Tamm sen bizim denegimiz olacaksin artik gorevin buAklımda yapicam ben hergun saat 3 te yapaardiim yarın saat 3 te yapıp aticam buraya bende çok merak ediyorum hatta adet gününe kadar devam edicem
Tamam işinize yariyaacaak herseye varım BeenTamm sen bizim denegimiz olacaksin artik gorevin bu
İlk öğrendiğinde kaç gün vardı peki adetineCanım hayırli olsun değerin yüksekliği değil düzenli artması önemli olan. Ben ilk hamileligimde ilk olcturdugumde 57ydi. Kafana takmasağlıkla kavuşun yavrunla inşallah
Teşekkür ederimHayırlısı olsun canım
Yaaa teşekkür ederim hemde ne istemekAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Onu bu kadar cok isteyen bir annesi oldugu icin cok sansli embriyo
Merhaba bat 5 nisan yaş 25 beni de ekler misinizNisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim öyle belirgin Bir şey yoktu aslında kandildi yaa öyle içimden geldi yapmak istedim diğer aylarda çok belirti aradığım en ufak şeyi hamilemiyim diye yordum şimdi anlıyorum kendimi ne kadar yıpratıp üzmüşum sağlık ocağına gider kan testi verir o sonuç çıkana kadar sürekli test yapaardiim negatif çıkardı ama inanmazdım tekrar test yapaardiim bizi kimse anlayamaz ınanki başkaları deli der ama buradakiler hepsi bir birini anlıyor çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz daha kardeşlerime bile soyliyemezken burada paylaştım ilk neyse çok uzattım demek istediğim biliyorum çok zor ama belirti aramak çok yanlışmış bu haftalarda sanırım mümkün değil çünkü şuan mesela belim ağrıyor ama gebe olmadığım aylarda da ağrırdi kasiklariimda batma ağrı oluyor ama gebelik belirtisi aradığım olmadigim aylardada oluyrduu yani sana yüzde yüz şu belirti bu belirti değil diyemem ama diğer aylarda olmayanlar mesela yumurtlama günü başlayıp hala devam eden aşırı ama çok aşırı gaz ve şişkinlik birde göğüs ağrısı ve hassasiyeti adetten bir hafta önce başlardı o ağrınin belirgin yani dokunamayacak kadar artması ama bazı gebelerde göğüs ağrısı daha geç başlıyor benim düşük yaptığım gebelikte mesela adet gecikmesinden sonra oldu ama bu gebelikte daha erken Basladi demek her gebelik aynı değil bana da bunu çok söylerlerdi tabi söylemesi kolay derdim ama lütfen belirti arama hepiniz dualarimdasiniz Allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah canım teşekkür ederim inşallahİnşallah kandil günüydü o gün dua ederek ağlayarak yapmıştım Allahim hepimize nasip etsin
Gayet iyi canım 2 gün sonra birdaha kan ver yükselmiş olması lazım sağlıkla kucağına al inş bizlerede dua etKızlar adetime 4 gün kaldı kan verdim bugün değerim 201.54 çıktı değer iyi dime düşük yaptığım gebelikte kan değerlerine hiç baktirmamistim direk kalp atislaarini duymuştum geç öğrenmiştim. daha önce gebelik yaşayan anneler kan değeri iyimi sizce. Yaptığım gebelik testlerinide ekliyecegim
Bu ay ilk kez ovulasyon yaptım normalde takvimden takip ediyordum takvim 20 Mart yumurtlama gösterdi amaa test de 17 sinde pik gördüm yani takvim aldatıcı olabiliyor pek güvenmemek lazim biz 17 sinden itibaren 4 gün boyunca hergun ilişki oldu işimizi sağlama alalım dedikAmin canım inşallahpeki bu ay özel bişey yaptın mı mesela ilişki gün aşırı mi oldu kaç gün devam etti ?
Adetimi 2 gün geçmişti. İlişki de 1 sefer oldu esim askerde diyeİlk öğrendiğinde kaç gün vardı peki adetinesende erken ogrenndiin galiba
Buradaki kadin arkadaşlarımın hepsi okadaar kalpten okadaar özlemle bekliyorrki bu müjdeyi Allah görüyor hepinizin ne kadar guzel anne olacağını bir bebeği bu kadar çok isteyen nasıl guzel bakicak nasıl guzel yetistiricek nasıl guzel anne olucak o bebelere onun için merak etmeyin muhakkak geç yada erken kucağımıza alicagiz o bebeelerii hepimiz bütün kalbimle bunun için dua ediyorum hepimiz içinÜç
Gayet iyi canım 2 gün sonra birdaha kan ver yükselmiş olması lazım sağlıkla kucağına al inş bizlerede dua et
Geç döllenme olmuşAdetimi 2 gün geçmişti. İlişki de 1 sefer oldu esim askerde diye
Söyle soylim 9 Kasım SAT 24 Kasım İlişki 11 Aralık benim öğrenmem olmuştu. O zamanlar adetim 30 günde birdi
Ben günü karıştırdım benimde pembe tonlarında yarın pik olmalı umuduyla :) olmalı genelde 14 veya 15 oluyor eğer canı sıkılıp benimle oyun oynamazsa :)))Ovulasyonu yaptin mi . Benim cizgi cok pembe 3 gune kizarir mi ya sanki hic pik olamayack gibi duruo
Bende 9 aydır deniyorum ovu testi ile takip ediyorum ama şimdilik tık yokBu ay ilk kez ovulasyon yaptım normalde takvimden takip ediyordum takvim 20 Mart yumurtlama gösterdi amaa test de 17 sinde pik gördüm yani takvim aldatıcı olabiliyor pek güvenmemek lazim biz 17 sinden itibaren 4 gün boyunca hergun ilişki oldu işimizi sağlama alalım dedikyataktan hemen kalkmadım tuvalete yada banyoya gitmedim popomun altına yastık koydum bunlar ilk kez bu ay yaptıklarim etkili olmuşmuduur bilmiyorum diğer aylardan farklı bu ay daha bilincliydik sanırım çünkü bu ay olmasa tedaviye basliycaktik birazda onun rahatlığı da oldu sanniriim tedavide nasıl olsa şansımız daha da artar olursa olur bu ay olmazsa olmaz diye bakıyorduk derler ya kafa rahat olunca daha kolay diye belki onunda etkisi olmuştur
Muhtemelen öyle oldu canım :)Geç döllenme olmuş
ALLAH razı olsun canim.benimBuradaki kadin arkadaşlarımın hepsi okadaar kalpten okadaar özlemle bekliyorrki bu müjdeyi Allah görüyor hepinizin ne kadar guzel anne olacağını bir bebeği bu kadar çok isteyen nasıl guzel bakicak nasıl guzel yetistiricek nasıl guzel anne olucak o bebelere onun için merak etmeyin muhakkak geç yada erken kucağımıza alicagiz o bebeelerii hepimiz bütün kalbimle bunun için dua ediyorum hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?