Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30 güne bi goruyorm galiba 15. Gün akşam pik olmuş ben öğlen yapmıştım ama testi cinci bugün 16. Gün öğlen kip kirmizi emin olmak için bi saat önce yaptm siliklesmis dün deferlendirmistm allahtan
15.pik oldu akşam bugün 16.gün silindi öyle mi? Bilmek amaçlı da olsa istersen ne oluyor diye bir kaç gün yap testini çünkü ikinci yumutlama görenler de oluyor?

İnsallh canm beni etiketle mutlaka tutarsa

Anladım canım. Bence ilk polipler gitmeli onlar tek olsa neyse birde miyom işi var bu çocuk nereye yer etsin. En azından polip alınırsa yer açılır temiz yine. İkinci iş miyoma kalırki. Polip alınınca bir kere aşılama denersin baktın tutmadı. Miyom mu ne olduğu belirsiz senden de kurtulursun. Miyom tekrar eden birşey diye biliyorum o da düşük yapabiliyor engelliyor. Bir sürü şey ya ayy ne bu çektiğimiz bilsem perde başka birşey miyomdn alakasız. Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun kendin?

Canım ne kadar uzun sürüyor pik in öyle. Benim genelde 36 saat civarı sürüyor diye tahmin ediyorum
Aslında dün saat 17:00de yaptım pikti bugün 17de bi daha yaptım yine pikti yani muhtemelen benimde çok uzun sürmüyor ama sanırım dün akşama doğru yumurtlamaya başlamışım. Bencede çok uzun ama 3 güne kadar pik gören bile varmış.

İnsallh canm beni etiketle mutlaka tutarsa
Tamam canım seni etiketlerim adet olursam da olmazsam da.bu akşam dayanamadım test yaptım ama tek çizgi çıktı tabi adete 5 gün kala inşallah adet olmam Bir de yarından itibaren testere dişli aslanpeçesi kürüne başlıyorum sabah akşam içiçem yine.Ayrıca 41 Meryem süresi okuyoruz ben Türkçesini, annem arapçasını okuyor

Kişiden kişiye değişiyor o canım sıkıntı etme benim çok az sürüyor mesela 12 saat falan..

Ya polipi aldirip asilama isine giricem . Ilk asilama da tutmasi zor diyolar ama biyerden baslamak lazim . onu bekle bunu ertele zaman geciyor.

Ya polipi aldirip asilama isine giricem . Ilk asilama da tutmasi zor diyolar ama biyerden baslamak lazim . onu bekle bunu ertele zaman geciyor.
Allah hepimize ayrı ayrı yardım ede şu ilerden kurtara uşak yapmanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdim valla.

Anladım canım muhtemelen senin de o zaman 1 buçuk gün sürüyor. Sadece sürekli, test yapmadığımız için tam saati bilemiyoruz. Hayırlısı olsun

Sen baya gumbur gumbur geliyorsun masallh

Allah hepimize ayrı ayrı yardım ede şu ilerden kurtara uşak yapmanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdim valla.
Of sorma sorma . Ya ben . esim hadi cocuk yapalim dediginde ben biraz daha beklemek istiyorum dedim sanki hemen olacakmis gibi. Sonra vazgectim tamam dedim. Ama kazin ayagi oyle degilmis

Canlar ben ovulasyon testi yapmıyorum bu ay merak ediyorum döngüsü 28 günde bir olan bat 4 nisan olan arkadaşlarım yumurta çatladı mı bilgi verir misiniz ben dünü değerlendiremedim öncesini değerlendirdim ama

Of sorma sorma . Ya ben . esim hadi cocuk yapalim dediginde ben biraz daha beklemek istiyorum dedim sanki hemen olacakmis gibi. Sonra vazgectim tamam dedim. Ama kazin ayagi oyle degilmis
Hahaha. Ben de tatile denk gelsin die subati bekledm sanki ilk aydan olacak. Bari bir ay once basla dimi

Ben bugun corekotunu yutamadim ya balin ustunu koyup yerim dedm.bal iyi de cirek otu out

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…