Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şansa bırakmayıp okadar günü değerlendirmeniz çok büyük etki etmiştir bence peki ilişkiden sonra yarım saat uzanma yastık koyma gibi şeyleri yaptınız mı bunların etkisi olur mu acaba
Canım ben 3 kere hamile kaldım 3unde de yarim saat yattım bacaklarımi kaldırıp tabiki etkisi olmuş olabilir

Bu ay yumurtlamadan sonra ovü testi yapıcam bende Bizede dua et canım senin duan kabul olur
Tabiki de bende nerede Bi hamile görsem senin duan kabul olur benim için dua et derdim ayyyyy Allahim hadii insalllaah burayı heep takip edicem inşallah heminizin haberlerini alırız

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inş bizlerede dua et

Sizin adınıza o kadar sevındım ki inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza testleri atabilirmisiniz özelden atın isterseniz

Bencede 28 de birşey olmuş gibi canım. Ben senin testini hatırlıyorum :) daha da koyu beklerken silinmeye geçmiş o günleri değerlendirdin mi acaba?

Kızlar benim adetimin onuncu günü bugün az da olsa kanamam var ovulasyon testine bugün başlasam mı artık kanama devam ediyor diye yumurtlamayı kaçırmakta istemiyorum
Bence yapabilirsiniz kaçırdım düşüncesi varsa leke leke kanama olblr belki uzun sürermiş adetiniz kaçırıldığınızı düşünmekten ise yapmanız daha çok ise testiniz.

Yumurtlama kuzum bu çift kale maça başla bu gece hadi bakalım bebişli haberler inşallah

S Sevme26 canım hayırlı uğurlu olsun cooook sevindim o kadar mutlu oldunmu anlatamam sağlıkla gelsin bebisin

Amin canım bende bu ay ilk defa deneyeceğim dualarını eksik etme yarın dişime kanal tedavisi yapılacak bide 2 disime dah abaska bir gun dolgu yapilacak doktordan rica ettim ayın 10 una kadar bitmesi için 11 nisanda başlayacağım bende denemeleresenin kaçıncı denemenmi bu arada

Sizin adınıza o kadar sevındım ki inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza testleri atabilirmisiniz özelden atın isterseniz
Ah ben okadar çok test yaptım ki silik cizgiyi ben görüyorum birtek okadar yani enson yaptığım tam net ama

Eklentiler

• 20210331_183611.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 20210331_121536.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 61
  • 20210331_121027.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 20210330_201532.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 59
S Sevme26

Ovulasyon tarih ayni bende 26-27-28 oldu diye düşünüyorum kaşığım agriyo Benimde bel agrisi fiks zaten bakalim insallah güzel haber aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…