Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Koyulaşma var ama. Yaklaşmak üzere gibi.
teste ilk başladığımdan beri sürekli ikinci çizgi silik de olsa çıkıyor bende. diğer arkadaşların ovulasyonlarına bakıyorum ilk başlarda ikinci çizgileri hiç yok günden güne koyulaşıyor. benim sürekli ikinci çizgi çıktığı için yorumlamakta zorlanıyorum açıkcası

28 günder bir adet oluyorsanız 28-14 =14 oluyor yani 14. Gün yumurtlama tarihiniz oluyor
Düne denk geliyor
En belirgin ovulasyon testiniz 28 duruyor ama anlamadığım bişey var pik her yumurtlamada oluyor mu ki?
Pik olmazsa yumurtlama olmadı demek değil aslında. Yumurtlama var ama istenilen büyüklüğe ulaşmadığı için silik olurmuş. Mesela hani pik olmaya çalışıyor ya hafif kızarıyor o arada o kızarık sonrası pike yakın diyoruz o sırada siliniyor aniden olmuyor işte o zamanda aynı en baştaki dediğim oluyor pik olmadan çatlıyor yumurta. Benim bildiğim bu şekilde

Kızlar idrar testim pozitif kan sonucum 4.75 günüme 3 gün var yükselir mi sizce ebe sınırda yeni yükseliyor dedi ama 2 gün sonra tekrar kan vercekmism
Kuzumm yukselirhayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın insallah

Kızlaaaarrrr rica etsem şu testi yorumlarmısınız pik olmuşmu olmak üzeremiii
İkinci testinde olmuş görünüyor bende yaptım test aynı sizin ilk test gibi o da pik yakın gibi. Ama şunu demeden geçemicem herkesn pik aynı değil siz bu geceyi değerlendirin yarın belki daha da koyu olblr bilinmez

Merak ettim atsanız görsem testlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…