Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırli olsun değerin yüksekliği değil düzenli artması önemli olan. Ben ilk hamileligimde ilk olcturdugumde 57ydi. Kafana takma sağlıkla kavuşun yavrunla inşallah
İlk öğrendiğinde kaç gün vardı peki adetine sende erken ogrenndiin galiba

Merhabalar beni de ekler misiniz? Bat 22 Nisan, yaş 25 bu 3. Deneme olacak ve ilk kez ovulasyon deniyorum bu ay.

Merhaba bat 5 nisan yaş 25 beni de ekler misiniz

Amin canım inşallah peki bu ay özel bişey yaptın mı mesela ilişki gün aşırı mi oldu kaç gün devam etti ?

kızlar bakar mısınız sizce pik mi degerlendirmelimiyim bugün 4. günüm tehlil biteli

Eklentiler

• Screenshot_20210330-221720.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 43
Üç
Gayet iyi canım 2 gün sonra birdaha kan ver yükselmiş olması lazım sağlıkla kucağına al inş bizlerede dua et

Amin canım inşallah peki bu ay özel bişey yaptın mı mesela ilişki gün aşırı mi oldu kaç gün devam etti ?
Bu ay ilk kez ovulasyon yaptım normalde takvimden takip ediyordum takvim 20 Mart yumurtlama gösterdi amaa test de 17 sinde pik gördüm yani takvim aldatıcı olabiliyor pek güvenmemek lazim biz 17 sinden itibaren 4 gün boyunca hergun ilişki oldu işimizi sağlama alalım dedik yataktan hemen kalkmadım tuvalete yada banyoya gitmedim popomun altına yastık koydum bunlar ilk kez bu ay yaptıklarim etkili olmuşmuduur bilmiyorum diğer aylardan farklı bu ay daha bilincliydik sanırım çünkü bu ay olmasa tedaviye basliycaktik birazda onun rahatlığı da oldu sanniriim tedavide nasıl olsa şansımız daha da artar olursa olur bu ay olmazsa olmaz diye bakıyorduk derler ya kafa rahat olunca daha kolay diye belki onunda etkisi olmuştur

İlk öğrendiğinde kaç gün vardı peki adetine sende erken ogrenndiin galiba
Adetimi 2 gün geçmişti. İlişki de 1 sefer oldu esim askerde diye
Söyle soylim 9 Kasım SAT 24 Kasım İlişki 11 Aralık benim öğrenmem olmuştu. O zamanlar adetim 30 günde birdi

Üç

Gayet iyi canım 2 gün sonra birdaha kan ver yükselmiş olması lazım sağlıkla kucağına al inş bizlerede dua et
Buradaki kadin arkadaşlarımın hepsi okadaar kalpten okadaar özlemle bekliyorrki bu müjdeyi Allah görüyor hepinizin ne kadar guzel anne olacağını bir bebeği bu kadar çok isteyen nasıl guzel bakicak nasıl guzel yetistiricek nasıl guzel anne olucak o bebelere onun için merak etmeyin muhakkak geç yada erken kucağımıza alicagiz o bebeelerii hepimiz bütün kalbimle bunun için dua ediyorum hepimiz için

Bende 9 aydır deniyorum ovu testi ile takip ediyorum ama şimdilik tık yok bende pazar günü pik gördüm cumartesi pazar pazartesi ve bugünü degerlendirdik hatta yarin bile yapmayı düşünüyorum bende ilişkiden sonra bel altina yastık koyuyorum ve 1 saat yatıyorum sonra duş alıyorum bakalım belki bu ay olur

ALLAH razı olsun canim.benim

Merhaba dün reglim bitti bugun tekrar ovulasyon testine başladım minnakkurabiyelerrr sitesinden aldım bat 20 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…