgin Bir şey yoktu aslında kandildi yaa öyle içimden geldi yapmak istedim diğer aylarda çok belirti aradığım en ufak şeyi hamilemiyim diye yordum şimdi anlıyorum kendimi ne kadar yıpratıp üzmüşum sağlık ocağına gider kan testi verir o sonuç çıkana kadar sürekli test yapaardiim negatif çıkardı ama inanmazdım tekrar test yapaardiim bizi kimse anlayamaz ınanki başkaları deli der ama buradakiler hepsi bir birini anlıyor çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz daha kardeşlerime bile soyliyemezken burada paylaştım ilk neyse çok uzattım demek istediğim biliyorum çok zor ama belirti aramak çok yanlışmış bu haftalarda sanırım mümkün değil çünkü şuan mesela belim ağrıyor ama gebe olmadığım aylarda da ağrırdi kasiklariimda batma ağrı oluyor ama gebelik belirtisi aradığım olmadigim aylardada oluyrduu yani sana yüzde yüz şu belirti bu belirti değil diyemem ama diğer aylarda olmayanlar mesela yumurtlama günü başlayıp hala devam eden aşırı ama çok aşırı gaz ve şişkinlik birde göğüs ağrısı ve hassasiyeti adetten bir hafta önce başlardı o ağrınin belirgin yani dokunamayacak kadar artması ama bazı gebelerde göğüs ağrısı daha geç başlıyor benim düşük yaptığım gebelikte mesela adet gecikmesinden sonra oldu ama bu gebelikte daha erken Basladi demek her gebelik aynı değil bana da bunu çok söylerlerdi tabi söylemesi kolay derdim ama lütfen belirti arama hepiniz dualarimdasiniz Allahim kimsenin kucağını boş bırakmasınBence değeriniz gayet iyi maşallahbelirtileriniz nelerdi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?