Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
28 günder bir adet oluyorsanız 28-14 =14 oluyor yani 14. Gün yumurtlama tarihiniz oluyor
Düne denk geliyor
En belirgin ovulasyon testiniz 28 duruyor ama anlamadığım bişey var pik her yumurtlamada oluyor mu ki?

Ben de senin gibi düz mantık yaparak dünü değerlendirdim canım her ne kadar ovu testte 2.çizgi dün çok net olmasa da 28 mart gibi. Acaba diyorum erken mi yumurtladım da 28 mart diğerlerine göre daha koyu oldu ? Kafam karıştı valla bilmiyorum. 26-27 bazen de 28 günde 1 oluyorum değişiyor ayrıca.ama ortalaması 27 günde 1 diyebilirim.
28 günder bir adet oluyorsanız 28-14 =14 oluyor yani 14. Gün yumurtlama tarihiniz oluyor
Düne denk geliyor
En belirgin ovulasyon testiniz 28 duruyor ama anlamadığım bişey var pik her yumurtlamada oluyor mu ki?

Ben de senin gibi düz mantık yaparak dünü değerlendirdim canım her ne kadar ovu testte 2.çizgi dün çok net olmasa da 27 mart gibi. Acaba diyorum erken mi yumurtladım da 28 mart diğerlerine göre daha koyu oldu ?
Bencede erken yumurtladınız 28 çok net duruyor yani,
bende takvim hesabıma göre 1, 2 gün erken yumurtladım ayın 25 inde baya pikti benim

Eklentiler

• 1359E634-0DC2-42E3-82EB-2E06C50E8007.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 87
Bencede erken yumurtladınız 28 çok net duruyor yani,
bende takvim hesabıma göre 1, 2 gün erken yumurtladım ayın 25 inde baya pikti benim
Ben de 28 marttan şüphelenmeye başladım canım. Evet seninki de koyu 25 net belli, umarım o günü atlamadınız hayırlısı olsun yaa... bat kaçtı ?

Öncelikle şunu soyliyim gerçekten çok stres yaptım yani oldumu olacakmı derken 15 gün çok zor geçti...
Sizin için şuan 6 gün önce olan predictor early testi yaptım
Şimdi yaptım en iyi testin bu olduğunu söyleyebilirim 6 gün öncesine kadar buluyor.
Çok heyecanlıydım..
Belirti Çok aradım kendimi kastım..
Ama Dedim ki sen al ovulasyon testi yap dedim kendi kendime..
Hemen aldım adetim bittikten 1 hafta sonra yapmaya başladım
Aslında benim yumurtlama gunum takvim programına göre 22 gösteriyordu o yüzden de olsa biz 17 18 19 20 21 22 hepsini degerlendirdik
Ve 20 martta pik gördüm
21 martta da çatlama gördüm.
22 sinide degerlendirdik ve dedim ki artık tamam yeter her gün hergun olursa olur artık dedim allaha kalmis dedim
Neyse sonra yyumurtlamadan gün sonra beyaz koyu bi akıntı geldi bana 2 gün boyunca bir Kere.
Sonra kaşık ağrım oldu .
Ve her adet günümden 1 hafta önce sağ dudağımın üzerinde bi sivilce çıkıyordu bu sefer sol tarafimfa cıktı dedim tamam. Ama genede kendimi kandırmamak için yapma dedim kendi kendime.
Zaten daha 1 haftalık ya baş dönmesi mide hangisi yaşamadım ama diyette olduğum için bi kokular bi kokular ay nasıl o yemekler tatlı geliyor bana bi bilseniz.
Yedikçe yiyesim geliyor allahım ddedim nooluyo ama gene hamilelige vurmuyorum .. negatif çıkarsa üzülmem çünkü. Bi doktor hanıma danıştım netten dedim böyle böyle yumurtlama gunum bu bu Bana dedi adet gününden 5 gün önce kan verebilirsiniz.. eee tabi ben köyde oturdugum için hemen gidemiyorum tabi ama şans eşimin işi cıktı git dedi çarşıya hemen fırsattan istifade gittim ve kan testi verdim .
Ama testi vermeden önce kendime hamilelik testi aldım dedim çıkmazsa gene test yapmaya devam ..
Ve sans ki hamile oldigimi öğrendikten sonra simdi size yazarken gebelik testini yaptım ve pozitif

Eklentiler

• 20210331_183611.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 84
  • 16172055203967242227322091165724.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 84
Şansa bırakmayıp okadar günü değerlendirmeniz çok büyük etki etmiştir bence peki ilişkiden sonra yarım saat uzanma yastık koyma gibi şeyleri yaptınız mı bunların etkisi olur mu acaba

Canim merhaba bizim gunler yakındı nasıl hiissediyosun varmi hiç belirti utanmasam şimdiden test yapıcam
Sormayın bende kendimi zor tutuyorum ama çok erken negatif çıkma ihtimali yüksek şuan o yüzden sabredelim Benim dünden beri gaz şişkinlik bel ağrısı acayip var niye anlamadım, psikolojik mı diycem ama şişkinlik gaz gibi olayların belirtisi olucağını yeni araştırınca gördüm , gece kaç defa uyandım belimin ağrısından, halsizlik var birde bugün , ama dediğim gibi daha erken gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…