Canım benim 2 3 gündür ağrım oluyor ama demiştim ya bu ay 5 yumurtam vardı diye çatladımı çatlamadımı emin olamıyorum yarın doktora gidicem o yüzden ama birinden biri çatlamıştır sanırım değerlendiriyoruz 2 günde 1 sende devam et bikaç gün dahaCanlar ben ovulasyon testi yapmıyorum bu ay merak ediyorum döngüsü 28 günde bir olan bat 4 nisan olan arkadaşlarım yumurta çatladı mı bilgi verir misiniz ben dünü değerlendiremedim öncesini değerlendirdim ama
Dün değerlendiremedim ya üzüldüm çok öncesinden de emin değilim bugün de çatlama günüm sanki senin de inşallah çatlamıştir inşallah yumurtlaman güzel olmuştur kuzumCanım benim 2 3 gündür ağrım oluyor ama demiştim ya bu ay 5 yumurtam vardı diye çatladımı çatlamadımı emin olamıyorum yarın doktora gidicem o yüzden ama birinden biri çatlamıştır sanırım değerlendiriyoruz 2 günde 1 sende devam et bikaç gün daha
Canım zaten sperm 72 ile 120 saat arası yaşıyormuş 3 4 gün oluyorCanlar ben ovulasyon testi yapmıyorum bu ay merak ediyorum döngüsü 28 günde bir olan bat 4 nisan olan arkadaşlarım yumurta çatladı mı bilgi verir misiniz ben dünü değerlendiremedim öncesini değerlendirdim ama
Ne bileyim kuzu ya diyolar ya kaliteli yumurta kaliteli sperm önemli diye hadi kaliteli değilse diyorum ilişki günlerini atlayınca da kafama takılıyor ben de sen gibi yalancı belirti yaşardım ama 2 aydır düşünmüyorum bu ayda öyle umudum yok zatenCanım zaten sperm 72 ile 120 saat arası yaşıyormuş 3 4 gün oluyor
Hadi 2 gün diyelim en az
Yani sıkma canını sen
Olcak olduktan sonra oluyor :)
Benim bat 5 nisan döngüm kısa
2 aydır test kullanıyorum 10.gün yumurtlama görürdüm dün 10.gündü yumurtlama görmedim mesela. Bazı aylar yumurtlamayabiliyormuşuz. Şimdiye kadar kür çay vs denedim artık akışına bıraktım çünkü beynim yalancı belirtilerle kandırıyor beni sonrasında çok inanırsam
Benimde geçen ay umudum yoktu bu ay da yokNe bileyim kuzu ya diyolar ya kaliteli yumurta kaliteli sperm önemli diye hadi kaliteli değilse diyorum ilişki günlerini atlayınca da kafama takılıyor ben de sen gibi yalancı belirti yaşardım ama 2 aydır düşünmüyorum bu ayda öyle umudum yok zaten
Aynen sanki düşünmeden ona bırakmak en doğrusu ama olmuyo insanın aklından çıkmıyo hiçBenimde geçen ay umudum yoktu bu ay da yok
Allah hayırlısını nasip etsin ne kadar didinsek boş eğer bi engelimiz yoksa rabbim nasip edecek inşallah hayırlı zamanda
Kaç aydır deniyorsunuz kuzuAynen sanki düşünmeden ona bırakmak en doğrusu ama olmuyo insanın aklından çıkmıyo hiç
8 aylık evliyim 2 ay saymıyoruz 6 aydır korunma yok canımKaç aydır deniyorsunuz kuzu
İnşallah canım üzülme zaten günaşırı öneriliyor ilişki benim doktorum öyle dedi benimde dün oldu bugün olmucak mesela olacağı varsa olur her türlü kasığımda ağrıyor mesela ama es geçicem bugünü bu ay valla akışına bıraktım usandım artık her gün yaptığımda oldu mu sanki boşver sendeDün değerlendiremedim ya üzüldüm çok öncesinden de emin değilim bugün de çatlama günüm sanki senin de inşallah çatlamıştir inşallah yumurtlaman güzel olmuştur kuzum
Canım benim dün pikti bugun henüz test yapmadım bugun veya yarın çatlarCanlar ben ovulasyon testi yapmıyorum bu ay merak ediyorum döngüsü 28 günde bir olan bat 4 nisan olan arkadaşlarım yumurta çatladı mı bilgi verir misiniz ben dünü değerlendiremedim öncesini değerlendirdim ama
Hormonlar falan sıkıntı yok dimi canım8 aylık evliyim 2 ay saymıyoruz 6 aydır korunma yok canım
Yas 33 2. Ay deneme folik asit ve sogan suyu kullanacam bir hafta. Bat 20 nisanNisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Not: BAT MART OLANLARI ARTIK EKLEYEMİYORUM..
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
Kullanıcı B.A.T Yaş Sonuç T tulperde 30 mart 34 roseanne 4 nisan 32 @eternal17 23 mart 31 Blackbluee1 4 nisan 23 @Betus94 26 @Sadglozgrr 3 nisan 25 @mervekaraca 28 mart 29 @sim84sim 3 nisan @gguncesi 26 mart 26 @Egeveefeninannesi 1 nisan 38 @pomegranate_ 6 nisan 28 @142536 8 nisan 24 @Egenin incisi1 8 nisan 30 @mysteryhrn 28 mart 27 @Huzurluanne 28 mart 29 @ladymiracle 8 nisan 31 @morbalikkk2021 27 mart 25 @bendislimon 4 nisan 29 @gozdecikcik17 21 mart 30 @Zeyneptaa 27 mart 25 @coronabride 2 nisan 33 @Cirius 8 @Yusra30 17 nisan 30 @Mavissss1 4 nisan 26 @Denoom 31 mart 35 M e g g 5 nisan 27
@Dely38 10 nisan 27 @LeyLA84db 5 nisan 37 N Narence06 4 nisan 25 @damlacross 7 nisan 24 @gokkusaginadusenbukalemun 1 nisan 31 @eddagokhan 30 mart 28 @dilo00 28 mart @Tmavii 20 mart 26 @Gobekadimyokbenim 5 nisan 31 @wonderful0606 9 nisan 26
@Saripapatya22 10 nisan 30 @zizi353535 25 mart 33 @9ozom 9 nisan 28 @pinkcar 28 mart 27 @yakamoz-91 31 mart 29 @Tomris8 22 mart 26 @SAREZGI 23 nisan 29 @midge 10 nisan 31 @Srks 6 nisan 25 @yeni minnak 10 nisan 28
@Pandoranin kutusu 3 nisan 29 @ozlemsgbl 12 nisan 27 @Balkiz94 13 nisan 27 @burcuerva 16 nisan 32 @saymia 15 nisan 29 @Haso18 20 nisan 19 @morkagit 11 nisan 27 @Khalesi1 6 nisan 24 @Ezgiliezgi 10 nisan @Zenna 2 nisan
@Gokcelim 21 mart 28 @Sevm57 8 nisan 25 @Arsoney 13 nisan 33 @Vanillin 8 nisan 24 @bbusraa61 2 nisan 25 @Derin1111 3 nisan 28 @pofudukbiri 25 @asuella 9 nisan 39 @Nurimran 23 nisan 22 @kozalak11 17 nisan 24
@yeshll 18 nisan 27 @Smrolcy 10 nisan 42 @Asena59 1 nisan 28 @Insolsun 17 nisan 28 @fattee 10 nisan @Hayat su 0606 2 nisan 25 @Funda44 4 nisan 25 @SssMK 20 nisan 28 @Hly5224 13 nisan 28 @Aspandas 1 nisan 27
@eymentaa 8 nisan 31 @sweetdreams1985 14 nisan 35 @Sazaks 19 nisan 28 @Maviayyy 10 nisan @sestra22 15 nisan 32 @buffyyy 4 nisan 32 @irezme 6 nisan 25 @hepsadee 11 nisan 29 @Portakalcicegi93 20 nisan 28
benim hiç şaşmaz 28 gün döngüm ocakta 14. Gün yumurtlama oldu, geçen ay 13. Gün oldu, bugün 14. Gün daha test yapmadımCanlar ben ovulasyon testi yapmıyorum bu ay merak ediyorum döngüsü 28 günde bir olan bat 4 nisan olan arkadaşlarım yumurta çatladı mı bilgi verir misiniz ben dünü değerlendiremedim öncesini değerlendirdim ama
Demi her gün de denedim ama olmadı hiç korunayim aman çocuğum olmasın demedim hiç çok istedim belki ondan hala da çok istiyorumİnşallah canım üzülme zaten günaşırı öneriliyor ilişki benim doktorum öyle dedi benimde dün oldu bugün olmucak mesela olacağı varsa olur her türlü kasığımda ağrıyor mesela ama es geçicem bugünü bu ay valla akışına bıraktım usandım artık her gün yaptığımda oldu mu sanki boşver sende
İkimizin de aynı sanırım ama benim pik olunca ertesi gün çatlıyoduCanım benim dün pikti bugun henüz test yapmadım bugun veya yarın çatlar
Hormonlar normal yumurtalık rezervi iyi hamd olsun tek sorun bende çikolata kisti var doktorum olur ama geç olur dedi bu ay folikaiste başladım bide hayıt tohumu kullandımHormonlar falan sıkıntı yok dimi canım
Benimde şaşmaz Allaha hamd olsun her ay adetim olur yumurtlama da görürüm çatlamada bu ay yapmadım hiçbenim hiç şaşmaz 28 gün döngüm ocakta 14. Gün yumurtlama oldu, geçen ay 13. Gün oldu, bugün 14. Gün daha test yapmadım
Yok canım benimki hala çatlamamış sanırım.. Bu çatlamış sayılmaz heralde canım. Bide sıvı alımını biraz erken kesmedim o yüzden bi tık Silikte çıkmış olabilir. Çatlamamış gibime geldi. Sizce?İkimizin de aynı sanırım ama benim pik olunca ertesi gün çatlıyodu
Evet o olsa bile hamile kalanlar duydum inş nasip olurH
Hormonlar normal yumurtalık rezervi iyi hamd olsun tek sorun bende çikolata kisti var doktorum olur ama geç olur dedi bu ay folikaiste başladım bide hayıt tohumu kullandım
Hala çatlamamış, çatlama için havuç suyu iyi geliyor.Yok canım benimki hala çatlamamış sanırım.. Bu çatlamış sayılmaz heralde canım. Bide sıvı alımını biraz erken kesmedim o yüzden bi tık Silikte çıkmış olabilir. Çatlamamış gibime geldi. Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?