Sonuncu da diğerlerine göre daha koyu. Sabaha pik olabilir. Bu geceyi değerlendirebilirsiniz her ihtimale karşı.teste ilk başladığımdan beri sürekli ikinci çizgi silik de olsa çıkıyor bende. diğer arkadaşların ovulasyonlarına bakıyorum ilk başlarda ikinci çizgileri hiç yok günden güne koyulaşıyor. benim sürekli ikinci çizgi çıktığı için yorumlamakta zorlanıyorum açıkcası
Değerlendirmiştim neyseki 28 martı ama diğerleri gün aşırıBencede 28 de birşey olmuş gibi canım. Ben senin testini hatırlıyorum :) daha da koyu beklerken silinmeye geçmişo günleri değerlendirdin mi acaba?
Hayırlı olsun canımKızlar idrar testim pozitif kan sonucum 4.75 günüme 3 gün var yükselir mi sizce ebe sınırda yeni yükseliyor dedi ama 2 gün sonra tekrar kan vercekmism
İnşallahİnşallah bizde bu topikte oluruz kuzum
Benim 15 nisan da olabilir 13-14 te çünkü 17 mart sabah 2.30 da adet oldum, kesin bir tarih veremiyorum ama daha var yaniİnşallahh nisanın 4,5 inde test yapıcam
sizin bat ne zamandı
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzAma benim gebelik testinde silik çizgi yokki. Gerçi erken gebelik değil yaptığım düz kaset test, erken gebelik testini yarın sabah yapıcam
Bence kesinlikle çok zorRamazan ayında değerlendirmek daha zor olur mu ki kızlaryani bana genelde iftardan sonra bi uyku çöker de
Bi de oruç tutmak yumurtlamayı falan etkiler mi ki hani uzun süre aç kalınacağı için bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Sen gece olduğu için hesaplayamıyorsun ya ben de acaba kahverengi lekelenmelerin geldiği gün mü 1. yoksa kırmızıya döndüğünde mi 1.gün saymalıyız hep bunu düşünüyorumBenim 15 nisan da olabilir 13-14 te çünkü 17 mart sabah 2.30 da adet oldum, kesin bir tarih veremiyorum ama daha var yaniHayırlısı olsun hepimiz için
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım yalnız değilsinSen gece olduğu için hesaplayamıyorsun ya ben de acaba kahverengi lekelenmelerin geldiği gün mü 1. yoksa kırmızıya döndüğünde mi 1.gün saymalıyız hep bunu düşünüyorum
Ayyy bende öyle tahmin ediyodummmmOlmuş canım bu.
Saol kuzucum değerlendirdik bileeeOlmuş canım şimdi değerlendirme zamanı
Maalesef denemeler bana da zor olacak gibi geliyorRamazan ayında değerlendirmek daha zor olur mu ki kızlaryani bana genelde iftardan sonra bi uyku çöker de
Bi de oruç tutmak yumurtlamayı falan etkiler mi ki hani uzun süre aç kalınacağı için bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Nadas fikri güzelmişBence kesinlikle çok zorçalışan biri olarak sahura kalk, yat, işe git gel, iftarlık hazırla birden yüklen yemeye sonra mayış benim için imkansız kendimi 1 ay nadasa bırakırım kesin belki verimim artar
Canımmm değerlendirdik aynen herkesin aynı renk olmazmış o yüzden tereddütte kalmıştım saol canımm benimİkinci testinde olmuş görünüyor bende yaptım test aynı sizin ilk test gibi o da pik yakın gibi. Ama şunu demeden geçemicem herkesn pik aynı değil siz bu geceyi değerlendirin yarın belki daha da koyu olblr bilinmez
Dilacimm olmuş canım zaten degerlerndirmissiniZ yarındaa mutlaka takip edip degerlendirinAyyy bende öyle tahmin ediyodummmm
Ay inşallah yaa. O kopkoyu piklerden bende görebilirim inşallahSonuncu da diğerlerine göre daha koyu. Sabaha pik olabilir. Bu geceyi değerlendirebilirsiniz her ihtimale karşı.
Kuzucumm çok teşekkür ederimm bakalım sabahda yapıcam inşallahDilacimm olmuş canım zaten degerlerndirmissiniZ yarındaa mutlaka takip edip degerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?