- 1 Mart 2021
- 402
- 490
- 23
- 36
İyi bakalim yarin yaparsin artik.birde. Ataga gecerBen günü karıştırdım benimde pembe tonlarında yarın pik olmalı umuduyla :) olmalı genelde 14 veya 15 oluyor eğer canı sıkılıp benimle oyun oynamazsa :)))
Ben 3 dakika anca bekliyorm ya daha da duramiyormBende 9 aydır deniyorum ovu testi ile takip ediyorum ama şimdilik tık yokbende pazar günü pik gördüm cumartesi pazar pazartesi ve bugünü degerlendirdik hatta yarin bile yapmayı düşünüyorum bende ilişkiden sonra bel altina yastık koyuyorum ve 1 saat yatıyorum sonra duş alıyorum bakalım belki bu ay olur
Teşekkürler canım hepimiz bir umut içinde bekliyoruz rabbim hayırlısı ile herkese her isteyene nasip eylesin inş bebiş bekleyenlerde sağlıkla kucklarına Alsınlar inş Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallahBuradaki kadin arkadaşlarımın hepsi okadaar kalpten okadaar özlemle bekliyorrki bu müjdeyi Allah görüyor hepinizin ne kadar guzel anne olacağını bir bebeği bu kadar çok isteyen nasıl guzel bakicak nasıl guzel yetistiricek nasıl guzel anne olucak o bebelere onun için merak etmeyin muhakkak geç yada erken kucağımıza alicagiz o bebeelerii hepimiz bütün kalbimle bunun için dua ediyorum hepimiz için
Herkese merhaba , geçen hafta çarşamba kan verdim betam 23.3 çıktı iki gün sonra 49.9 çıktı iki günde iki katına çıkması gerek dedi doktor 3 gün sonra yani dün 49.9 olan degerim 95.25 çıktı tabi 3 günde iki katını geçmediği için dünden beri moralim çok bozuk , kanamam lekelenmem hiç olmadı
Cok isterimmmm.kacinci gununuz reglinizinBen yaptım bugün gebeyken ovulasyon atabilirim isterseniz :)
Reglim bugün 4 gün geçti :) betam dün 95 di ovulasyon testim bugün bu şekilde çıktı :)Cok isterimmmm.kacinci gununuz reglinizin
Ama canım bir kasık ağrım var belime vuruyor akıntım da çok belli hazırla ben geliyorum diyor bana :))))İyi bakalim yarin yaparsin artik.birde. Ataga gecer
Kipkirmizi t cizgisi himm. Benm de gebeylken boyleydi demek dogruymusReglim bugün 4 gün geçti :) betam dün 95 di ovulasyon testim bugün bu şekilde çıktı :)
Evet canım gebeyken her türlü t çizgisi kıpkırmızı çıkıyorKipkirmizi t cizgisi himm. Benm de gebeylken boyleydi demek dogruymus
Valla bekliyorum 1 saat yani tutacaksa her türlü tutar ama işte ne bileyim bı umutBen 3 dakika anca bekliyorm ya daha da duramiyorm
Rastgele o zamanAma canım bir kasık ağrım var belime vuruyor akıntım da çok belli hazırla ben geliyorum diyor bana :))))
Sonunda bize kirmizi oda seansi gerekcek grup seklindeBende dün rüya gördüm hayır olsun yazasım geldihamileymişim doğum yaklaşmış hatta hadi hastaneye gidicez diyor yanımdakiler bende aynada karnıma bakıyorum ya ben nasıl 9 aylık hamileyim ki karnım çok ufak anca 6 aylık falandır bu diyorum ikna edemedim kendimi aynı rüya içinde banyoya giren çok çok ufak bi fare gördüm banyonun kapısını kapatmaya çalışıyorum ay eve girerse naparım diye içimden geçiriyordum Bat tarihine yakın psikolojik sıyırmalar başladı hadi hayırlısı
:)) olduğu kadar olmadığı kader :)))Rastgele o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?