- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
İkisinin farklı şeyler olduğunu okudum ben kanama dediğim leke şeklinde artık onuncu gün bugün üç dört gün e pik oluyor benim döngümKanama devam ederken yumurtlama olur mu ki canım ?
Belki yerleşme kanamasıdır ?İkisinin farklı şeyler olduğunu okudum ben kanama dediğim leke şeklinde artık onuncu gün bugün üç dört gün e pik oluyor benim döngüm
Daha çok yeniyse gebelik testinde silik çıkar zaten, bat’ı geçirdiysen kanamasız netleşir koyulaşır 2.çizgi .Ay inşallahgerçi gebelik testi silik çıkardı en azından öyle olsam ama
28 günder bir adet oluyorsanız 28-14 =14 oluyor yani 14. Gün yumurtlama tarihiniz oluyorbendislimon sıvı alımı çok etkiliyor dedi, ben dün öğrendim ve normalde en az 1-2 lt arası su içerim, belki ondan çok net değildir dedi. Sat 17 mart ve genelde 27-28 günde 1 olurum ? Eğer o gün pik günü değilse, şu ana kadar yaptıklarımı incelersek bugünkünde 2.çizgi çok silik yok olmuş sence neden ? Sanki 28-29 mart arası bir şeyler dönmüş
28 günder bir adet oluyorsanız 28-14 =14 oluyor yani 14. Gün yumurtlama tarihiniz oluyor
Düne denk geliyor
En belirgin ovulasyon testiniz 28 duruyor ama anlamadığım bişey var pik her yumurtlamada oluyor mu ki?
Bencede erken yumurtladınız 28 çok net duruyor yani,Ben de senin gibi düz mantık yaparak dünü değerlendirdim canım her ne kadar ovu testte 2.çizgi dün çok net olmasa da 27 mart gibi. Acaba diyorum erken mi yumurtladım da 28 mart diğerlerine göre daha koyu oldu ?
Yumurtlama dönemlerinde mi yoksa hamilelik belirtisi olarak mi beyaz akıntın olduBeyaz akintim oldu .
Ben de 28 marttan şüphelenmeye başladım canım. Evet seninki de koyu 25 net belli, umarım o günü atlamadınızBencede erken yumurtladınız 28 çok net duruyor yani,
bende takvim hesabıma göre 1, 2 gün erken yumurtladım ayın 25 inde baya pikti benim
25,26 28 olarak değerlendirdim inşallah tutarBen de 28 marttan şüphelenmeye başladım canım. Evet seninki de koyu 25 net belli, umarım o günü atlamadınızhayırlısı olsun yaa... bat kaçtı ?
Canim merhaba bizim gunler yakındı nasıl hiissediyosun varmi hiç belirti utanmasam şimdiden test yapıcamBencede erken yumurtladınız 28 çok net duruyor yani,
bende takvim hesabıma göre 1, 2 gün erken yumurtladım ayın 25 inde baya pikti benim
Hayırlı olsun canımherkes bu duyguyu yaşasin inşallah
İnşallah tutar25,26 28 olarak değerlendirdim inşallah tutarbat 9 nisan
Şansa bırakmayıp okadar günü değerlendirmeniz çok büyük etki etmiştir benceÖncelikle şunu soyliyim gerçekten çok stres yaptım yani oldumu olacakmı derken 15 gün çok zor geçti...
Sizin için şuan 6 gün önce olan predictor early testi yaptım
Şimdi yaptım en iyi testin bu olduğunu söyleyebilirim 6 gün öncesine kadar buluyor.
Çok heyecanlıydım..
Belirti Çok aradım kendimi kastım..
Ama Dedim ki sen al ovulasyon testi yap dedim kendi kendime..
Hemen aldım adetim bittikten 1 hafta sonra yapmaya başladım
Aslında benim yumurtlama gunum takvim programına göre 22 gösteriyordu o yüzden de olsa biz 17 18 19 20 21 22 hepsini degerlendirdik
Ve 20 martta pik gördüm
21 martta da çatlama gördüm.
22 sinide degerlendirdik ve dedim ki artık tamam yeter her gün hergun olursa olur artık dedim allaha kalmis dedim
Neyse sonra yyumurtlamadan gün sonra beyaz koyu bi akıntı geldi bana 2 gün boyunca bir Kere.
Sonra kaşık ağrım oldu .
Ve her adet günümden 1 hafta önce sağ dudağımın üzerinde bi sivilce çıkıyordu bu sefer sol tarafimfa cıktı dedim tamam. Ama genede kendimi kandırmamak için yapma dedim kendi kendime.
Zaten daha 1 haftalık ya baş dönmesi mide hangisi yaşamadım ama diyette olduğum için bi kokular bi kokular ay nasıl o yemekler tatlı geliyor bana bi bilseniz.
Yedikçe yiyesim geliyor allahım ddedim nooluyo ama gene hamilelige vurmuyorum .. negatif çıkarsa üzülmem çünkü. Bi doktor hanıma danıştım netten dedim böyle böyle yumurtlama gunum bu bu Bana dedi adet gününden 5 gün önce kan verebilirsiniz.. eee tabi ben köyde oturdugum için hemen gidemiyorum tabi ama şans eşimin işi cıktı git dedi çarşıya hemen fırsattan istifade gittim ve kan testi verdim .
Ama testi vermeden önce kendime hamilelik testi aldım dedim çıkmazsa gene test yapmaya devam ..
Ve sans ki hamile oldigimi öğrendikten sonra simsi size yazarken gebelik testini yaptım ve pozitif
Ama benim gebelik testinde silik çizgi yokki. Gerçi erken gebelik değil yaptığım düz kaset test, erken gebelik testini yarın sabah yapıcamDaha çok yeniyse gebelik testinde silik çıkar zaten, bat’ı geçirdiysen kanamasız netleşir koyulaşır 2.çizgi .
İnşallahh nisanın 4,5 inde test yapıcamİnşallah tutarspermin ömrü 3-5 günmüş ve yumurtanın da 24 saat. Umarım denk gelmişlerdir de bu ay hamileyizdir
Sormayın bende kendimi zor tutuyorum ama çok erken negatif çıkma ihtimali yüksek şuanCanim merhaba bizim gunler yakındı nasıl hiissediyosun varmi hiç belirti utanmasam şimdiden test yapıcam
Yumurtlama da 20 sinde akintim olduYumurtlama dönemlerinde mi yoksa hamilelik belirtisi olarak mi beyaz akıntın oldu
Ovulasyon bu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?