Yumurtlamada da yerleşmede de lekelenme olabiliyormuş. Adetin düzenli mi? Yumurtlama gününden 4-5 gün geçtiyse yerleşme lekelenmesi olabilir hadi inşallah .Benim bat 31 Mart. Dün akşam kahve lekelenmem oldu kasık ağrısı ile birlikte. Sizce yumurtladim mı ya da yumurtam mı catladi. Ya da yumurtam catlayamadigi için mi lekelenme oldu
Tamam bol su da içersen herşey yolunda giderŞekeri kestim canım 4-5 gündür çıkardım hayatımdan
Bende anestezili istiycem tamam uykuyu da severimUyuyordum canım. Ayınık değildim :)) bazı şeyler Ayınık olmadan olmalı :) inşlh canım inşlh.
Ay canım inşallah dediğin gibidir de hamileyimdirKoyulaşma bariz var bence.
Belirtilerin neydi?
Benim daha bat a 10 gün var ama bugün temizlik yaptım yordum kendimi biraz kasıklarım ve rahim bölgem ağrımaya başladı hemen.
İnşallah istediğin gibi ve güzel olurBende anestezili istiycem tamam uykuyu da severim
Evet canım pikKızlar pik olmuş mu
Teşekkür ederim bugün ve yarin i değerlendirmem lazım demiEvet canım pik
Çatlamayı görene kadar testte değerlendirmen lazım canım yani silikleşince o günü de değerlendiriyorsun sonra da ne zaman istersenTeşekkür ederim bugün ve yarin i değerlendirmem lazım demi
Çok teşekkür ederimÇatlamayı görene kadar testte değerlendirmen lazım canım yani silikleşince o günü de değerlendiriyorsun sonra da ne zaman istersen
Olmuş canım değerlendir bugün yarınKızlar pik olmuş mu
Biz çakşır ve hayıt suyu aldık, eşim çakşır içti bi kaç kez ama kokusu kötü bi daha içmedi, ben hayıt suyu içiyorum o daha içilebilirKızlar çakşır kökü suyu kullanan oldu mu bir de nereden alsak daha iyi olur acaba
Etkisi baya var diyorlar hamile kalan çok olmuş sadece ben içsem olur mu ki bilemedimBiz çakşır ve hayıt suyu aldık, eşim çakşır içti bi kaç kez ama kokusu kötü bi daha içmedi, ben hayıt suyu içiyorum o daha içilebilir
Çakşırın afrodizyak etkisi olduğunu biliyorum, hayıt kadınların adet ağrılarına iyi geliyor ve kadınsal hormonlarını dengeliyor, benim adet ağrım yok ama hormonlar için hayıtı tercih ediyorumEtkisi baya var diyorlar hamile kalan çok olmuş sadece ben içsem olur mu ki bilemedim
Çakşırın afrodizyak etkisi olduğunu biliyorum, hayıt kadınların adet ağrılarına iyi geliyor ve kadınsal hormonlarını dengeliyor, benim adet ağrım yok ama hormonlar için hayıtı tercih ediyorum hayıtı da araştırayım bn o zaman saolun
Amin inşallah canımBenimde öyle oldu bu ay çok da az oldum. Mevsimsel çok şey yaşıyoruz. Herşey etkililoyr canım. İnşlh hepimiz kalırız bizi buraya getiren kader derdimize de çare versin bu güzel aylarda
EvetKızlar pik olmuş mu
Ben içmek istedim lakin araştırdım testesteron arttırma özelliği var yani cinsel hormonuEtkisi baya var diyorlar hamile kalan çok olmuş sadece ben içsem olur mu ki bilemedim
16. Günüm canım normalde 14. Gün olması lazımdı takvime göre ben hep takvime göre gidiyodm ama yaniltoyomus bunuda öğrendimEvetkaçıncı günün bugün acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?