- 1 Mart 2021
- 402
- 490
- 23
- 36
Ben okurken bile yoruldumNadas fikri güzelmişama bir ay sabredemem ben bir an önce gebe kalmak istiyorum. İftardan sonra çocuğu uyutup hemen değerlendirip banyo yapıp sahura kalkıp sonra sabah yine işşş falan ay anlatırken bile yoruldum zormuş gerçekten
Merak ettim atsanız görsem testlerinizi
Aminnn ıns canım benimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım
Diyorum ya sabah normalim hiç hamilelik düşünmüyorum, akşam oluyor burayı okuyunca aha diyorum bende hamileyimİnşallahbugun belirtim yok dedim ya vücudum aksini yapacak illa akşam kasıklarım adet olcak gibi ağrımaya başladı beynim belirti aramaaaa diye bağırıyor bi taraftan
Ahahaha aynen sabah çalış akşam çalışBence kesinlikle çok zorçalışan biri olarak sahura kalk, yat, işe git gel, iftarlık hazırla birden yüklen yemeye sonra mayış benim için imkansız kendimi 1 ay nadasa bırakırım kesin belki verimim artar
Bunu okudum göğüslerim de ağrımaya başladıDiyorum ya sabah normalim hiç hamilelik düşünmüyorum, akşam oluyor burayı okuyunca aha diyorum bende hamileyim
İnşallahh yarın yap at o zamanda bakalımCanımmm değerlendirdik aynen herkesin aynı renk olmazmış o yüzden tereddütte kalmıştım saol canımm benimhadi aynı anda da güzel sonuçlar alırız inşallah yakında
Atarım atarım tabiiiİnşallahh yarın yap at o zamanda bakalımçatlamamız da birlikte olurda sayar dururuz artık günleri :)
Kısmet sen elinden geleni yapmışsın canım gerisi Allah kerim.Değerlendirmiştim neyseki 28 martı ama diğerleri gün aşırıKısmet artık
Yaa belirtiler artıyo kız, benim regli ağrım geçti ya, ama yatınca arada yol yürümüşüm gibi ağrı giriyo kasığımaBunu okudum göğüslerim de ağrımaya başladıne olacaksa olsa da rahatlasak
Bende atarımAtarım atarım tabiiiEvet bidaha günler geçmesin artık bizede
Ay sormaa sorma inşallah hayırlı günlerde hayırlı haberler alırızBende atarımahh canım hamiş testler atmak nasip olsun bizede bundan sonra günler geçmiyor böyle olunca da beklemek zor oluyor ya. Birde ramazan girmiş olacak bat günü :))) birde o var.
Teşekkürler canım bilmiyordum onuPik olmazsa yumurtlama olmadı demek değil aslında. Yumurtlama var ama istenilen büyüklüğe ulaşmadığı için silik olurmuş. Mesela hani pik olmaya çalışıyor ya hafif kızarıyor o arada o kızarık sonrası pike yakın diyoruz o sırada siliniyor aniden olmuyor işte o zamanda aynı en baştaki dediğim oluyor pik olmadan çatlıyor yumurta. Benim bildiğim bu şekilde
O bende de oldu bir kaç kere. Üstelik bir keresinde gece uykumdan uyandırdı ağrısıYaa belirtiler artıyo kız, benim regli ağrım geçti ya, ama yatınca arada yol yürümüşüm gibi ağrı giriyo kasığıma
Sİzin ne zamandı ovülasyon, ateşinizide ölçtünüzmü onuda yeni duydumO bende de oldu bir kaç kere. Üstelik bir keresinde gece uykumdan uyandırdı ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?