- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 29
15.pik oldu akşam bugün 16.gün silindi öyle mi? Bilmek amaçlı da olsa istersen ne oluyor diye bir kaç gün yap testini çünkü ikinci yumutlama görenler de oluyor?
Galina 2. Yumurtlamasa olcak sanki15.pik oldu akşam bugün 16.gün silindi öyle mi? Bilmek amaçlı da olsa istersen ne oluyor diye bir kaç gün yap testini çünkü ikinci yumutlama görenler de oluyor?
Canım tamamen koyulaşmadan gebelik veya ikinci yumurtlamadan söz etmek yanlış olur, ovülaysonda dalgalanmalar olabiliyor, siz yarın tekrar yapın bakalım koyulaşacakmıMerhaba arkadaşlar
Bu ay ilk defa ovulasyon testini kullanmaya başladım.
12. gün pik gördüm. Reglime 5 gün kaldı 28 günde bir oluyorum ve ovulasyon testine hala devam ediyorum. Bugün 23. Gün ikinci çizgi de belirginleşmeye başladı.
Size sorum şu acaba tekrardan mı yumurtluyorum yoksa gebelik mi var?
Pek bilgim olmadığı için size sormak istedim
Merhaba. Beni listeden cikarmissiniz sanirim. Bat 16 martti. Ama hala regl olmadim. Nisan batı bilemiyorum o yuzdenYas 33 2. Ay deneme folik asit ve sogan suyu kullanacam bir hafta. Bat 20 nisan
Testini atabilirmisin canm bı bakalimMerhaba arkadaşlar
Bu ay ilk defa ovulasyon testini kullanmaya başladım.
12. gün pik gördüm. Reglime 5 gün kaldı 28 günde bir oluyorum ve ovulasyon testine hala devam ediyorum. Bugün 23. Gün ikinci çizgi de belirginleşmeye başladı.
Size sorum şu acaba tekrardan mı yumurtluyorum yoksa gebelik mi var?
Pek bilgim olmadığı için size sormak istedim
Bu durumda teste devam etmen gerekir testlerini atabilirsin kızlarda yorumlarKızlar merhaba bende bu ay ovülasyon ilk defa deniyorum normalde 28 günde bir olurum takvime göre 18i yumurtlama günümdü ama testler hala koyulaşmadı normal mi sizce ?
Dediğiniz gibi tam olarak koyulaşmadı. Bakalım yarın ne olacakCanım tamamen koyulaşmadan gebelik veya ikinci yumurtlamadan söz etmek yanlış olur, ovülaysonda dalgalanmalar olabiliyor, siz yarın tekrar yapın bakalım koyulaşacakmı
Testini atabilirmisin canm bı bakalim
Benimde 21.gunum bende cokmerak ediyorum ovulasyon yapıyorum ama böyle belirgin değil benimkiler silik sen devam et yarın daha da koyulasirsa gebelik tekrar yumurtlama olacağını sanmıyorum
Bakalım artık boşa umutlanmak da istemiyorumBenimde 21.gunum bende cokmerak ediyorum ovulasyon yapıyorum ama böyle belirgin değil benimkiler silik sen devam et yarın daha da koyulasirsa gebelik tekrar yumurtlama olacağını sanmıyorum
İki güne daha iyi belli olurGalina 2. Yumurtlamasa olcak sanki
Çiğnemek lazımBen bugun corekotunu yutamadim ya balin ustunu koyup yerim dedm.bal iyi de cirek otu out
Yok kuzu hala pik çatlama olmamışYok canım benimki hala çatlamamış sanırım.. Bu çatlamış sayılmaz heralde canım. Bide sıvı alımını biraz erken kesmedim o yüzden bi tık Silikte çıkmış olabilir. Çatlamamış gibime geldi. Sizce?
Evet kuzu hergun içiyorum düzenli bi şekilde düzenli kullan sende aksatmaEvet o olsa bile hamile kalanlar duydum inş nasip olur
Folik asiti hergün mü içiyorsun
Ben aldım ama düzenli kullanmadım :/
Varsa resimlerini atar mısın?Kızlar merhaba bende bu ay ovülasyon ilk defa deniyorum normalde 28 günde bir olurum takvime göre 18i yumurtlama günümdü ama testler hala koyulaşmadı normal mi sizce ?
Bu bal çörek otunu nasıl yapıyosunuz kızlarÇiğnemek lazım
Bu şekilde kızlar yorumlarınızı bekliyorumVarsa resimlerini atar mısın
Koyulasmya başlamış canım yarın pik olur gibiBu şekilde kızlar yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?