Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy yaa :))) Kudursun da belki birkaç yumiş oluşur ve hepsi döllenir... bu kürün prolaktin yükselttiğini duymamıştım, senin için sakıncalıysa yumurtlama masajı ve havuç yiyerek devam etmende fayda var canım.

Ben benimle kim var arıyorum ama sayfa ona ait belki bildiği vardır yada zor olmuştur yapması onu kendisi daha iyi bilir bilemiyorum ki.
Zor değil ki kopyala excele yapıştır, sonra tarih sıralaması yap tekrar kopyala yapıştır yani....tek tek uğraşılmaz.

Her ay yapmıştım bu ay yapmadım canım ama elimde 1 tane ovülasyon testi vardı 4 martta yapmıştım rengi koyuydu , geç döllenme ihtimali olmaz değil mi
Sanmıyorum kuzum ama yinede belli olmaz hayırlısı olsun inşallah

Şey diyor süt yapsın diye kullanılabilir diyor ya süt hormonu benimde yükselir mantığıyla düşümdüm tarçın özellikle yaparmış süt tabi ki hemencik de olacak diye şart yok ben önlem amaçlı azıcık içeçem masaja da bugün başladım havuç yiyorum kürle ikisine aynı anda başladım sonumuz hayır olsun.

Kızlar hayali bir çizgi görüyorum bu testin kendi çizgisimi koşun lütfennn
Normal bir çizgi varsa kendi çizgisi olblyr. Çizgide renk var mı ben buradan çok anlayamadım? Birde açabiliyorsanız açsanız öyle baksan çeksen yollasan olur mu?

Normal bir çizgi varsa kendi çizgisi olblyr. Çizgide renk var mı ben buradan çok anlayamadım? Birde açabiliyorsanız açsanız öyle baksan çeksen yollasan olur mu?
Yarım saat oldu yapalı şuan baksamda doğru sonuç değilmiş 2 gün sonra bidaha yapıcam inş

Yarım saat oldu yapalı şuan baksamda doğru sonuç değilmiş 2 gün sonra bidaha yapıcam inş
O zaman şöyle diyeyim kendi tecrübem olarak çizgi böyle normal renksiz çizgi ise olmayabilir özellikle erken gebelik testlerinde oluyor. Ama o çizgide renk görüyorsan olma ihtimali yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…