Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15.pik oldu akşam bugün 16.gün silindi öyle mi? Bilmek amaçlı da olsa istersen ne oluyor diye bir kaç gün yap testini çünkü ikinci yumutlama görenler de oluyor?

15.pik oldu akşam bugün 16.gün silindi öyle mi? Bilmek amaçlı da olsa istersen ne oluyor diye bir kaç gün yap testini çünkü ikinci yumutlama görenler de oluyor?
Galina 2. Yumurtlamasa olcak sanki

Eklentiler

• 20210321_140315.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba arkadaşlar
Bu ay ilk defa ovulasyon testini kullanmaya başladım.
12. gün pik gördüm. Reglime 5 gün kaldı 28 günde bir oluyorum ve ovulasyon testine hala devam ediyorum. Bugün 23. Gün ikinci çizgi de belirginleşmeye başladı.
Size sorum şu acaba tekrardan mı yumurtluyorum yoksa gebelik mi var?
Pek bilgim olmadığı için size sormak istedim

Canım tamamen koyulaşmadan gebelik veya ikinci yumurtlamadan söz etmek yanlış olur, ovülaysonda dalgalanmalar olabiliyor, siz yarın tekrar yapın bakalım koyulaşacakmı

Yas 33 2. Ay deneme folik asit ve sogan suyu kullanacam bir hafta. Bat 20 nisan
Merhaba. Beni listeden cikarmissiniz sanirim. Bat 16 martti. Ama hala regl olmadim. Nisan batı bilemiyorum o yuzden

Kızlar merhaba bende bu ay ovülasyon ilk defa deniyorum normalde 28 günde bir olurum takvime göre 18i yumurtlama günümdü ama testler hala koyulaşmadı normal mi sizce ?

Testini atabilirmisin canm bı bakalim

Kızlar merhaba bende bu ay ovülasyon ilk defa deniyorum normalde 28 günde bir olurum takvime göre 18i yumurtlama günümdü ama testler hala koyulaşmadı normal mi sizce ?
Bu durumda teste devam etmen gerekir testlerini atabilirsin kızlarda yorumlar

Adete bı hafta kalanlar varmı belirtiler hadi yazın kizlar.. benim belim agriyor bide dis etlerim çok hassaslasti belirti sayılır mı bilmiyorum ama ins sayılıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…