Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
16. Günüm canım normalde 14. Gün olması lazımdı takvime göre ben hep takvime göre gidiyodm ama yaniltoyomus bunuda öğrendim
Evet çok nadir tutan zamanı. İnşallah güzel şeyler olur canım çatlamayı da gördün mü tamamdır

Bn hormon testi yaptrdım lh ve amh yüksek çıktı bir de bun eksikliği var rahim filmini de alıp düzgün bir doktora hepsini göstercem bakalm

Kızlar dün ovulasyon testi pik olmuştu bugün silikleşmeye başladı normal mi bir gün pik olduktan sonra silik olması dünü değerlendirdim bugünde değerlendirmem gerekiyor dimi birde dün alt karnım çok şişti sancım vardı ilk defa bu kadar hissettim yumurtlama olduğunu geçen ay tüp bebek tedavisi oldum diye sanırsam sol tarafta ki bugün yaptığım diğeri dün yaptığım pik olan

Eklentiler

• IMG_20210320_161534.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20210319_144914.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 36
Normal tabiki canım ne güzel çatlamış yarın daha silik olacaktır. Tabi ki bugünü de değerlendirirseniz iyi olur

Canım en önemlisi artıkr bugun sonra zaten bekleyeceksin hayırlısı olsun inşallah olur

Nasıl yaptınız o çayı acaba?

Merhaba kizlar ben bugun kirmizi karti gordm burdan devam. Corekotu bal tarcin karismini bir hafta kullanip sonra sogan suyu denesem sknti olur mu sizce duyan bilen var mi

Merhaba kizlar ben bugun kirmizi karti gordm burdan devam. Corekotu bal tarcin karismini bir hafta kullanip sonra sogan suyu denesem sknti olur mu sizce duyan bilen var mi
Ben ikisini bir kullandım hatta incir kürü de yaptım aynı zamanda 15 gün yaptım hepsini fakat bi sonuç alamadım herkese aynı etkiyi göstermiyor tabi bi sorun olmadı

H. Geldin bende bal çörek otu tarçın kullanıcam bakalım ne olacak. Çok kullanmıcam yumurta görünce bırakıcam

H. Geldin bende bal çörek otu tarçın kullanıcam bakalım ne olacak. Çok kullanmıcam yumurta görünce bırakıcam
Ben korktm ya kiste cevirebilir diyen var. Balimi yiyim bir kasik her gun corekotunu yetr bana . 5 gun bir hafta falan. Adetten sonra bir hafta sogan suyu yapacm o kesin

Ben ikisini bir kullandım hatta incir kürü de yaptım aynı zamanda 15 gün yaptım hepsini fakat bi sonuç alamadım herkese aynı etkiyi göstermiyor tabi bi sorun olmadı
Senin yumrtalarin bomba gibi patlamaliydi

Ben korktm ya kiste cevirebilir diyen var. Balimi yiyim bir kasik her gun corekotunu yetr bana . 5 gun bir hafta falan. Adetten sonra bir hafta sogan suyu yapacm o kesin
Bende süt yapıyor diye çok istemiyorum prolaktin arada oynar benim ayrıca hemende kist olacağını sanmıyorum o kadar ya. Herşeyin fazlası zarar ona inanıyorum yiyenler uşak yapıyor bize gelince kist pehh bende çekiniyorum düzenli olanın ayarını kaçırıp başıma iş açarsam diyorum bir yandan ya işe yararsa kafasındayım. ama 10.gün bırakıcam. yumurtalarıma masaj yapıcam havuç yiyorum günde bir tane onu da yumurtlama olunca bırakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…