Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuncu da diğerlerine göre daha koyu. Sabaha pik olabilir. Bu geceyi değerlendirebilirsiniz her ihtimale karşı.

Edeyim canım ismin neydi ismen dua edeyim

Ramazan ayında değerlendirmek daha zor olur mu ki kızlar yani bana genelde iftardan sonra bi uyku çöker de
Bi de oruç tutmak yumurtlamayı falan etkiler mi ki hani uzun süre aç kalınacağı için bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bence kesinlikle çok zorçalışan biri olarak sahura kalk, yat, işe git gel, iftarlık hazırla birden yüklen yemeye sonra mayış benim için imkansız kendimi 1 ay nadasa bırakırım kesin belki verimim artar

Benim 15 nisan da olabilir 13-14 te çünkü 17 mart sabah 2.30 da adet oldum, kesin bir tarih veremiyorum ama daha var yani Hayırlısı olsun hepimiz için
Sen gece olduğu için hesaplayamıyorsun ya ben de acaba kahverengi lekelenmelerin geldiği gün mü 1. yoksa kırmızıya döndüğünde mi 1.gün saymalıyız hep bunu düşünüyorum

Maalesef denemeler bana da zor olacak gibi geliyorhem oruç tan sonra yorgunluk çöküyor hem eşler işten geliyorlar oruç oruç günleri zor geçiyor nasıl olacak bilmiyorum

Bence kesinlikle çok zorçalışan biri olarak sahura kalk, yat, işe git gel, iftarlık hazırla birden yüklen yemeye sonra mayış benim için imkansız kendimi 1 ay nadasa bırakırım kesin belki verimim artar
Nadas fikri güzelmiş ama bir ay sabredemem ben bir an önce gebe kalmak istiyorum. İftardan sonra çocuğu uyutup hemen değerlendirip banyo yapıp sahura kalkıp sonra sabah yine işşş falan ay anlatırken bile yoruldum zormuş gerçekten

Canımmm değerlendirdik aynen herkesin aynı renk olmazmış o yüzden tereddütte kalmıştım saol canımm benim hadi aynı anda da güzel sonuçlar alırız inşallah yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…