Evet çok nadir tutan zamanı.16. Günüm canım normalde 14. Gün olması lazımdı takvime göre ben hep takvime göre gidiyodm ama yaniltoyomus bunuda öğrendim
Yumurtlamada da yerleşmede de lekelenme olabiliyormuş. Adetin düzenli mi? Yumurtlama gününden 4-5 gün geçtiyse yerleşme lekelenmesi olabilir hadi inşallah .
Bn hormon testi yaptrdım lh ve amh yüksek çıktı bir de bun eksikliği var rahim filmini de alıp düzgün bir doktora hepsini göstercem bakalmBen içmek istedim lakin araştırdım testesteron arttırma özelliği var yani cinsel hormonuve ben almamayı tercih ettim. Çünkü bir ara testesteronum yüksek çıkmıştı başıma iş açarım diye vazgeçtim ama eşler için çok iyi birşey sperm kalitesini arttırıyormuş. Yine de hormonlarını bil ona göre kullan derim canım benim
Ins canım yaEvet çok nadir tutan zamanı.İnşallah güzel şeyler olur canım çatlamayı da gördün mü tamamdır
Normal tabiki canım ne güzel çatlamış yarın daha silik olacaktır. Tabi ki bugünü de değerlendirirseniz iyi olurKızlar dün ovulasyon testi pik olmuştu bugün silikleşmeye başladı normal mi bir gün pik olduktan sonra silik olması dünü değerlendirdim bugünde değerlendirmem gerekiyor dimi birde dün alt karnım çok şişti sancım vardı ilk defa bu kadar hissettim yumurtlama olduğunu geçen ay tüp bebek tedavisi oldum diye sanırsam sol tarafta ki bugün yaptığım diğeri dün yaptığım pik olan
Kızlar dün ovulasyon testi pik olmuştu bugün silikleşmeye başladı normal mi bir gün pik olduktan sonra silik olması dünü değerlendirdim bugünde değerlendirmem gerekiyor dimi birde dün alt karnım çok şişti sancım vardı ilk defa bu kadar hissettim yumurtlama olduğunu geçen ay tüp bebek tedavisi oldum diye sanırsam sol tarafta ki bugün yaptığım diğeri dün yaptığım pik olan
Tamam kuzum teşekkür ederimCanım en önemlisi artıkr bugun sonra zaten bekleyeceksin hayırlısı olsun inşallah olur
Nasıl yaptınız o çayı acaba?Ben de bebek düşünmeden 3 ay önce kontrole gittim. Ultrasonla baktı doktor, smear testi yaptı ve başka tahliller de yaptırdım. Folik asidi yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.
Adetin 10. ve 20. günü arası 2-3 günde bir ilişki oluyor. Bunların dışında yaptığım bir şey yok.
Bir de ilk gebeliğimde eşime keçiboynuzu çayı yapmıştım, her gün bir bardak içiyordu. O ay ilk denemede hamile kalmıştım. Keçiboynuzunun faydası oldu mu yoksa öyle mi denk geldi bilmiyorum : )
Ben ikisini bir kullandım hatta incir kürü de yaptım aynı zamanda 15 gün yaptım hepsini fakat bi sonuç alamadım herkese aynı etkiyi göstermiyor tabi bi sorun olmadıMerhaba kizlar ben bugun kirmizi karti gordm burdan devam.Corekotu bal tarcin karismini bir hafta kullanip sonra sogan suyu denesem sknti olur mu sizce duyan bilen var mi
H. GeldinMerhaba kizlar ben bugun kirmizi karti gordm burdan devam.Corekotu bal tarcin karismini bir hafta kullanip sonra sogan suyu denesem sknti olur mu sizce duyan bilen var mi
Ben korktm ya kiste cevirebilir diyen var. Balimi yiyim bir kasik her gun corekotunu yetr bana . 5 gun bir hafta falan. Adetten sonra bir hafta sogan suyu yapacm o kesinH. Geldinbende bal çörek otu tarçın kullanıcam bakalım ne olacak. Çok kullanmıcam yumurta görünce bırakıcam
Senin yumrtalarin bomba gibi patlamaliydiBen ikisini bir kullandım hatta incir kürü de yaptım aynı zamanda 15 gün yaptım hepsini fakat bi sonuç alamadım herkese aynı etkiyi göstermiyor tabi bi sorun olmadı
Bende süt yapıyor diye çok istemiyorum prolaktin arada oynar benimBen korktm ya kiste cevirebilir diyen var. Balimi yiyim bir kasik her gun corekotunu yetr bana . 5 gun bir hafta falan. Adetten sonra bir hafta sogan suyu yapacm o kesin
H. Geldin canımKizlr Mart topigi bitti galiba bende yerimi burda alayım:)
Bu ay inşallah uğurlu gelsin canımH. Geldin canımBenim martta işm bitti yüzüme gülmedi o martta daha durmak istemedim totem yaptım Nisan yazmalı grubumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?