Canım ben 3 kere hamile kaldım 3unde de yarim saat yattım bacaklarımi kaldırıp tabiki etkisi olmuş olabilirŞansa bırakmayıp okadar günü değerlendirmeniz çok büyük etki etmiştir bencepeki ilişkiden sonra yarım saat uzanma yastık koyma gibi şeyleri yaptınız mı bunların etkisi olur mu acaba
Tabiki hepiniz duamdasiniz Allahim isteyen herkese nasip etsin
Tabiki de bende nerede Bi hamile görsem senin duan kabul olur benim için dua et derdim ayyyyy Allahim hadii insalllaah burayı heep takip edicem inşallah heminizin haberlerini alırızBu ay yumurtlamadan sonra ovü testi yapıcam bendeBizede dua et canım senin duan kabul olur
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inş bizlerede dua etÖncelikle şunu soyliyim gerçekten çok stres yaptım yani oldumu olacakmı derken 15 gün çok zor geçti...
Sizin için şuan 6 gün önce olan predictor early testi yaptım
Şimdi yaptım en iyi testin bu olduğunu söyleyebilirim 6 gün öncesine kadar buluyor.
Çok heyecanlıydım..
Belirti Çok aradım kendimi kastım..
Ama Dedim ki sen al ovulasyon testi yap dedim kendi kendime..
Hemen aldım adetim bittikten 1 hafta sonra yapmaya başladım
Aslında benim yumurtlama gunum takvim programına göre 22 gösteriyordu o yüzden de olsa biz 17 18 19 20 21 22 hepsini degerlendirdik
Ve 20 martta pik gördüm
21 martta da çatlama gördüm.
22 sinide degerlendirdik ve dedim ki artık tamam yeter her gün hergun olursa olur artık dedim allaha kalmis dedim
Neyse sonra yyumurtlamadan gün sonra beyaz koyu bi akıntı geldi bana 2 gün boyunca bir Kere.
Sonra kaşık ağrım oldu .
Ve her adet günümden 1 hafta önce sağ dudağımın üzerinde bi sivilce çıkıyordu bu sefer sol tarafimfa cıktı dedim tamam. Ama genede kendimi kandırmamak için yapma dedim kendi kendime.
Zaten daha 1 haftalık ya baş dönmesi mide hangisi yaşamadım ama diyette olduğum için bi kokular bi kokular ay nasıl o yemekler tatlı geliyor bana bi bilseniz.
Yedikçe yiyesim geliyor allahım ddedim nooluyo ama gene hamilelige vurmuyorum .. negatif çıkarsa üzülmem çünkü. Bi doktor hanıma danıştım netten dedim böyle böyle yumurtlama gunum bu bu Bana dedi adet gününden 5 gün önce kan verebilirsiniz.. eee tabi ben köyde oturdugum için hemen gidemiyorum tabi ama şans eşimin işi cıktı git dedi çarşıya hemen fırsattan istifade gittim ve kan testi verdim .
Ama testi vermeden önce kendime hamilelik testi aldım dedim çıkmazsa gene test yapmaya devam ..
Ve sans ki hamile oldigimi öğrendikten sonra simdi size yazarken gebelik testini yaptım ve pozitif
Sizin adınıza o kadar sevındım ki inşallah sağlıkla alırsınız kucağınızaÇok teşekkür ederim öncelikle Rabbim sağlıkla evlatlarımızı hepimize nasip etsinben yumurtlama görmeden önceki gün tesadüf degerlendirdim sonra yumurtlama gördüm , ertesi gün yumurta pik ve diger gün çatlama olmak üzere toplam 4 gün degerlendirdim :) pozisyonlarada çok dikkat ettim ilişkiden sonra en az 15 dakika yüzüstü uzandım ki ben pcos hastasıyım yumurtlayamıyorum 6 ayda bir kere yumurtladım tuttu Bin Şükür Yumurtlama günleri yaptığım testlerin resimleri var isterseniz atabilirim yardımcı olucaksam :)
Bencede 28 de birşey olmuş gibi canım. Ben senin testini hatırlıyorum :) daha da koyu beklerken silinmeye geçmiş@bendislimon sıvı alımı çok etkiliyor dedi, ben dün öğrendim ve normalde en az 1-2 lt arası su içerim, belki ondan çok net değildir dedi. Sat 17 mart ve genelde 27-28 günde 1 olurum ? Eğer o gün pik günü değilse, şu ana kadar yaptıklarımı incelersek bugünkünde 2.çizgi çok silik yok olmuş sence neden ? Sanki 28-29 mart arası bir şeyler dönmüş
Bence yapabilirsiniz kaçırdım düşüncesi varsa leke leke kanama olblr belki uzun sürermiş adetiniz kaçırıldığınızı düşünmekten ise yapmanız daha çok ise testiniz.Kızlar benim adetimin onuncu günü bugün az da olsa kanamam var ovulasyon testine bugün başlasam mı artık kanama devam ediyor diye yumurtlamayı kaçırmakta istemiyorum
Çizgi olmaması normal canım çatlamış yaniKızlar çatlamadann sonra ovülasyon testim hep böyle çıkmaya başladı neden olabilir
C çizgisi silik T zaten yok
Yumurtlama kuzum bu çift kale maça başla bu gece hadi bakalım bebişli haberler inşallahEki Görüntüle 2814251 pike yakın sanırsamgece pik olur diye düşünüyorum birde benim pik çok aşırı koyulaşmıyor nedense koyuya yakın pik oluyor hep ama ovulasyona özel birçok şey var bende :))))
Folbiolmarkasi nedir
Kuzum Sanki yarın yada öbür gün pik olacak gibiEki Görüntüle 2814251 pike yakın sanırsamgece pik olur diye düşünüyorum birde benim pik çok aşırı koyulaşmıyor nedense koyuya yakın pik oluyor hep ama ovulasyona özel birçok şey var bende :))))
Ah ben okadar çok test yaptım ki silik cizgiyi ben görüyorum birtek okadar yani enson yaptığım tam net amaSizin adınıza o kadar sevındım ki inşallah sağlıkla alırsınız kucağınızatestleri atabilirmisiniz özelden atın isterseniz
2 ayim canım
Ovulasyon tarih ayni bende 26-27-28 oldu diye düşünüyorum kaşığım agriyo Benimde bel agrisi fiks zaten bakalim insallah güzel haber alirizSormayın bende kendimi zor tutuyorum ama çok erken negatif çıkma ihtimali yüksek şuano yüzden sabredelim Benim dünden beri gaz şişkinlik bel ağrısı acayip var niye anlamadım, psikolojik mı diycem ama şişkinlik gaz gibi olayların belirtisi olucağını yeni araştırınca gördüm , gece kaç defa uyandım belimin ağrısından, halsizlik var birde bugün , ama dediğim gibi daha erken gibi
Çok şükür Rabbim erken gönderdi size meleğini çok fazla bekletmeden❤❤2 ayim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?