Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 31 Mart. Dün akşam kahve lekelenmem oldu kasık ağrısı ile birlikte. Sizce yumurtladim mı ya da yumurtam mı catladi. Ya da yumurtam catlayamadigi için mi lekelenme oldu
Yumurtlamada da yerleşmede de lekelenme olabiliyormuş. Adetin düzenli mi? Yumurtlama gününden 4-5 gün geçtiyse yerleşme lekelenmesi olabilir hadi inşallah .

Koyulaşma bariz var bence.
Belirtilerin neydi?
Benim daha bat a 10 gün var ama bugün temizlik yaptım yordum kendimi biraz kasıklarım ve rahim bölgem ağrımaya başladı hemen.
Ay canım inşallah dediğin gibidir de hamileyimdir Geçen ay da benim pozitif çıktı sonra adet oldum o yüzden heveslenemiyorım hiç.. benim aşılamanın 8. Gününe kadar belirtim yoktu sadece dün ve önceki gün sağ kasığım ağrıdı ama sadece sağ kasığım, bazen yumurtalığım bazen sağ tarafta genel sancı.. başka da belirtim yok

Kızlar pik olmuş mu

Eklentiler

• 20210320_134108.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar çakşır kökü suyu kullanan oldu mu bir de nereden alsak daha iyi olur acaba
Biz çakşır ve hayıt suyu aldık, eşim çakşır içti bi kaç kez ama kokusu kötü bi daha içmedi, ben hayıt suyu içiyorum o daha içilebilir

Etkisi baya var diyorlar hamile kalan çok olmuş sadece ben içsem olur mu ki bilemedim
Çakşırın afrodizyak etkisi olduğunu biliyorum, hayıt kadınların adet ağrılarına iyi geliyor ve kadınsal hormonlarını dengeliyor, benim adet ağrım yok ama hormonlar için hayıtı tercih ediyorum

Etkisi baya var diyorlar hamile kalan çok olmuş sadece ben içsem olur mu ki bilemedim
Ben içmek istedim lakin araştırdım testesteron arttırma özelliği var yani cinsel hormonu ve ben almamayı tercih ettim. Çünkü bir ara testesteronum yüksek çıkmıştı başıma iş açarım diye vazgeçtim ama eşler için çok iyi birşey sperm kalitesini arttırıyormuş. Yine de hormonlarını bil ona göre kullan derim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…