Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 3 dakika anca bekliyorm ya daha da duramiyorm

Teşekkürler canım hepimiz bir umut içinde bekliyoruz rabbim hayırlısı ile herkese her isteyene nasip eylesin inş bebiş bekleyenlerde sağlıkla kucklarına Alsınlar inş Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah

E eddagokhan bugün bat gününüz.
Var mı bir gelişme?
Herkese merhaba , geçen hafta çarşamba kan verdim betam 23.3 çıktı iki gün sonra 49.9 çıktı iki günde iki katına çıkması gerek dedi doktor 3 gün sonra yani dün 49.9 olan degerim 95.25 çıktı tabi 3 günde iki katını geçmediği için dünden beri moralim çok bozuk , kanamam lekelenmem hiç olmadı Yarın tekrar kontrol kanı vericem hayırlısı Allahtan

Bende dün rüya gördüm hayır olsun yazasım geldihamileymişim doğum yaklaşmış hatta hadi hastaneye gidicez diyor yanımdakiler bende aynada karnıma bakıyorum ya ben nasıl 9 aylık hamileyim ki karnım çok ufak anca 6 aylık falandır bu diyorum ikna edemedim kendimiaynı rüya içinde banyoya giren çok çok ufak bi fare gördüm banyonun kapısını kapatmaya çalışıyorum ay eve girerse naparım diye içimden geçiriyordumBat tarihine yakın psikolojik sıyırmalar başladı hadi hayırlısı

kızlarrr sizde böyle hamiş konuları konuştukca tüp bebek tedavisinden sonra hamile kalanlara çok mutlu oluyorum
benide çok motive ediyorr bende haftaya tedaviye başlıcamm yorumlarınızı okudum kimilerii
negüzell mutlulukk inşallahh bende bu duyguyu yaşayabilirimm

Kizlar selam ,
Normalde benim reglim duzenlidir. 27-28 bir olur sanirim bu ay denemeye baslicagimiz icin stress yaptim diye mi bilmiyorum bu ay 24 gunde adet oldum. Sorum yarin reglim biter bitmez mi yumurtlamisim? Yarin reglimin son gunu biter bitmez ovulasyonn testine baslicam insallah

Sonunda bize kirmizi oda seansi gerekcek grup seklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…