Hep böyle dualarla umutlarla giriyoruz inşlh öyle olur vazgeçmek yok olana kadar devamBu ay inşallah uğurlu gelsin canımsana bana gruptaki ve isteyen herkese
Canım bende 10 gün boyunca düzenli yemedim ki zaten. Tarcın boğazımı çok yakmıştı bazen üşendim yemedim bileBende süt yapıyor diye çok istemiyorum prolaktin arada oynar benimayrıca hemende kist olacağını sanmıyorum o kadar ya. Herşeyin fazlası zarar ona inanıyorum yiyenler uşak yapıyor bize gelince kist pehh bende çekiniyorum düzenli olanın ayarını kaçırıp başıma iş açarsam diyorum bir yandan ya işe yararsa kafasındayım. ama 10.gün bırakıcam. yumurtalarıma masaj yapıcam havuç yiyorum günde bir tane onu da yumurtlama olunca bırakıcam.
Kız havuç bebeğin tutunması için çok iyiymiş bırakma sakın bi de çok lezzetli hiç sıkılmaz ki insanBende süt yapıyor diye çok istemiyorum prolaktin arada oynar benimayrıca hemende kist olacağını sanmıyorum o kadar ya. Herşeyin fazlası zarar ona inanıyorum yiyenler uşak yapıyor bize gelince kist pehh bende çekiniyorum düzenli olanın ayarını kaçırıp başıma iş açarsam diyorum bir yandan ya işe yararsa kafasındayım. ama 10.gün bırakıcam. yumurtalarıma masaj yapıcam havuç yiyorum günde bir tane onu da yumurtlama olunca bırakıcam.
Öyle olmalıydı ama aksine düzenli adet olurdum 15 gün geciktiSenin yumrtalarin bomba gibi patlamaliydi
Him. Yani herkeste iyi olmuyr demekki canm ya. Bu ay bir sey yapacak misnÖyle olmalıydı ama aksine düzenli adet olurdum 15 gün gecikti
Bu ay hatta 2. Ay olcak C life kullanıyorum bir de rahim filmi çektrcm umarım ikisi birleşince bir sonuç elde ederimHim. Yani herkeste iyi olmuyr demekki canm ya. Bu ay bir sey yapacak misn
Kaçıncı gündü bugün, benim daha yok bişi batlar aynıydıPiki gördüm kızlar bundan sonrası nasip@Sadglozgrr arkadaşımla birlikte aynı gün gördük başka pik gören varmı
4 yıl kadar önceydi pek hatırlamıyorum ama internetten bakmıştım sanırım tarifine.Nasıl yaptınız o çayı acaba?
Ben sevdim özellikle gece yatıp yedim iyiyim şuanlık sıkıntı yok.Canım bende 10 gün boyunca düzenli yemedim ki zaten. Tarcın boğazımı çok yakmıştı bazen üşendim yemedim bile
Tavşanlar gibi doğurcam sonraKız havuç bebeğin tutunması için çok iyiymiş bırakma sakın bi de çok lezzetli hiç sıkılmaz ki insan
Hadi bakalım afiyet bal şeker olsun canımBen sevdim özellikle gece yatıp yedim iyiyim şuanlık sıkıntı yok.Havuçu bol yicem
Msj tekrarı olmuş düzelteyim:)H. Geldin canımBenim martta işm bitti yüzüme gülmedi o martta daha durmak istemedim totem yaptım Nisan yazmalı grubumda
Hosbuldum canım benim. Tabiki elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Bu bekleyişler son bulur inş mayıs topigini görmeyiz
Bende başladım bal çörekotu tarçına adetin 2. Günü bakalım olacakmıH. Geldinbende bal çörek otu tarçın kullanıcam bakalım ne olacak. Çok kullanmıcam yumurta görünce bırakıcam
Hayırlı olsun canım. Dilerim şifasını da görürsün inşallahBende başladım bal çörekotu tarçına adetin 2. Günü bakalım olacakmı
Çakşır kiloda aldırıyormuş kızlar doğrumuKızlar çakşır kökü suyu kullanan oldu mu bir de nereden alsak daha iyi olur acaba
Sen yapmışsın ya ondan yapıyorum bende canımHayırlı olsun canım. Dilerim şifasını da görürsün inşallah
Canım bende ters etki yapmadı inşallah sende de olmaz. Sonuçta bünye bir değil. Benim hormonlarda bir sıkıntı yoktu. Dikkatli kullanmakta fayda var canım ne olur ne olmazSen yapmışsın ya ondan yapıyorum bende canım
Bende de yok canım sıkıntı inş fayda olur her yediğimde şifa niyetine diyerek yutuyorumCanım bende ters etki yapmadı inşallah sende de olmaz. Sonuçta bünye bir değil. Benim hormonlarda bir sıkıntı yoktu. Dikkatli kullanmakta fayda var canım ne olur ne olmaz
Bende de yok canım sıkıntı inş fayda olur her yediğimde şifa niyetine diyerek yutuyorum
Yumurtlamadan sonra bırakacağım amaCanım bende ters etki yapmadı inşallah sende de olmaz. Sonuçta bünye bir değil. Benim hormonlarda bir sıkıntı yoktu. Dikkatli kullanmakta fayda var canım ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?