Ne demekTamam canım aydınlattign için teşekkür ederim
Ayy yaa :))) Kudursun da belki birkaç yumiş oluşur ve hepsi döllenir... bu kürün prolaktin yükselttiğini duymamıştım, senin için sakıncalıysa yumurtlama masajı ve havuç yiyerek devam etmende fayda var canım.Ama 12.gününe kadar kullanın diyor netteBirde 12.gün bana yeterli 14.gün yumurtlamam oluyor. Çok kullanmak iyi değil bana süt yapar diye korkuyorum prlokatinimde çıkarsa süt yapması için öneriyorlar doğum sonrası annelere birde masaj var yanı sıra havuç onlar yeterli olur kuduracak yumurtalarım bu ay
Zor değil ki kopyala excele yapıştır, sonra tarih sıralaması yap tekrar kopyala yapıştır yani....tek tek uğraşılmaz.Ben benimle kim var arıyorumama sayfa ona ait belki bildiği vardır yada zor olmuştur yapması onu kendisi daha iyi bilir bilemiyorum ki.
Sanmıyorum kuzum ama yinede belli olmaz hayırlısı olsun inşallahHer ay yapmıştım bu ay yapmadım canım ama elimde 1 tane ovülasyon testi vardı 4 martta yapmıştım rengi koyuydu , geç döllenme ihtimali olmaz değil mi
Şey diyor süt yapsın diye kullanılabilir diyor ya süt hormonu benimde yükselir mantığıyla düşümdümAyy yaa :))) Kudursun da belki birkaç yumiş oluşur ve hepsi döllenir... bu kürün prolaktin yükselttiğini duymamıştım, senin için sakıncalıysa yumurtlama masajı ve havuç yiyerek devam etmende fayda var canım.
Bilmiyorum ki yaparsa kendisi bilir yapmasadaZor değil ki kopyala excele yapıştır, sonra tarih sıralaması yap tekrar kopyala yapıştır yani....tek tek uğraşılmaz.
Kuzum ben yapayım özelden atayım sana sen gönder :))) olur muKızlar ben uğraşamam yeniden liste yapmaya çok istiyorsanız yeni bir başlık açın orda sıralayıp oradan devam edebilirsiniz
İlk topiğini bilmiyorum kız.. aç tabi benzer topikler de var yani..Bilmiyorum ki yaparsa kendisi bilir yapmasadabirdahakine ben açıcam topik
Benim ilk topiğim harikaydıilkler unutulmazmış
Uğraşırım diyorsanız olur, fark etmez benim için.Kuzum ben yapayım özelden atayım sana sen gönder :))) olur mu
Kötü komşu insanı mal sahibi edermiş sende bizi topikk sahibi edecen yapma yahuKızlar ben uğraşamam yeniden liste yapmaya çok istiyorsanız yeni bir başlık açın orda sıralayıp oradan devam edebilirsiniz
Zor mu bunu açmak sıralama filan merak ettim bu arada hiç bilmediğimdenUğraşırım diyorsanız olur, fark etmez benim için.
Normal bir çizgi varsa kendi çizgisi olblyr. Çizgide renk var mı ben buradan çok anlayamadım? Birde açabiliyorsanız açsanız öyle baksanKızlar hayali bir çizgi görüyorumbu testin kendi çizgisimi koşun lütfennn
Sanki Bnde bi çizgi gördüm bat ne zamandıKızlar hayali bir çizgi görüyorumbu testin kendi çizgisimi koşun lütfennn
Parti kur oy verelim hadiBilmiyorum ki yaparsa kendisi bilir yapmasadabirdahakine ben açıcam topik
Benim ilk topiğim harikaydıilkler unutulmazmış
Yarım saat oldu yapalı şuan baksamda doğru sonuç değilmiş 2 gün sonra bidaha yapıcam inşNormal bir çizgi varsa kendi çizgisi olblyr. Çizgide renk var mı ben buradan çok anlayamadım? Birde açabiliyorsanız açsanız öyle baksançeksen yollasan olur mu?
4 gün var dahaSanki Bnde bi çizgi gördüm bat ne zamandı
Amin canım ilgilendiğin için teşekkür ederimSanmıyorum kuzum ama yinede belli olmaz hayırlısı olsun inşallah
O zaman şöyle diyeyim kendi tecrübem olarak çizgi böyle normal renksiz çizgi ise olmayabilir özellikle erken gebelik testlerinde oluyor. Ama o çizgide renk görüyorsan olma ihtimali yüksekYarım saat oldu yapalı şuan baksamda doğru sonuç değilmiş 2 gün sonra bidaha yapıcam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?