Ovu testi kullanıyor musun pekiYumurtlamadan sonra bırakacağım ama
Evet canım kullanıyorum yarında ona başlayacağım nasip olursaOvu testi kullanıyor musun peki
Evet birlikte gördük birlikte ogrenicez ıns hamiş oldugumuzuPiki gördüm kızlar bundan sonrası nasipSadglozgrr arkadaşımla birlikte aynı gün gördük başka pik gören varmı
Dün değerlendirdiysen kaçırmamışsındır. Hatta tam zamanında değerlendirmişsin bence.Kızlar saat 2 yi 40 gece yaptm pik i gördüm ve tekrar yapym dedim az önce yaptm silik çıktı en alttaki ama 2 saat olmadı sıvı alali normal mi karnim çok ağrıyor çok batıyor çatladı mi aceba dün ilişki oldu kaçırdım mi aceba bugün dr degerlendircektm 2 saat sonra tekrar mi yapsam
Olur temennisiyle canımBende başladım bal çörekotu tarçına adetin 2. Günü bakalım olacakmı
İnş canım hepimiz inşallahOlur temennisiyle canım
Tabi ki ben bakarım isterseniz yükleyinBen testlerimi eklesem ovulasyon testim pik mi bir baksanız olur mu??
Hemen atıyorum :)Tabi ki ben bakarım isterseniz yükleyin
Peki kaç günde bir regl oluyorsun?Bunlarda dahalık pik olmamış.Eki Görüntüle 2805807 testlerim bunlar
Polikistik over var adetim düzenli olmuyor maalesefPeki kaç günde bir regl oluyorsun?Bunlarda dahalık pik olmamış.
Bat 25 mart kasık bölgemde regl olacakmışım gibi hafif sızılar var sağ sol taraftaBat mart sonu olanlar; belirti yaşıyor musunuz? Benim karnımın altında, bacaklarımda ve belimde hafif ağrılarım oluyor. Özellikle bugün çok yoruldum belki de ondandır bilmiyorum.
Ben benPiki gördüm kızlar bundan sonrası nasipSadglozgrr arkadaşımla birlikte aynı gün gördük başka pik gören varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?