Anladım canımYumurtlama da 20 sinde akintim oldu
Ve sonra da oldu akintim
İnşallahhOvulasyon tarih ayni bende 26-27-28 oldu diye düşünüyorum kaşığım agriyo Benimde bel agrisi fiks zaten bakalim insallah güzel haber aliriz
Bende şu productorden almayı düşünüyorum kuzuAh ben okadar çok test yaptım ki silik cizgiyi ben görüyorum birtek okadar yani enson yaptığım tam net ama
Yok canım ovulasyon haftasına giriyorum bat 19 nisanBelki yerleşme kanamasıdır ?
Ayy inşallah bize de nasip olsunAh ben okadar çok test yaptım ki silik cizgiyi ben görüyorum birtek okadar yani enson yaptığım tam net ama
İnşallah canımcımYumurtlama kuzum bu çift kale maça başla bu gece hadi bakalım bebişli haberler inşallah
Yarın alacak öyle düşünüyorum bende :)) haydi hayırlısı bakalım ne olacakKuzum Sanki yarın yada öbür gün pik olacak gibi
Inşallah bir daha negatif görmezsiniz canimmmmAyy inşallah bize de nasip olsunnegatifleri görüyoruz üzülüyoruz erkenden test yapınca
Biliyorum canım ama ovulasyon günğnde bu kadar koyu olmuyor demek istedimOvulasyon bu zatenmerak edenler vardı nasıl çıkacak diye ondan yaptım
Aa hayırlı olsun kuzum Allah kucağına almayı nasib etsin çok sevindimÖncelikle şunu soyliyim gerçekten çok stres yaptım yani oldumu olacakmı derken 15 gün çok zor geçti...
Sizin için şuan 6 gün önce olan predictor early testi yaptım
Şimdi yaptım en iyi testin bu olduğunu söyleyebilirim 6 gün öncesine kadar buluyor.
Çok heyecanlıydım..
Belirti Çok aradım kendimi kastım..
Ama Dedim ki sen al ovulasyon testi yap dedim kendi kendime..
Hemen aldım adetim bittikten 1 hafta sonra yapmaya başladım
Aslında benim yumurtlama gunum takvim programına göre 22 gösteriyordu o yüzden de olsa biz 17 18 19 20 21 22 hepsini degerlendirdik
Ve 20 martta pik gördüm
21 martta da çatlama gördüm.
22 sinide degerlendirdik ve dedim ki artık tamam yeter her gün hergun olursa olur artık dedim allaha kalmis dedim
Neyse sonra yyumurtlamadan gün sonra beyaz koyu bi akıntı geldi bana 2 gün boyunca bir Kere.
Sonra kaşık ağrım oldu .
Ve her adet günümden 1 hafta önce sağ dudağımın üzerinde bi sivilce çıkıyordu bu sefer sol tarafimfa cıktı dedim tamam. Ama genede kendimi kandırmamak için yapma dedim kendi kendime.
Zaten daha 1 haftalık ya baş dönmesi mide hangisi yaşamadım ama diyette olduğum için bi kokular bi kokular ay nasıl o yemekler tatlı geliyor bana bi bilseniz.
Yedikçe yiyesim geliyor allahım ddedim nooluyo ama gene hamilelige vurmuyorum .. negatif çıkarsa üzülmem çünkü. Bi doktor hanıma danıştım netten dedim böyle böyle yumurtlama gunum bu bu Bana dedi adet gününden 5 gün önce kan verebilirsiniz.. eee tabi ben köyde oturdugum için hemen gidemiyorum tabi ama şans eşimin işi cıktı git dedi çarşıya hemen fırsattan istifade gittim ve kan testi verdim .
Ama testi vermeden önce kendime hamilelik testi aldım dedim çıkmazsa gene test yapmaya devam ..
Ve sans ki hamile oldigimi öğrendikten sonra simdi size yazarken gebelik testini yaptım ve pozitif
İkinci yumrtlama olabilirÇatlama olmuş neden hala test yapıyorsunuz ? Böyle çıkar zaten bir sorun yok
Ovulasyon gününüzü biliyor musunuz?Kızlar idrar testim pozitif kan sonucum 4.75 günüme 3 gün var yükselir mi sizce ebe sınırda yeni yükseliyor dedi ama 2 gün sonra tekrar kan vercekmism
Yükselir inşallahKızlar idrar testim pozitif kan sonucum 4.75 günüme 3 gün var yükselir mi sizce ebe sınırda yeni yükseliyor dedi ama 2 gün sonra tekrar kan vercekmism
Evet 19 u gece yumurtladim 20 si akşam çatladıYükselir inşallahgeç döllenmiş olabilirmi takip yaptınızmı
Kuzum yükselir serbest ol darlama kendini stres yapmaKızlar idrar testim pozitif kan sonucum 4.75 günüme 3 gün var yükselir mi sizce ebe sınırda yeni yükseliyor dedi ama 2 gün sonra tekrar kan vercekmism
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimAa hayırlı olsun kuzum Allah kucağına almayı nasib etsin çok sevindim
Bu kadar düşük değerde bile idrar testinde çıkabiliyor muymuşKızlar idrar testim pozitif kan sonucum 4.75 günüme 3 gün var yükselir mi sizce ebe sınırda yeni yükseliyor dedi ama 2 gün sonra tekrar kan vercekmism
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?