O zaman devam etmelisiniz uzun sürebilir pik görmenizPolikistik over var adetim düzenli olmuyor maalesef
Ben bu ay aynen bu dediğin gibi yaptım canım adetimin 2. Günü bal tarçın çörekotu kürüne başladım 8 gün yaptım bıraktım hemen peşine soğan kürü başladım 15 gün içtim bugün son günümdü. Bat 25 mart bakalım inşallah faydası olurMerhaba kizlar ben bugun kirmizi karti gordm burdan devam.Corekotu bal tarcin karismini bir hafta kullanip sonra sogan suyu denesem sknti olur mu sizce duyan bilen var mi
Bu kadar kısa sürede siliklesmesi normal mu belki tekrar test yapmayi dusunuyormBat mart sonu olanlar; belirti yaşıyor musunuz? Benim karnımın altında, bacaklarımda ve belimde hafif ağrılarım oluyor. Özellikle bugün çok yoruldum belki de ondandır bilmiyorum.
Canım benim bundan anladığım şöyle düşün miyom 19 mm bir yerdedir ama poliplerde olursa onlar küçük küçük olurlar o zaman daha düşer hamilelk işin en iyisi ilk polipleri yok etmesiOf benim kafam cok karisik yahu. Doktor bu gittigimde 19 mm lik miyom gordu yerini sevmedim dedi birde 5mm lik polip gordu. Onu alalim oyle asilama yapalim dedi. Myom u alirsak 5/6 ay dinlenme vermem lazim bide o biraz ziriltili bi is dedi. Simdi polipi alinca miyom bana bi skinti yaratmicak mi yani
Evet bat 25 mart ve bata 1 hafta kala sanki adet olduğum günler gibi üşümekte beraber sancı çektim bir gün boyunca ertesi gün geçti ve 2 gün önce de sağ kasığımda 3-4 saat boyunca ara ara şiddetli kasılma olduBat mart sonu olanlar; belirti yaşıyor musunuz? Benim karnımın altında, bacaklarımda ve belimde hafif ağrılarım oluyor. Özellikle bugün çok yoruldum belki de ondandır bilmiyorum.
Teşekkür ederim inşallah görebilirimO zaman devam etmelisiniz uzun sürebilir pik görmeniz
Testinizi gördüm çok hızlı silinmiş. İnşlh bu iyi birşeydirBu kadar kısa sürede siliklesmesi normal mu belki tekrar test yapmayi dusunuyorm
Görürsün görür. Benim arkadaşım var biz onla yapıyoruz o da pco ama görüyoruz geç de olsaTeşekkür ederim inşallah görebilirim
Şöyle olmuş olabilir mi? 19 mart gecesi aslında pik oldu ve pik bugün gündüz de devam etti ve bu gece silikleşti?Kızlar saat 2 yi 40 gece yaptm pik i gördüm ve tekrar yapym dedim az önce yaptm silik çıktı en alttaki ama 2 saat olmadı sıvı alali normal mi karnim çok ağrıyor çok batıyor çatladı mi aceba dün ilişki oldu kaçırdım mi aceba bugün dr degerlendircektm 2 saat sonra tekrar mi yapsam
16. Gündü bugün ıns bu ayda hüsranla bitmezTestinizi gördüm çok hızlı silinmiş. İnşlh bu iyi birşeydirama testine devam et derim. Böyle olup sonra ikinci yumurtlama görende oluyor. Kaçıncı gününüz bilmiyorm ama?
Benim bugun 14. Günğö muhtemelen 16.günde çatlarKaçıncı gündü bugün, benim daha yok bişi batlar aynıydı
Canım ne kadar uzun sürüyor pik in öyle. Benim genelde 36 saat civarı sürüyor diye tahmin ediyorumBen bendün ve bugün pik. Dünü değerlendirdik ondan önceki 3 günü de ♀ Bugüne canım yetmiyır artık. Yarın silikleşir sanırım, yarınıda değerlendiririz sonrası beklemece.
Tamamdır teşekkür ederim :)Görürsün görür. Benim arkadaşım var biz onla yapıyoruz o da pco ama görüyoruz geç de olsahiç pes etme güzelce yap derim
16. Gündü bugün ıns bu ayda hüsranla bitmezTestinizi gördüm çok hızlı silinmiş. İnşlh bu iyi birşeydirama testine devam et derim. Böyle olup sonra ikinci yumurtlama görende oluyor. Kaçıncı gününüz bilmiyorm ama?
Peki kaç günde bir oluyorsun? Ben böyle yaşadım yumutlama gördüm diye çat diye hemen çatladı sonra testi yaptım devam ettim daha iyi pik gördüm koyu oldu geç silindi16. Gündü bugün ıns bu ayda hüsranla bitmez
30 güne bi goruyorm galiba 15. Gün akşam pik olmuş ben öğlen yapmıştım ama testi cinci bugün 16. Gün öğlen kip kirmizi emin olmak için bi saat önce yaptm siliklesmis dün deferlendirmistm allahtanPeki kaç günde bir oluyorsun? Ben böyle yaşadım yumutlama gördüm diye çat diye hemen çatladı sonra testi yaptım devam ettim daha iyi pik gördüm koyu oldu geç silindibu işin burasını çözemiyorum
Canım yumurtlama günleri ilişki olduktan sonra geç yumurtlama ya da erken yumurtlama farketmezz bi sağlık sorunun yoksa büyük ihtimalle gebe kalırsınKızlar 25. Gün pik oldu ovülasyonum. Adetim pek düzenli değil ama en geç 35 güne bi oluyorum sizce pko muyum? Ve geç yumurtlama da gebelik ihtimali nedir bilgisi olan varmı
Ya canim valla bana ilk baska doktora gittigimde ustten bakti rahmin catalli dedi sonra baska doktor rahminde bi skinti yok hafif birsey dedi. Yeni doktorum miyiom gorunce hsg cektir dedi, Sonra hsg yaptirdim iste bililyosun . Orda da hem polip hem miyom gordu. Gebelige bi engel olacagini dusunmuyorum dedi cok buyuk degil dedi ama o miyom yuzunden benim rahim catalli gibi gorunuyor yani rahmi ayiriyor gibi , cunku hsg de oyle bisey gormedi.Canım benim bundan anladığım şöyle düşün miyom 19 mm bir yerdedir ama poliplerde olursa onlar küçük küçük olurlar o zaman daha düşer hamilelk işin en iyisi ilk polipleri yok etmesitutunabilmesi için. Merak ettiğim birşey var miyomun zararsız mı? Hani engel olur mu bebeğin gelişimine neredeymiş onu merak ettim nerde miyomun acaba ? Sevmemiş yerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?