Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim 2 3 gündür ağrım oluyor ama demiştim ya bu ay 5 yumurtam vardı diye çatladımı çatlamadımı emin olamıyorum yarın doktora gidicem o yüzden ama birinden biri çatlamıştır sanırım değerlendiriyoruz 2 günde 1 sende devam et bikaç gün daha

Dün değerlendiremedim ya üzüldüm çok öncesinden de emin değilim bugün de çatlama günüm sanki senin de inşallah çatlamıştir inşallah yumurtlaman güzel olmuştur kuzum

Canım zaten sperm 72 ile 120 saat arası yaşıyormuş 3 4 gün oluyor
Hadi 2 gün diyelim en az
Yani sıkma canını sen
Olcak olduktan sonra oluyor :)
Benim bat 5 nisan döngüm kısa
2 aydır test kullanıyorum 10.gün yumurtlama görürdüm dün 10.gündü yumurtlama görmedim mesela. Bazı aylar yumurtlamayabiliyormuşuz. Şimdiye kadar kür çay vs denedim artık akışına bıraktım çünkü beynim yalancı belirtilerle kandırıyor beni sonrasında çok inanırsam

Ne bileyim kuzu ya diyolar ya kaliteli yumurta kaliteli sperm önemli diye hadi kaliteli değilse diyorum ilişki günlerini atlayınca da kafama takılıyor ben de sen gibi yalancı belirti yaşardım ama 2 aydır düşünmüyorum bu ayda öyle umudum yok zaten

Benimde geçen ay umudum yoktu bu ay da yok
Allah hayırlısını nasip etsin ne kadar didinsek boş eğer bi engelimiz yoksa rabbim nasip edecek inşallah hayırlı zamanda

Benimde geçen ay umudum yoktu bu ay da yok
Allah hayırlısını nasip etsin ne kadar didinsek boş eğer bi engelimiz yoksa rabbim nasip edecek inşallah hayırlı zamanda
Aynen sanki düşünmeden ona bırakmak en doğrusu ama olmuyo insanın aklından çıkmıyo hiç

Dün değerlendiremedim ya üzüldüm çok öncesinden de emin değilim bugün de çatlama günüm sanki senin de inşallah çatlamıştir inşallah yumurtlaman güzel olmuştur kuzum
İnşallah canım üzülme zaten günaşırı öneriliyor ilişki benim doktorum öyle dedi benimde dün oldu bugün olmucak mesela olacağı varsa olur her türlü kasığımda ağrıyor mesela ama es geçicem bugünü bu ay valla akışına bıraktım usandım artık her gün yaptığımda oldu mu sanki boşver sende

Canım benim dün pikti bugun henüz test yapmadım bugun veya yarın çatlar

Yas 33 2. Ay deneme folik asit ve sogan suyu kullanacam bir hafta. Bat 20 nisan

benim hiç şaşmaz 28 gün döngüm ocakta 14. Gün yumurtlama oldu, geçen ay 13. Gün oldu, bugün 14. Gün daha test yapmadım

Demi her gün de denedim ama olmadı hiç korunayim aman çocuğum olmasın demedim hiç çok istedim belki ondan hala da çok istiyorum

İkimizin de aynı sanırım ama benim pik olunca ertesi gün çatlıyodu
Yok canım benimki hala çatlamamış sanırım.. Bu çatlamış sayılmaz heralde canım. Bide sıvı alımını biraz erken kesmedim o yüzden bi tık Silikte çıkmış olabilir. Çatlamamış gibime geldi. Sizce?

Eklentiler

• IMG_20210321_140430.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 62
H

Hormonlar normal yumurtalık rezervi iyi hamd olsun tek sorun bende çikolata kisti var doktorum olur ama geç olur dedi bu ay folikaiste başladım bide hayıt tohumu kullandım
Evet o olsa bile hamile kalanlar duydum inş nasip olur
Folik asiti hergün mü içiyorsun
Ben aldım ama düzenli kullanmadım :/

Hala çatlamamış, çatlama için havuç suyu iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…