Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallahbugun belirtim yok dedim ya vücudum aksini yapacak illa akşam kasıklarım adet olcak gibi ağrımaya başladı beynim belirti aramaaaa diye bağırıyor bi taraftan
Diyorum ya sabah normalim hiç hamilelik düşünmüyorum, akşam oluyor burayı okuyunca aha diyorum bende hamileyim

Bence kesinlikle çok zorçalışan biri olarak sahura kalk, yat, işe git gel, iftarlık hazırla birden yüklen yemeye sonra mayış benim için imkansız kendimi 1 ay nadasa bırakırım kesin belki verimim artar
Ahahaha aynen sabah çalış akşam çalış bide oruç tut zor olur, bende ramazanda çok uğraşmam gibi

Canımmm değerlendirdik aynen herkesin aynı renk olmazmış o yüzden tereddütte kalmıştım saol canımm benim hadi aynı anda da güzel sonuçlar alırız inşallah yakında
İnşallahh yarın yap at o zamanda bakalım çatlamamız da birlikte olurda sayar dururuz artık günleri :)

Sizinle konuşmuştuk canım ya hatırladım. Hamilelik yok demiştiniz. Bence testiniz bozuk olma ihtimali var aklımda. Bu testler nerden aldınız?

Bende atarım ahh canım hamiş testler atmak nasip olsun bizede bundan sonra günler geçmiyor böyle olunca da beklemek zor oluyor ya. Birde ramazan girmiş olacak bat günü :))) birde o var.
Ay sormaa sorma inşallah hayırlı günlerde hayırlı haberler alırız Burda ki herkeeess alsın inşallah

Teşekkürler canım bilmiyordum onu

Kızlar bir yazıda bayan gebelik belirtisi olarak ateşinin adetten 4-5 gün önceleri 37 derece olduğunu yazmıştı, bugün yine sayfalarda okurken başka bir hamile bayanım aynı şeyi yazdığını okudum, onjnda gebelik belirtilerinden birisi ateşinin 37,1 olmasıymış, ölçün ateşinizi belki bi hikmeti vardır bunun

Kızlar merhaba yine ben ben hala regl olmadım 4. Gün bitiyor bu gece , adet gecikmesi yaşayan arkadaşlar var mı ? Belirtileri nelerdir paylaşabilirler mi lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…